Rival - bar

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Rival - bar

Příspěvekod Angelina » pon kvě 03, 2010 11:08 am

°Trošku pohrdavě a velice uspokojivě se zatváří, když do ní prchající dívka málem vrazí.°

Isamun: Isamune - drahý! Tys mě našel? Výborně. Zrovna jsem ti chtěla dát vědět, kde bydlím. Ale ty jsi rychlejší... a tak snaživý - jako vždy. °S úsměvem se k němu blíží a nastavuje tvář k polibku. Šlehne po něm trošku rozladěným pohledem:° Ty máš společnost? Představíš mi své ... přátele? °Sjede Fabiena pohledem a přemýšlí, co je to podle oblečení za individum.°
Diamonds are a girl's best friend!
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 11:15 am

+Se zájmem sleduje vývoj situace mezi Molly a Samem a v duchu sám se sebou se sází, jak to dopadne. Krátce nato vpluje do místnosti Angelina a on na ní zůstane konsternovaně hledět. Otočí se k Morfeovi.+

Morf: Vidíte to? Nádherná, nemyslíte?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 11:17 am

málem mu šlehne, když zahlídne a pozná - hlavně podle mrazu přeběhnuvšímu mu po zádech - Angelinu. a když Molly zase zmizí. dopr... Moll! ještě za ní křikne, než mu Angelina zastoupí cestu. couvne od ní o krok a ignoruje nastavenou tvář.
Angelina: Morfea bys mohla poznat sama. a tohle je jeden známý doktor. a já myslel, že my dva jsme už spolu dávno domluvili. zatváří se silně otráveně a naštvaně. za tebou jsem sem skutečně nepřišel...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 03, 2010 11:20 am

Fab: takové se vám líbí? podívá se na něj přes sklenici. takových se já spíš bojím. a téhle obzvlášť. zkříží prsty. doporučuju nějakou magii proti uřknutí.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 11:26 am

Morf: +Kouká ještě chvilku na Angelinu a sleduje její zářivý tanec kolem Sama a dojdou mu souvislosti.+ Takže to je ona? Doprčič....jestli se bojíte i vy, tak já asi zalezu pod stůl. Tak tohle Isamunovi vážně nezávidím...ale pěkná je. A prsa pěkný...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 03, 2010 11:31 am

Fab: jo, to je ona. Sam se z ní sbíral dost dlouho. prsa má pěkný, to jo. ale jsem zvědav, co o ní řeknete příště, co vám bude připadat charakteristické. mrkne na něj. a mírnou úklonou hlavy pozdraví Angelinu. ale nic jí neřekne.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 11:35 am

Morf: Příště? Máte pocit, že by mohlo být ještě nějaké příště...po všech těch Isamunových přesvědčivých řečech? Vážně, po to všem, co jsem už slyšel, mám strach, že nás všechny promění ve slimáky...+I on s úsměvem pokývne Angelině a pozvedne sklenici na pozdrav.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Angelina » pon kvě 03, 2010 11:52 am

°Zadívá se na Isamuna přísně.° To si já nemyslím. Neskončili jsme. Něco mi dlužíš, miláčku. Ale jak chceš, Isamune. Chtěla jsem být milá, ale když chceš ty být protivný... Já umím jednat i jinak. °Pokrčí rameny. A zase se usměje. Položí mu ruku na rameno a stojí opravdu hodně blízko, skoro se dotýkají.°

°Nejprve se podívá na Fabiena jako na slimáka, pak ale věrna své roli se usměje a hodí cukrblik.° Tak pan primář? hmmm? °Melodicky pronese.° A máte i nějaké jméno? Já jsem lady Angelina... °Stojí blízko Isamuna, ale svůj šarm zaměří na Fabiena.°
Diamonds are a girl's best friend!
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 11:55 am

Angelina: nedlužím ti vůbec nic. přestaň s tou šaškárnou! není nic, co bych ti slíbil a nesplnil. naopak - ty jsi ta, kdo nedodržuje dohody. skoro na ni syčí. je vidět, že se ovládá, ale je pěkně vytočenej.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 11:57 am

Angelina: +Sleduje změny v jejím chování a tak je trochu vyvedený z míry, když na něj zacukruje. + Fabien Bariuex, madam. Jsem poctěn...+a věren své pověsti maniaka se nezvedne, ale dělá na ní veselé obličeje z barové sesle. Rychle šátrá po cigaretách. + Cigaretku? +Nabídne jí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles