Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 12:05 pm

Tir: +Zaúpí a posadí se na posteli.+ Okamžitě oblíknout! A jestli chceš mít na sobě tohle, tak do toho hóch podniku šaty až na zem - jasný!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 12:15 pm

Fab: poslušně se obleče. no, myslela jsem buď kalhoty a top, nebo jedny z těhle šatů... zavrtí mu před nosem zadečkem v kalhotkách a jde ke skříni, kde to vyhrábne. ne, nevstávej - byls raněn. směje se a dělá na něj oči. a ukazuje hadry. tak co myslíš?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 12:19 pm

Tir: +Je jako hladový vlčák - prohlíží si ji a už má zase dost co dělat s erekcí, protože Tiragin zadeček v kalhotách ho hrozně vzrušil. + Jestli tě mám doprovázet domů bez nehody, tak tu růžovou věc...ale kalhoty....Tirage! Co mi to děláš? V kalhotech jsi....+Natáhne se po ní, ale bolest ho paralyzuje.+ Doprčic! Proč jsem se já blbec rval? Nevíš?...Pojď ke mně, potvůrko!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 12:24 pm

Fab: ještě se otočí dokola, aby měl dobrý přehled. jdu, Fabísku. přibližuje se a sladce se usmívá. ale co se mnou budeš dělat? má křehká nádobo, nalomená, naprasklá... no vidíš, už zase trpíš... vezme ho za ruku a položí si ji na tvář a druhou jeho ruku vezme taky a položí si ji na bříško.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 12:31 pm

Tir: +Málem ho klepne pepka. Vyškrábe se na nohy, popadne Tirage a nainstaluje si jí na všechny čtyři.+ Trpěl bych víc, kdybych tě neměl....+rozepíná jí kalhoty, stahuje z ní ten miniaturní kalhotkový proužek, hladí její zadeček a snaží se dýchat pravidelně, aby přežil. Konečně má tir kalhoty i ten směšný kousek prádýlka u kolen A Fab jí hladí v klíně, šteluje se za ní a na bolest zrovna teď moc nemyslí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 12:37 pm

Fab: nechá se ochotně naštelovat a svlékat. taky už skoro trpím, Fabísku... vrtí zadečkem a prohne se v zádech. prudce dýchá a chvěje se. kňourá a rychle vlhne pod jeho rukou a hlazením. tak si mě vem... otáčí na něj hlavu a dělá prosebné oči.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 12:40 pm

Tir: Tvé přání je mi rozkazem, lásko! +Přitáhne si ji za kyčle k sobě a pronikne do ní nečekaně prudce, jak je natěšený. Hladí jí bříško a přiráží v rychlém tempu, jak mu chyběla její blízkost a milování s ní.+ Pořád trpíš...? +vydechne mezi dvěma přírazy.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 12:50 pm

Fab: už jenom trošku. zalape po dechu z jeho razance. a pak doost spolupracuje. co tvoje žebra? vydrží to? zadýchaně a se ptá a otřásají jí jeho přírazy.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 29, 2010 12:54 pm

Tir: Nemysli na žebra...lásko....+natáhne ruku a hladí její ňadro, stále víc se poddává tempu a vzrušení smísené s bolestí.+ Nádherná....+stiskne její brabavku, mohutně do ní přirazí a chvíli ji nechá nadechnout, aby mohl v prudkém tempu za chvilku pokračovat.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 29, 2010 1:03 pm

Fab: z jejich předchozích společných hrátek a z toho, co s ní Fabien dělá teď, je strašně vzrušená a naprosto vyřízená, když jí dá možnost oddychu pocítí první stahy, ale nechce tak rychle přestat a sama proti němu vyrazí zadečkem.pojď! dost hlasitě sténá a ohlíží se po něm. trošku přesune těžiště a chytí ho za ruku na svém ňadru. miláčkuuuu. křičí vzrušením i slastí.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles