Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Eternity » pon úno 22, 2010 5:13 pm

(a že tam mají ne hrnky, ale bazény ;) )

Fab: nechám to na vás, stačí něco neformálního. aby vám to bylo pohodlné. a my abychom to ustáli. usměje se. Molly přijde, doufám, taky?
jsem ráda, že si s Tir tak rozumíte. jste její host, tudíž jste nám vítán. nebudu tady mluvit o pravidlech slušného chování - i když tu platí. nemyslím ta, kdy budete říkat "rukulíbám, madam" a vyletíte, kdykoli si některá z nás stoupne. mám na mysli takový - hmm, lidský respekt. chápete, ne? budeme rádi, když se vámtu bude líbit. jídlo a pití, cokoli, co potřebujete, máte mít. jako doma. ovšem poslední slovo tu mám já. je to můj dům. ale myslím, že nebude potřeba to opakovat znovu. na to mi připadáte dost chytrý. (jde na to rovnou, ať Fabien ví, na čem je.)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » pon úno 22, 2010 5:20 pm

Fab: ano, na Tirage nepochybně taky dojde... pokývne a usmívá se, jak se Fab nalívá kafem. opře se o polštáře na gauči a nechá Eternity, ať řekne, co má na srdci. a podle toho, co si Fab naloží na talíř, usuzuje, jaký energetiký výdej v noci proběhl. má z toho takovou soukromou, tichou zábavu.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon úno 22, 2010 8:35 pm

Et: +Odloží hrnek, zvedne se a políbí Eternity ruku.+ Jistě madam, buďte ujištěna, že pravidla tohoto jsou pro mě posvátná, stejně jako všichni obyvatelé v něm. Ale jak, pro Merlina, udržíte mít poslední slovo vy, když je tu tolik ženských? A hlavně Tirage?...Jo,jo, Molly asi taky přijde...s vaším..ehm, bratrem. Teda těžko říct kdy. Když jsem je viděl naposledy, tak byli uprostřed velmi vášnivé diskuse. +zašklebí se vesele.+
+Nacpává se vším, co mu přijde pod ruku.+
Morf: +Mrkne na něj, neboť cítí jeho soucitný pohled.+ Tirage byla hodně unavená, asi vstane později.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » pon úno 22, 2010 9:01 pm

Fabien: ta si stejně dělá vždycky, co chce... jako všechny tady. políbí Eternity na tvář. Tir spí vždycky, když nemusí vstávat do oběda, i dýl. ale když je člověk nechá být, většinou je s nima lepší pořízení. jsou to všechno berušky. hlavně když máte ústupovou cestu... popíjí víno a rozvaluje se vedle Eternity.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » pon úno 22, 2010 9:15 pm

Fab: nechá si políbit ruku a s úsměvem řekne, ano, přirozeně inteligentní - to z vás přímo sálá! lehce ironicky.
a já to mám s Tir jdenoduchý - znám ji od malička a mám ji ráda. ona je totiž zatím pořád moje - našla jsem si ji. ženských tu je dost, ale my se dokážeme domluvit. hlavně proto, jak tady můj nejdražší poznamenal, že si můžeme jít z cesty, když nám něco nesedí. je znát, že to tam krotí všechno a Fabien nijak zvlášť nevyčuhuje z průměru krocených. a když jsme u toho, co z vás sálá a co máte napsáno na čele - nepouštějte s Tirage do žádných hmmm... cestovatelských experimentů. není to bez rizik. ona ještě nedostudovla, tak si to možná úplně neuvědomuje. vy jste dospělý, ale zase neznáte naše poměry. všechno se dá zařídit. ale dávejte pozor. poměrně dost starostlivě.

no, doufám, že Sam s Molly dorazí. ať vám vynadám a postraším vás najednou a pak se můžeme věnovat něčemu příjemnějšímu... taky sosá vínko, co jí Morf dolil.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon úno 22, 2010 9:25 pm

Morf: Myslím, že minimálně ve spánku nám to s Tir bude fungovat skvěle. Když nemusím do práce, nevstanu, dokud nemám hlad...
Et: A když dovolíte, myslím, že by nám to mohlo fungovat i v jiných věcech. Ona je teď tak trochu i moje..+povytáhne obočí a omluvně se usměje+...Chcete říct, že všechny ty divné věci, které se mi s ní dějou a co se mi zdá posledních několik dní je důsledek jednoho "výletu", který jsme spolu podnikli? +Zatváří se překvapeně.+ Ono to teda není nepříjemné, je to...úžasné být s Tirage takhle propojený...vlastně nic jiného bych nechtěl....+nervózně se rozhlédne.+ Dá se tady kouřit?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Eternity » pon úno 22, 2010 9:49 pm

Fabien: trochu vaše - souhlasím. ale nejenom vaše. vlastně jsem si myslela, že bude mít období, kdy už nebude moje a ještě nebude něčí. že bude svoje. no, snad to ničemu nevadí. v zásadě jsem dost ráda, že jste to právě vy - nevypadáte jako někdo, kdo by s ní chtěl vytřít podlahu. pozorně si ho prohlíží a má sto chutí si ho pořádně proklepnout způsoby, které ovládá a ví, že je krajně nevhodné, aby je použila. kouká se na něj, jak se kroutí a je jí ho trochu líto, ale né dost. kouřit se tu dá venku. kývne k francouzskému oknu do zahrady. chcete jít na cigáro a popřemýšlet, nebo mám jít s vámi?

myslím si, že s Tir byste se napojili stejně. akorát by to dýl trvalo. kolik toho víte o energetickém propojení a sexu? profesionálně kladená otázka. no a když je to navíc i propojení mysli... povzdychne si. jak ji znám, čeká teď od vás zázraky. je to vůči vám trochu nefér, ale nedělá to naschvál. vlastně je to asi moje chyba. tady, doma, se známe vážně hodně. hodně toho o sobě víme. to, co se tady pokládá za startovní čáru, tam se někdy lidi nedostanou po letech přátelství...
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon úno 22, 2010 9:59 pm

Et: Jestli vám nevadí čmoud, tak pojďte se mnou. Já myslím, že jsou věci - a týkají se Tirage - o kterých přemýšlet nemusím.
O energetickém propojení jsem ledascos slyšel, ale v kombinaci se sexem? Poučte mě, prosím! A pokud ode mne čeká Tir zázraky, tak je na správné adrese. +Zazubí se vesele.+ To jsem celý já - zázraky na počkání a nemožné do tří dnů... Ne vážně, je možné, že ona ví, jak se cítím, když jsem kilometry daleko? Je možné, že já vím, kdy mě potřebuje?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Eternity » pon úno 22, 2010 10:29 pm

Fabien: jdou teda ven do zahrady, na dostřel od pokoje.

tak jo, nemusím mít pravdu, ale berme to jeko pracovní teorii, protože od něčeho se musíme odrazit. nadechne se z hluboka. ta teorie praví, že všechno, barvy, zvuky, světo, myšlenky... ale i třeba zebra, kaktus, nebo žulový náhrobek - všechno to je určitám způsobem projevená energie. koukne, co to s ním udělá, jestli třeba neomdlel :D . třeba je to pověra, ale já už nějakou dobu na jejím záladě přecházím mezi vesmíry. a daší terorie praví, že vhodným zacházením a s dodržením určitých pravidel, se dají měnit vlastnosti té energie, nedá se změnit její velikost, ale dá se různě přesouvat. na tom je založen život. ale taky magie. pokračuje a v hlavě jí to šrotuje, jak se snaží vymáčknout. a další teorie praví, že existují určité "přirozené zdroje" energie - tedy místo, kude jde energii čerpat z prostředí a přetvářet, dávat jí nějaké vlastnosti a taky ji uvolňovat. pokud to zkombinujeme se sexem, mluvím o kolébce života, děloze. k tomu, aby vznikl nový život, jsou potřeba dva. ale i když zrovna nový život nevzniká, dochází k nějaké energetické výměne. proto nás to tak baví. usměje se. a i kdyby tohle všechno byla blbost, což je klidně možné, když už jste někomu tak blízko, že spolu spíte, dá se předpokládat, že pokud nejste pařez, dokážete alespoň trochu odhadnout jeho a jeho potřeby... je úplně utahaná z povídání. konec přednášky - musím se něčeho napít!
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte úno 23, 2010 12:47 am

Et: +Najde v roho pokoje svůj kabát, který tam předchozí večer pohodil, natáhne si ho na nahé tělo a šátrá v kapse po krabičce. Konečně najde, co hledal a spokojeně vyrazí za Et do zahrady. Zapálí si a blaženě vyfukuje kouř. Nechává Eternity vykecat, protože od Molly ví, že nejhorší je přerušovat ženskou, když má na srdci nějakou důležitou teorii :lol: :lol: .+
No, to zní dobře, co říkáte..+vypustí rychle z pusy, když nastane dramatická pauza (budí dojem, že vnímal ;) )+..no, já mám taky své zkušenosti s energií. Je to teda spíš magie, díky které skrze svou vlastní energii mohu léčit. Tir se mi už ledacos pokoušela vysvětlit - jako s braním energie od jinud, ale to já nemůžu. Udělám-li to, nefunguje mi léčitelská magie. Rozumíte? A s ohledem na to, že pařezem se necítím být (aspoň něco zaslechl), opravdu Tir cítím... +Spokojeně nasaje nikotin a nastavuje tvář slunci, aby se trochu zahřál.+ Myslím, že bych se měl jít mrknout, jestli už se náhodou Tirage neprobudila.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles