Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod mollyz » pát dub 30, 2010 1:01 pm

Fata: Jo, myslím, že si tykáme a tudíš se i známe, Fato. Dám si dvojitýho a promiň, musím kouřit...+Nechá si na terasu podat velkou lampu vodky a celou ji do sebe na jeden lok otočí a rozhodne se být společenská. S úsměvem vejde dovnitř za holkama.+ Kdyby jste měly pocit, že se nebavím, stačí mě kopnout do nohy a já naskočím...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pát dub 30, 2010 1:08 pm

Kat: jo, něco se mi doneslo... to je život... zvedne obočí a všem dolije. neměly bychom se poít hned předem, ale nějaký nátisk neškodí... culí se. hotel nějakej. moc nooobl a extra, říkali...

Molly: třeba trojitýho. ale na zádech nikoho nenesu. něco k jídlu nechcete? ale tam by měly být mňamky... kopnout? ale to snad nebude potřeba... ťukne si s ní. aspoň se kvůli tobě mydlej. já takový štěstí nemám...se mnou se spí a tančí. a do konverzace se nesmí plést mozek. pokrčí rameny a dopije panáka.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 1:11 pm

čauuuu! zavyje a tře si holeň. právě jsem se málem přerazila o Jářku. Sigi přiběhne rovnou tam. trochu se zasekla...
co pijete? já chci taky. kývne neutrálně i na Katty. takže jsme vlastně kompletní, ne?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pát dub 30, 2010 1:14 pm

Fata: Jídla netřeba, mám výdrž. +Přiťuknou si.+ Copak ten chlap, co s tebou spí a tančí žádný mozek nemá, že ho nesmíš zaplétat ty? Promiň, ale o čem teda mluvíte?

Tir: Ty jsi jako vítr...a sluší ti to.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Katty » pát dub 30, 2010 1:16 pm

Fata: No, to jsem zvědava. Hlavně, ať to nevypadá jako špitál.

Tir: +Má co dělat, aby se nesmála, při pohledu na ní a vzpomínce na její výstup v nemocnici. Taky kývne a směje se na ní opravdu co nejpřívětivěji.+
Katty

Příspěvekod Tirage » pát dub 30, 2010 1:21 pm

Molly: trochu zrudne. copak já, ale... hmm... když jde kolem ní pošeptá: nezlob se. když my si ... nedokážeme pomoct... a trošku ji pohladí po ruce. a Fabovi to sai vůnec nedochází... ale tobě to moc sluší... na ty stavy, až moc! a to je dobře! a na to se napijeme! uloví si taky vodku.

Kat: nejdřív se tváří trošku otráveně, ale pak ji Kattyin výraz taky rozesměje. ťukne si s ní. dělej, jakoby nic... ale pozor na mě!

Fata: čáááu! no konečně! spolu! sami! skoro... obejme ji a skoro ji polije zbytkem vodky.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pát dub 30, 2010 1:25 pm

Tir: +Dá si s ní další sklenku.+ Mám s sebou slušnou zásobu protikocovinového lekktvaru.+ Usměje se na ní.+ Já vím, Tir...to je jasný...a nelži. Vypadám jako něco, co zrovna vstalo z hrobu. Ale to je jedno. Vy ostatní mě budete krýt, aby mě do toho nóbl podniku vůbec pustili.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pát dub 30, 2010 1:31 pm

Molly: no, my se zase moc nebavíme. pár frází a ty společenské hry... ale má docela výdrž... nemyslím teď na alkohol... zamračí se. je to zbytečně komplikované, to bych těď nechla... spíš jsem myslela, že ač to tak nemusí vypadat, nejsi na tom zase tak špatně... je to věc pohledu... napije se a zavrtí hlavou. vážně chceme teď mluvit o tomhle? dopít a přesuneme se, když jsme všechny, ne? budeme dělat nóbl dámy v nóbl podniku.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 30, 2010 1:33 pm

Fata: Pravdu díš, Fato. Vzhůru do víru velkoměsta a radši si tahle témata necháme na úplně totální opilost...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pát dub 30, 2010 7:44 pm

fajn. tak jdeme, dámy! čeká nás hight society hotel a jeho lákadla...

přemístí se do Rivalu.
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles