Řecká idyla

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Řecká idyla

Příspěvekod mollyz » ned bře 21, 2010 8:24 pm

Sam: Díky..+ chce se napít, ale klepe se jí ruka a opravdu je poněkud dezorientovaná. +Napij se taky....+bezmocně se zhroutí zpátky na dekohadr+...je vedro.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned bře 21, 2010 8:35 pm

Molly: přitáhne si ji a opře zády o hruď a napájí ji opatrně. taky se napije. vedro je... to budeme mít brzo za sebou, když budeme pít... musíme i jíst, nebo jít do vody, dokud nás nohy unesou...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned bře 21, 2010 8:42 pm

Sam: Vlastně mám hlad...+pohodlně se o Sama opře a nechá se napájet.+ A jsem dost zvědava, kdy mě obeznámíš s tajnostmi tvých služebních cest. Doma jsi to zamluvil...chápej, musím to vědět...tedy to, jak moc nebezpečné jsou...jak moc se mám bát...+nějak se do toho zamotává.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned bře 21, 2010 8:54 pm

Molly: vytáhne akrobaticky jídlo z báglu tak, aby se nemusel odtáhnout od Moll. bát se nemáš vůbec. chystá nějaká vkusná sousta a začne Molly krmit. no, úplně bezpečné to není, ale co je... a já jsem až nadpřirozeně šikovný... stejně jako moji kolegové a parťáci, tak se mi vlastně nemůže nic stát... krmí ji a napájí a mluví hlasem zařkávače hadů.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned bře 21, 2010 9:00 pm

Sam: +Z jeho tónu hlasu, který se jí snaží uklidnit, pochopí, že je velice pravděpodobné, že jí Sama mohou kdykoli vrátit v krabičce od sirek.+ Nežvaň, Same...+ vrní docela mile, ale důrazně.+ Napřirozeně šikovný...to tedy jsi...soudím podle toho, že jsi mě ještě nepolil a vždy se mi s jídlem trefíš do pusy, ale rohlíkem mě neopiješ!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned bře 21, 2010 9:09 pm

Molly: ale já mluvím pravdu - ze zásady. je to jednodušší. a trefím se ti nejen do pusy... zašeptá ji lascivně a pohladí ji po bříšku až do klína. neboj se. stejně si tím nepomůžeš, když budeš mít strach. ani mě ne... hladí ji zase po bříšku a bocích. když víš, co si můžeš dovolit, tak není čeho se bát. mojí hlavní náplní je být v pravý čas na pravém místě. a občas, když se něco přihodí, musíme někoho dostat jinam, než je. a když se něco stane mně, zase přijdou pro mě... taky se napije a něco zakousne. taky máme schopnosti na cestování - to znamená i schopnosti cestování bez újmy zvládat a vrátit se...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned bře 21, 2010 9:14 pm

Sam: + Položí svoji ruku na jeho a nechá si šeptat a nalhávat polopravdy.+ Vítala bych to, kdyby ses vždycky vrátil...bez újmy, nebo i s ní...to je jedno. Prostě vrátil. +Pootočí hlavu, aby ho mohla líbnout na bradu a strčit mu kus sýra do pusy.+ Z újmy bych tě vyléčila.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned bře 21, 2010 9:34 pm

Molly: neboj se lásko. vrátím se. jestli budeš chtít, tak ti to i slíbím. i když slibuju fakt nerad... nechá se pro změnu krmit od Molly on. aby sis udělala představu, tak s náma chodí i holky, včetně Tir. tak zase tááák hrozný to není. oplatí jí polibek. tak jo. já se nechám léčit... udělá mrtvolku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned bře 21, 2010 9:37 pm

Sam: +Nečeká jeho mrtvolný pád a spadne na něj.+ Tak dobře, pro představu, jaké používám léčebné metody na hrdiny...+směje se a začne Sama lechtat a dloubat ho pod žebra. Sedne si mu na nohy, aby se nemohl moc bránit a "oživuje" ho.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned bře 21, 2010 9:46 pm

Molly: docela dlouho vydrží, jak je zocelen. ano, jsem těžce pracující hrdina... oživuj mě... už to po chvíli nevydrží a směje se a hýká. pomóoóoóc! šílená ošetřovatelka...
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles