Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod Isamun » úte dub 20, 2010 12:20 pm

Molly: kapitolu rozhodně dokončíme vždy! koukne na ni, jakoby ho přistihla. někdy jsme snad nedokončili? a já se tak snažil... nejistě se dívá a omluvně ji hladí po zadečku a mazlí se. no, skočím tam a pak zajdeme na oběd, ne? ale zatím ještě si můžeme hovět... okusuje jí jemně ouško.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 12:27 pm

Sam: Já myslela v knize, lásko...ty jsi dokonalý...+Otočí se, aby ho mohla políbit.+ Co tam vlastně budeš dělat? Něco, s čím bych ti mohla pomoct, aby to bylo rychleji hotové? + Prohlíží se jeho vousy.+ Začínáš trochu šedivět, lásko...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 20, 2010 3:07 pm

Molly: hm, šediny - toť cena za dokonalost... co se dá dělat, chátrám... chci říct zraju. culí se a hraje si s jejími vlasy. no nevíc mi pomůžeš, když mě vyzvedneeš... asi tak ... v jednu?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 3:11 pm

(důkazní materiál dodám v mejlu (to je švédsky) :lol: )

Sam: +Probírá se jeho vousem.+ To je skvělý, zajdu si do Wildaranu pro nějaké knihy a materiály k projektu, překontroluju lampičku, zda se beze mě nenudí a přijdu pro tebe...vlastně jsem v tom vašem kanclu ještě nebyla...myslím...+ Jak by jsi s mojí péčí mohl, prosím tě, chátrat? +Přiváže mu dred k náušnici.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 20, 2010 3:41 pm

Molly: lampičku bys si mohla vzít i sem. třeba. jde se oblíkat a hledá svoje hadry a co si vezme mezi lidi čistého. no, zase o nic tak zajímavého jsi nepřišla... uvidíš. Mirácles je příjemnější. jinak je to ale podobný. zkoukne její drháni a usměje se. nechá to tak. zraju - říkám. v tvojí péči... pohladí ji po stehně. ale já přeci taky pečuju... jestli to nebude tím?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 3:47 pm

Sam:+Ještě chvilku leží na posteli a sleduje Samovo počínání.+ Hmmm, před chvílí jsi pečoval opravdu důkladně...+kouká smutně, že musejí vstávat a být bez sebe.+ Vážně myslíš, že by se tvoje lampička s tou mojí nepopraly? +Zarazí se, neboť si uvědomí, že stěhování lampiček je zásadní předěl v jejich vztahu.+ Možná bysme je měli seznámit...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 20, 2010 3:56 pm

Molly: seznamovací večírek pro lampičky? hmm, tak jo! pohladí ji po tváři a kouká, jak je vážná a smutná. co je? ještě nikam nejdu. chtěl jsem jenom přinést snídani... pak mu to docvaká. kdybys chtěla... zeptám se Et a ostatních, víš to nemůžu rozhodnout sám, ale mohla bys tu mít svůj byt... kdybych ti lezl na nervy. nebo kdybys ještě nechtěla... se vázat... moc zásadně... moc neví, jak to vyjádřit slovy. taky by se dalo najít npojení někam...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 4:02 pm

Sam: +Je vyvedená z míry.+ No, já ...nevím, co na to říct...vlastně tu s tebou bydlím...domů nechodím...+zamotává se+...jaký napojení? ...+a pak ještě+...já zásadně jsem k tobě vázána závažně...+uhne před ním obličejem, aby neviděl, jak se červená.+ Mám hlad...přineseš mi něco sladkého, prosím?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 20, 2010 4:06 pm

Molly: sladkýho... kývne a políbí ji. dá oběma čas si to rozmyslet, co a jak. chopí se prostě konkrétního jednoduchého úklou. jde dolů pro snídani a za chvíli se vrátí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 7:17 pm

Sam: +Trochu se jí uleví, že se nemusí rozhodnout hned.+ Kdyby byl třeba koblížek...nebo vdoleček...+zavolá za ním.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles