Sam: +Trošku ho pozlobí a nechá ho bojovat, aby se k ní dostal, ale jeho polibky jí rozloží, takže po chvilce má Samík volnou cestu. A pak se rozesměje.+ Snad to nebude moc těžká práce....+a znovu ho náruživě políbí, neboť miluje chuť jeho slin a vůni jeho dechu..+
Molly: ne, tohle je procházka růžovým sadem, jak se s ní pere, docela se do toho položí a jakmile Molly povolí, vstoupí do ní. úplná krása, proti tomu přemlouvání a vysvětlování. polibek ho na chvíli znehybní. pak si ji začne pomalu a pozorně brát.
Sam: +Když do ní Sam vstoupí, tělo se jí napne a pak s úlevou povolí a odevzdá se péči milového muže.+ Vždyť tě taky poslouchám a přemlouvat mě dneska vůbec nemusíš...+hladí jeho bradavky, hraje si s nimi a užívá si každý Samův pohyb. Vychází mu vstříc čím dál vzrušenější.+
Molly: napůl ji políbí a napůl kousne do ramene. krásný s tebou je, že tě nemusím vůbec přemlouvat k milování. spíš to bylo o tom, že jsem jenom tvůj. její dráždění ho provokuje k důraznějším pohybům.
Sam: Kdybys nebyl jenom můj....no, to radši nechtěj ani vědět...+oplatí mu kousnutí.+ Miluju, když mě miluješ...jsi..+nedopoví, protože Samovy důraznější pohyby jí přeruší tok řeči a Molly vykřikne jen Samovo jméno.+
Sam: +Absence myšlení je zasáhla oba. Molly se slyší, že křičí, je v absolutním souznění se Samem. Vášnivá, zběsilá jízda jí doveze k orgasmu nepřipravedou, takže se musí pevně chytit Sama, jak se celá třese.+
Molly: její vyvrcholení ho strhne s sebou. je úplně vyřízenej. lape po dechu a tulí ji k sobě, nezmůže se ani na nesouvislé slovní utěšování. tak jenom tak konejšivě bručí.