Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Fabien » úte dub 20, 2010 8:08 pm

+Vysekne všem třem pitvornou poklonu.+ Dobré ránko všem...hrozný hlad, trápí nás! +Vesele a vděčně zároveň mrkne na Eternity.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Eternity » úte dub 20, 2010 8:12 pm

Fab+Tir: no, to mě skutečně naprosto šokuje. vy a hlad, neslýchané... račte ke stolu. blahoskloně se usmívá přes hrnek s kafem.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Neferet » úte dub 20, 2010 8:15 pm

(dopoledne? ale jo proč ne a bude i oběd? :D )

+otočí se na Fabiena s Tir+ Dobrý skoro poledne přeju. +usměje se na ně a jak pronesou, že mají hlad, nenápadně si ukořistí ještě jeden zákusek, když jsou tak dobrý+ Jak se máte? +zeptá se, i když je to očividně zbytečný+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » úte dub 20, 2010 8:17 pm

Tir a Fab: dobré poledne! tak nájezd kobylak, jo? my se vzdáváme. když mě ušetříte, prozradím vám, že klíče od špajzu a lednice má Et v kapse.
a na Eternitinu prosbu jde vařit další konev (nejspíš zalívací, plechovou) kafe. něco dobré brazilské kávy... zaplať bůh za tu plantáž... takhle snad zbyde i na mě...
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » úte dub 20, 2010 8:23 pm

+Žarlivě sleduje kousek zákusku, který Nef nese k ústům.+

Nef: Až se najím bude líp. Co vy? Nějaké novinky? +Nenápadně se přišoupne za Tir a přitiskne se k ní.+

Morf: Jestli máte kafe, jsem váš otrok. Potřebuju nutně kávovou transfúzi!!

Tir: Eternity prošacuj ty, aby mě tady kávový mistr nekamenoval!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 20, 2010 8:32 pm

Fab: tady žádný zámky na jídlo nejsou...

Nef: ahoj, Nef! fajn, že jsi tu. ale nikoho jsem nečekala, nejsem moc společensky oblečená... nevadí? nechce se mi hned nahoru, mám fakt děsnej hlad...culí se na ni, hele! tygr! mrňavej - a blbne s našima kocourama! táhne faba minoděk s sebou za ruku a nalepí se nosem na francouské okno.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 20, 2010 8:38 pm

Tir: +Snaží se jí vytrhnout.+ Nejdřív jídlo, pak teprve zvěřinec, lásko! +Vyškubne se a vrhne se za Morfeem do kuchyně.+ Dovolíte...začínám se řadit ke zdejším týraným mužům. Žádné jídlo a hodně námahy.+ Zašklebí se vesele a vrhne se do lednice.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Neferet » úte dub 20, 2010 8:42 pm

Fab: Ale jo jde to. Pořád hodně práce, takže žádný novinky snad ani nenesu. +pousměje se+

Tir: Kašli na společenský oblečení a radši se najez. +usměje se a podívá se k oknu+ No jo Caesar, člověk by ani nepoznal, že už je dospělej, když pořád něco vyvádí. +usmívá se+ Jo Tir, byl mi předán dárek od tebe. Moc ti děkuju, udělal mi velkou radost. +široce se usmívá+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte dub 20, 2010 8:53 pm

stará se hlavne o Nef. mladí nechť se o sebe postarají sami. pošeptá jí. Nef, neboj. Morfeus ulil ještě polovinu těch zákusků někam, kde je nenajdou... klidně jez. zůstaneš na oběd? vím, že jsou jak velká voda, ale zase když nás bude víc, tak se třeba víc zasmějeme, ne? mrkne na ni.

Tir. abys neprošla sklem. nech je, hezky si hrajou... lepší venku, než vevnitř.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » úte dub 20, 2010 9:02 pm

Fab: koukne na něj trochu chladně. no, to nevím. vlastně jsem vám přísahal pomstu - trávili jsme tu vaší vinou dni v záplavové oblasti. a ta malá mi smrkala na rameno - myslel jsem, že tu kosili už nikdy neodlepím, že mě budou vysekávat majzlíkem... mračí se na něj trochu. a otroctví nenabízejte bezhlavě. stejně vím, že už jste hchmmm mchmel! nedopoví sexuální otrok, protože právě přijde Eternity a zacpe mu pusu.

Et: ale no tak, miláčku! vždyť mluvím pravdu! od někoho se to dozvědět musí - když už nám leze do lednice a za Tir... vyčítavě odtáhne Eternity ruku ze svého obličeje a drží ji za ni. to jsem zvědav, kdo zalije to kafe. už se to vaří... usměje se na ni.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles