Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 2:40 pm

Fab: lísá se a hladí ho. musí se trošku smát. jsi můj jediný škůdce na celém světě! neboj... podívej třeba na Et a Morfa. oni jsou oba trochu divní, ale Eternity ho má moc ráda. a nevadí jí to v práci. ptala jsem se. říkala, že je to otázka cviku. a kdyby, já můžu dělat na Mýtince, nemusím do akcí. i když by mi to asi chybělo. práce je... no, nic z toho dělat nemusíme. ale když už to děláme, musíme to dělat pořádně. naprosto nechce nikam utíkat. a minule, to bylo... no hlavně jsem měla vztek... na tebe... a na sebe ještě víc... zase ho olíbává po bradě. měla jsem vztek a musela jsem ho vybít. letěla jsem skrz ten prales... Fata nebyla zřízená, ona myslela. já se vztekala... tulí se k němu a užívá si, jak ho má jen pro sebe. já vím, že Sam Molly miluje strašně moc... skoro jako já tebe. my se se Sunnym ani nerveme od té doby... to je vážná věc, která ještě zvětšuje dosah jejich zamilovanosti, jak jí právě dojde.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 2:45 pm

Tir: +Kousne jí za ten smích do ucha.+ Budu se snažit tě naštvávat jen tak málo, aby sis nemusela vybíjet vztek rvačkou s liánama! Musíme to trénovat, nechci, aby jsi přišla o práci, kterou máš ráda. To bych o kus tebe přišel a to by bylo vážně děsný. +Olízne jí nos a políbí na obě oči.+ Vyvztekat se můžeš vždycky přímo na ně! A pořádně mě natlouct - to ti jde. + Dotkne se jejích bradavek a spokojeně zjišťuje, jak jsou tuhé.+ Jo, myslím, že jí má Sam taky rád. Je to legrace...ti dva...nepřijde ti to?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 3:21 pm

Fab: ty chceš zbít? vážně? ale já bych tě spíš teď trošku mazlila... co děláš? musíš opatrně... to není na hraní... usykává, jak se dotýká jejích tuhých a citlivých bradavek. a odvetně ho taky dráždí prstíky na bradavkách. jemně ho škrábe na hrudi. Sam a Molly, hm, myslím, že je to zrovna spíš tragikomedie. je mi jich trochu líto... viděla jsem, jak Molly plakala, když jsme se my dva mazlili... chytí se ho, jakoby jí taky mohl zmizet z náručí. a políbí ho hluboce. buď u mě, jo? ...Molly se o něj musí hrozně bát... ví houby, co kde dělá... dochází jí. ...ty se taky o mě bojíš... já tě někdy vezmu s sebou, abys to viděl, abys se nebál...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 6:28 pm

Tir: +Nedá se a na bradavky ještě přitlačí.+ To je moje hračka, zlato. To mi nemůžeš brát...+a radši si jí taky pořádně drží, aby mu nezmizela.+ No jo, Moll je takový ten mateřský typ. Bojí se...+a taky mu docvakne+...jako já. Máš pravdu. Je to smutný....Půjdu s tebou. Ale chci mít jistotu, že pro tebe nebudu přítěž. Umím ledascos, ale v cestování prostorem jsem jako mimino. Asi bych se vážně bál míň, kdybych věděl, co se děje....A neškrábej! Už zase zlobíš, ještěrko! Budu ti muset naplácat, jestli toho nenecháš!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 7:22 pm

Fab: jenom se nadechne. ty... tak jo, tvoje hračka. prosím! nastavuje hrudník na mazlení. a proč já nesmím a ty jo? pořád nějaký plácání... olizuje mu ucho a čelist. neboj... spolu nám to půjde... už jsem tě trošku někam vzala... a šlo to přece... jak slyší mimino, směje se a vytváří mu onen apartní účes.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 7:29 pm

Tir: +Sjede na její hruď jazykem a pěkně bradavky olizuje.+ Když mně se tak líbí, když tě můžu plácnout, přes tu tvojí krásnou prdelku...+vzdychne+...ale tohle se mi taky líbí...a nech mi ty vlasy. Co pořád s nima máš? Děláš ze mě děťátko?..Mám se chovat jako děťátko a nebo jako milenec? +Ještě jednou dráždivě přejede jazykem její bradavky a pak se rozplácne na záda a začne kňourat jako děcko.+ Béhé...já chci pochovat! +Utahuje si z ní a dělá děsně vážné oči, jako že chce mazlit jako děcko.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 7:35 pm

Fab: pohladí ho a dívá se vážně a zasněně. mimi... neplač... hladí ho jako dítě a taky ho poplácá po zadku. tady se plačící děti vypínaj... ušklíbne se. stejně jsi prevít, já ti všechno dovolím a ty pořád si vymýšlíš... a nesmím ti ani česat vlásky... a ty se prohlašuje za milence a přitom tě mám pořád u prsu... usměje se dost nebezpečně. a miminka se líbají na bříško, na prdelku i na nožičky... na všechny faldíky... začne mu to názorně převádět.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 7:42 pm

Tir: +Chechtá se, protože ho to trochu lechtá a taky tomu, jak s ním Tir zachází.+ Jo, u prsu u prsu a mlíko žádný! Musím chodit k Samovi na whisku, abych neumřel žízní! A já tě...aúúú...Tir, co mi to zase děláš? +Zaupí, když se Tir nebezpečně přiblíží k jeho klínu a hladí jeho stehna.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv kvě 06, 2010 7:53 pm

Fab: trošku otráveňe se odtáhne... už nic. dobrou noc. nafučí se a obrátí se k němu zadkem. nahrne si k sobě hodně peřiny a potichu nadává. tady se jedna nezavděčí, ať dělá co chce. furt to není ono... tak si trhni nohou... přeci tě nebudu trápit, když je to tak strašný, že řveš!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv kvě 06, 2010 8:01 pm

Tir: +Začne hned dolejzat +..Ještěrko, co mi to děláš...víš, že řvu hlavně slastí...lásko...nenafukuj se! +Škrabká ji po zádech a šátrá pod peřinou, kde by jí mohl pohladit. +Miláčku, no tak...+škemrá. A když to nepomáhá, tak z ní nakonec strhne peřinu, prudce si ji otočí proti sobě a zalehne jí. A i když se ona asi trochu brání, tak se zmocní jejích úst a hluboce jí líbá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles