Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod mollyz » ned led 16, 2011 11:09 pm

Sam: +Tulí se.+ Ano...to znamená, že tu máš být s Mollynkou a mazlit ji...+ a naštětí se+...to není žádný kontraband...+natáhne se z postele po krabici, přitáhne si ji k sobě a vyndý punčocháče.+ No, nejsou nádherné? Vezmu si je zítra do práce...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned led 16, 2011 11:14 pm

Molly: to jo, pod kalhoty. je chladno, ať mi neofoukneš. ani nechci pomyslet, že by ti namrznul zadeček. blahosklonně přivolí a kontroluje zadeček, jestli snad už neutrpěl úhony.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 17, 2011 11:48 pm

Sam: Pod kalhoty? +vyděsí se a zavrtí zadečkem pod jeho rukama.+ Takové nádherné punčochy!? Já myslela, že bych si k nim vzala takovu tu bílou sukničku...tu krátkou víš? Ta by se k nim moc hodila... :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte led 18, 2011 11:07 am

Molly: krátkou? to ale nemohu doporučit! je tam zima a omrzliny... leda by vystříleli mužskou část personálu nemocnice. a tys měla termoprádlo. zmáčkne jí zadeček a pevně drží, jakoby chtěl jeho zdraví a ctnost chránit "těmahle vlastníma rukama".

(to jsme zvědavi, jak mu v zorném úhlu zlobení s krátkou sukní podá informace o hráběti... :mrgreen: )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte led 18, 2011 11:54 pm

(možná, že by se to dalo o chvilku odpložit...to informování... :mrgreen: )

Sam: Co je špatně? Je to hrozně hezký obleček...a v práci máme teplo. A jestli zastřelíš Fabiena, Tirage z tebe nadělá drobenku do polívky. A ten si těch punčošek stejně ani nevšimne...a ti ostatní? +zamyslí se, aby ho ještě pozlobila.+ No, asi si všimnou, to jo...au!+ snaží se mu vykroutit a možná se i trošku pere. :mrgreen: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř led 19, 2011 10:07 am

Molly: ty zlobíš! provokuješ! ale abys pak neplakala, najádo! drží zadeček a nepustí, ale ne tak surově, aby musela dělat au!) mi tou krátkou sukní zlomíš srdce i morálku a já pak budu muset truchlit a užírat se, jíst nebudu, spát něbudu, milovat bnebudu... a za pár dní ze mě bude úplně žalostná troska... a navíc vrah, až vám to tam vybiju... dělá oči umírající laně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř led 19, 2011 9:28 pm

(au dělá proto, že přehání a provokuje... :lol: :mrgreen: )

Sam: Miláčku...nemohu tě nechat takto strádat...jsi taková moje křehká květinka...+líbne laňku na nos.+ Tak já je budu nosit jenom, když budeš se mnou a nebo si je budu brát jen do výlučně ženských kolektivů...a nebo ...+zamyslí se a v očích jí hrajou veselé jiskřičky a zahrábne do krabice.+ ....nebo bych si k nim mohla vzít tenhle župánek...sice se moc k sobě nehodí, ale uznej ten materiál...+natáhne dozadu k Samíkovi ruku s průhledným župánkem.+ :twisted:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv led 20, 2011 1:26 pm

Molly: do výlučně ženského kolektivu s tebou chodit nechci, bojím se, že by mne ty samice sežraly... kníká a dělá si srandu. pak zmerčí župánek. ano, to je zajímavá myšlenka... ale ještě zajímavější mi připadá, kdybys si ten župánek vzala bez nic. moudře pokývá hlavou. sáhne na látku. ano, jsem k župánku velmi uznalý!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv led 20, 2011 6:56 pm

Sam: +Kouká, jak studuje župánek a taky si dělá srandu.+ No teda, punčošky nemůžu, ale chodit jen tak jen v župánku to by šlo? No, proč ne! Aspoň si neomačkám polštářky... :twisted: :lol: :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát led 21, 2011 11:21 am

(? :lol: že by si v punčocháčích omačkala polštářky? :lol: )

Molly: jistě, že tady můžeš chodit jen v župánku. to by se mi líbilo. všechno by bylo hned po ruce, neomačkané. a polštářky já ti omačkám sám. hned to demonstruje.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles