Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » sob bře 19, 2011 9:10 pm

Molly: dívá se na ni, jak žehlí a sedí na patách a nešťastně rozhazuje rukama. pocem, ty, špijónko. mělas mi to říct... chytí ji za ruku a dívá se jí do obličeje. ale proč tě tu hledá nějakej...když ho skoro neznáš?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned bře 20, 2011 11:59 am

Sam: +Pevně stiskne jeho ruku.+ Proč mě hledá? No, já myslím, že proto, aby mě ochránil. Je to šlechtic - trochu patetický a plný dobrých zásad. Předpokládám, že jsem ti řekla, že moje manželství stálo za prd a viděli to všichni. Byl to dohodnutý sňatek. Můj otec byl velmi vlivný - a taky trochu divný - a ke stáru už s ním nebyla žádná řeč. Já nevím - prostě myslím, že ten člověk, co mě hledá, mě chce vytrhnout z náruče zlouna a uvrhnout mě do své náruče....Nemůžu tomu sama uvěřit, ale z nějakého důvodu mě měl asi celá ta leta rád...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned bře 20, 2011 7:51 pm

Molly: na líčení šlechtictví a patosu protočí oči a tiše si uleví ...a doprdele... pak zvedne hlavu. jaký trhání z náruče? stiskne jí ruku tak, že to určitě i zabolí. jaký "do svý náruče"? to já tě přece miluju!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 22, 2011 6:38 pm

Sam: +Sykne bolestí.+ Lásko, já vím, že patřím k tobě a nechci do jiné nářuče, ale to on neví! Musím mu to říct...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 22, 2011 7:26 pm

Molly: mračí se a nezastírá, že není nadšen. hmmm. povolí stisk. zvedne její ruku, co mačkal a políbí ji na hřbet. chtěl bych tam jít s tebou. nechá si zápěstí přitisknuté na tvář.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 22, 2011 11:15 pm

SAm: Budu moc ráda, když se mnou půjdeš. Ne, myslím, že nebude problém, abych s ním promluvila, jen se budu opravdu cítit líp, když ...když budeš se mnou.+ Volnou rukou ho pohladí po druhé tváři.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř bře 23, 2011 7:19 am

Molly: jenom zavře oči. napůl jako přikývnutí, napůl blažeností, že je hlazen. dobře... řekne s výdechem, buď si oddechnul, nebo se tak trocu nasupěl - ať si ten chlap dá bacha.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř bře 23, 2011 11:33 am

Sam: +Je si vědoma situace - velmi nebezpečné situace - do jaké se může hrabě Vialli dostat. Cítí v Samovi bublající sílu a i když se trochu bojí, je vlastně moc šťastná, že někomu za ten vztek stojí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř bře 23, 2011 11:51 am

Molly? jemně jí sundá ruce ze svého obličeje, políbí do obou dlaní. ale napětí ho neopouští. a jak to má proběhnout? kdy chceš... a kde...?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř bře 23, 2011 1:58 pm

Sam: Prosila jsem Eternity, která jë s ním v kontaktu, aby domluvila schůzku na nějakém veřejném místě. Myslela jsem na tu cukrárnu. Na Mýtince by to vhodné nebylo. Moc očí a uší, pořád se tam něco mele. Musím ho ujistit, že jsem v pořádku a zachraňvat nepotřebuju.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles