Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » stř bře 23, 2011 2:02 pm

Molly: poslouchá. pak přikývne. dobrý. aspoň bude po ruce něco sladkýho na nervy.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 24, 2011 2:49 pm

Sam: Sladkýho tam mají vždycky dost a velký výběr kafe...a já se budu snažit to maximálně urychlit. Snad bude hrabě rozumný. Podle toho, co říkala Et, byl hrozně přesvědčivý a dokonce kontaktoval i ministerstvo, aby mě našel....
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 24, 2011 4:27 pm

Molly: hmm. tak jo. aspoň něco. a cukrárnu přeci znám. moudrou hlavou moudře kývá přikyvuje. ministerstvo? co je to za vehementního nafoukance? ministerstvo... ještě mít potíže a oplejtačky s ministerstvem... vytáčí se a skoro drnčí napětím.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 24, 2011 4:39 pm

Sam: +Uklidněna tím, že Sam přijal informaci o její pravé totožnosti, nepostřehne jeho nové napětí.+ Same, on je vlastně hodnej. A proč bysme měli mít oplejtačky s ministerstvem. Pochybuju, že podle jeho chabého popisu by mě kdokoliv z ministerstva dokázal najít...to Et, ta mě má na očích tady v Miraclu, ale bystrozorové..?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 24, 2011 4:45 pm

Molly: no jo. Et je někdy tak bystrojasná, že bych ji nakop... začne se oblíkat. sáhne si na tvář, že by se asi měl oholit. a taky i vykoupat a slušně oblíct. na tu taškařici. chce vypadat jako slušný člověk. a kdy to má proběhnout..._ s tím pánem velkomožným?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 24, 2011 4:50 pm

Sam: Nenadávej, Same. Jsem radši, že to byla ona...a tak rychle. Představ si, že by kontaktoval tisk a na titulní stránku nechal vytisknout - hledám dívku s velkým poprsím...+uvědomí si, co řekla, zrudne a odvrátí se.+ Byla bych ráda, kdyby k tomu dosšlo, co nejdřív...vlastně asi odpoledne...nebo zítra.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 24, 2011 4:57 pm

(velikosti mexického dolaru :lol: :lol: :lol: )

Molly: si děláš srandu... slyší to a není rád. tak podle toho tě Et našla? a to myslíš, že je nějakej gentelman, když o tobě takhle mluví? není o nic lepší, než ti vaši pastevci... rudne ne studem, ale vzteky. taky se raděj otiočí, jak se oblíká, aby ho neviděla, jak je rozpumpovanej. aha. myslel jsem, že jsteuž nějak ... že Et nějaký termín domluvila...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 24, 2011 5:02 pm

:lol: :lol:

Sam: Same...nevztekej se! Všichni jsou stejný...koukaj vždycky nejdřív tam...s tím nic nenadělám...Myslím, že mu Et řekla, že přijdu odpoledne do cukrárny, ale já jsem to zase všechno pomotala...Taky mě to vzalo!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 24, 2011 5:13 pm

Molly: tak se dozvím, že tvé pravé jméno je vlastně Mandelinka Bramborová, že tě nějakej nafrněnec hledá podle polštářků - mejch polštářků - a jdeme s ním na kafe! a ani vzteklej bejt němůžu? no to je teda výborný! odfrkne si.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 24, 2011 5:16 pm

Sam: Nejsem mandelinka bramborová a vůbec nechci, aby se o tomhle jméně ještě mluvilo!!!! A jestli s ním nechceš jít na kafe, tak zůstanem doma a počkáme, až mě najde ve špitále, bude šermovat pistolí a vyhrožovat, že toho podlého muže, co mě bezpochyby denně znásilňuje odstřelí jako psa!+ naštve se taky.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles