Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pon dub 26, 2010 4:36 pm

Fab: otře se mu nosem o krk a políbí ho na rty. to jsem ráda, že to není nic fatálního... už jsem se bála, že jsi vážně nemocný, když nechceš... usmívá se na něj vychytrale a ještě ho trošku pošimrá vlasy od obličeje přes hruď až do klína, jak se vrací na místo určení. skloní se nad jeho penisem, který se začíná pomalu ale jistě probouzet. vlhce políbí Fabiena těsně vedle na podbřišek. hladí ho a jemě nehty škrábe po stehnech a líbí se jí, jak Fab jednak měkně a jednak tvrdne. pohladí jeho penis rukou a položí mo ho na břicho. jazyk a rty přesune na výzkumy v oblasti jeho varlat. a každou chvíli se podívá, jak se Fabien tváří - zad příííliš netrpí bolestí žeber a tak ;) .
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » stř dub 28, 2010 7:52 am

připlíží se k Tir za dveře a chystá se zaklepat. pak zaslechne hlasy a zvuky a dojde mu, že by byl navíc. sroluje chobot a zase se odplouží k sobě do pokoje. je mu strašně smutno a navíc mu hrooozně chybí Molly. po všech stránkách. a normálně Tir a Fabienovi jejich hrátky závidí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 28, 2010 9:29 am

Tir: +Netrpí...zavře oči a užívá si. Bolest pomalu ustupuje do pozadí a vzrušení opanovává jeho tělo, dá mu ale dost práce se koncentrovat, neboť se mu hlavou honí vzpomínky, podpoprované kocovinou, na předchozí den. Ještě chvíli s tím vším bojuje, ale nakonec přece jen zvítězí Tiragino umění a Fab totálně propadne jejím aktivitám.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 28, 2010 10:11 am

Fab: sleduje, jak se Fabien stále víc soustředí na to, co se s ním děje, a opravdu se snaží, aby to byl natolik interesantní zážitek, že nebude muset bojovat s konkurenčními myšlenkami. jezdí mu vlhkým jazykem po koulích a po vnitřní straně stehen a záměrně si chvlíli vůbec nevšímá jeho penisu. drží ho za boky a ruce má teplé a něžné.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 28, 2010 10:53 am

Tir: +Už je zkoncentrovaný a trošku nespokojený, snaží se nějak upozornit Tirage, že jeho penis si žádá zvláštní pozornost a výmluvně zamručí. Ovšem i ostatní aktivity jsou prima, takže teď vlastně neví co by rád...zda má Tir zanechat svého počínání na koulích a stehnech, či zda by nebylo nejlepší, kdeby se věnovala všem místům v podbřišku zároveň.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 28, 2010 11:18 am

Fab: když ho uslyší vrčet, prosmýkne se zase k němu nahoru, tělem se o něj pěkně otře, políbí ho na ústa a opřena o ruce a jemně přitisknuta klínem k jeho se informuje. nějaký důvod ke stížnostem, lásko? nebruč a řekni mi, co mám dělat... víš, že si dám poradit... někdy... dívá se na něj a užívá si Fabienův výraz. má hroznou chuť ho kousnout do brady, nebo do nosu, ale je jí ho líto, jak je pomlácený, s Samovým cejchem na čele...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 28, 2010 11:28 am

Tir: +Zaskučí, jak se Tir o něj na chvilku opře, protože ho všechno bolí. + Miláčku...ještěrko...neopírej se o mě, prosím a...vykuř mi ho...hned...+prosebné oči.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 28, 2010 11:49 am

Fab: okamžitě se nadlehčí. konečně rozumné slovo... ještě ho políbí na koutek úst. jak si přeješ, má křehká nádobo... vrátí se opatrně, aby neskučel, do jeho klína, hladí ho po břiše a jazykem olízne jeho dost tvrdý penis od kořene nahoru a pak ho vezme do pusy. druhou rukou ho hladí po koulích. pomalu a opatrně pohybuje a krouží hlavou. přesune ruku z břicha na tělo penisu a vážně se snaží Fabiena potěšit.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 28, 2010 11:39 pm

Tir: +Vážně ho to těší. S rukama za hlavou si tu přepéči užívá a je móóóc spokojenej.+ Jsi úžasná...ještěřičko...+mumlá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 7:40 am

Fab: hraje si s ním a zjišťuje, co na něj platí. moc ji baví poznávat jeho reakce a taky mu chce jak oplatit jeho péči, tak to, jak ji měl vydanou na milost a nemilost. ale tentokrát těší a ničeho nevyužívá. je na Fabiena hodná. jazykem zkoumá a dráží uzdičku a taky otvor na špičce, pomáhá si rukama, aby všechno dovedla do zdárného a uspokojivého konce.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles