Rival - bar

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Rival - bar

Příspěvekod mollyz » sob kvě 01, 2010 11:11 am

Fab: +Moc nevnímá okolí, ale Fabův hlas rozpozná celkem spolehlivě. Pátrá pohledem, odkud přichází a málem jí pohled k baru porazí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob kvě 01, 2010 11:30 am

slyší od faba "Molly" a málem slítne pod stůl. pak ji zahlídne a jako ovládán vysílačkou vstene a jde k ní. lás.. hm, Molly, ahoj. co tady...? má hroznou chu´t se jí dotknout, ale zároveń mu v tom něco brání. tak jenom vztáhne ruku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob kvě 01, 2010 8:28 pm

Sam: Same...+zachytí jeho ruku, jak se po ní natáhne a najednou neví, co s ní má dělat. Pustí se a o krok ustoupí.+ Já tady...Tirage mě pozvala na večírek....+připadá si jako ve snu, zděšeně si prohlíží jeho potlučený obličej.+ Bolí to moc?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned kvě 02, 2010 3:54 pm

Molly: chyti ji za ruku a trochu moc sevre ve sve. ne, neboli... ja... ty... hm, ja jsem ti chtel rict, vis, je to jinak, Moll, lasko... kokta a je zniceny z toho, ze mu ruku vyskubne. tak to zkusi akorat na to oko nevidim...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 02, 2010 4:17 pm

Sam: Jak jinak, Same? Já ...věřila jsem....+zmatkuje a nakonec zvolí únikovou variantu.+ Dám ti to oko do pořádku..+Udělá zase krok k němu a horkou dlaní se dotkne jeho nateklého oka. Zavře oči a soustředí se na Samovu ránu. Za chvíli mu zůstane jen malá jizva vedle obočí. Molliina ruka sjede po Samově tváři a zanechá horkou stopu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned kvě 02, 2010 5:43 pm

Molly:udělá na ni psí oko, kdzž na něj sahá a snaží se ji pohladit po zadečku, ale slušně yaparkuje dlaň nad pasem. na chvilku. a přitiskne si její ruku na tvř. to byl omzl, miluju tě...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 02, 2010 10:01 pm

Sam: +Tu chvilku v jeho náručí si připadá naprosto bezpečně a správně. Proberou jí až jeho slova.+ Omyl? Same, omyl?...To je jediné vysvětlení, jediné, co můžeš říct? + Dívá se mu přímo do očí a snaží se mu vykroutit.+ Co je vlastně omyl? To, co se stalo, ta žena nebo já? Já....a ty to víš...taky tě mil...+Nedořekne, protože se instinktivně otočí po hlasitém klapotu vysokých podpadků a do zorného pole jí vstoupí nádherná blondýna.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 10:08 am

Molly: strachem, že mu zase zmizí, začíná být podrážděný, zase zoufalý po minutě radosti způsobené skutečností, že je u něj a dotýkají se. Molly! zaúpí. ne, ne jediné vysvětlení, můžu ti vyprávět hodiy... ale je to to jediné, co opravdu potřebuješ vědět! miluju tě! ona jen... zaslechne taky zvuk střevíčků a vstane, jak se snaží zachytit Molly couvající a s pohledem plným zklamání, paniky a bolesti. miluju tebe, věř mi! sykne a natáhne po ní ruku. když si uvědomí, kdo tak okázale vchází, změní držení těla, dojem křehkého zeleného klíčku vztahujícího se ke slunci se ve vteřině změní. Sam ztuhne, vypadá jako natažená pružina smrtící zbraně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 03, 2010 11:00 am

Sam: +Vytrhne se mu a couvá zklamaná a zoufalá. + Máš tady společnost....Kdyby jsi měl ještě nějaké potíže s tím okem, Fabien ti určitě pomůže. +zavrtí nechápavě hlavou a co nejdůstojnějším krokem uteče.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Angelina » pon kvě 03, 2010 11:03 am

°Vpluje do baru a udělá dramatickou dvouvteřinovou pauzu - zaujme pózu modelky. Když si je jista, že se na ni upírají všechny pohledy, pokračuje dál a bystrým pohledem svých krásných modrých očí pročesává řady návštěvníků. Podle svého uvážení přiděluje jednotlivým mužům, jež míjí, určitou intenzitu úsměvu. Když spatří Sama, záře kolem ní zesílí. A když vedle něho zaregistrue i trochu povědomou slečnu z kanceláře, ztuhnou jí koutky jinak dokonale okouzlujícího úsměvu.°
Diamonds are a girl's best friend!
Angelina
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles