Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 12:11 pm

Sam: Po takovém ránu nás může čekat jen nádherný den...+šeptá, ale pak si uvědomí, že Samík musí pryč (ale ještě mají dost času :lol: ).+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 12:27 pm

Molly: no právě... nádherný den. a to si ještě musím zacvičit, osprchovat se a vyčistit zuby, oblíknout se... a co budeš dělat ty dneska? odvádí pozornost a hladí ji po zadečku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 12:33 pm

Sam: No, myslela jsem, že bych už měla konečně dobalit ve Wildaranu knihovnu, abych jí mohla přestěhovat sem a připravit si nějaké věci do Francie. Navíc musím ještě vymyslet nějaký dárek Fabovi k narozeninám....To asi nevíš, ale Fab má narozky. U Nicol bude oslava...spousta vína....Můžu se koukat, jak cvičíš?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 12:42 pm

Molly: knihovna a její stěhování... není lepší to zapálit? těch knih... a je to hrozně těžký... no, tak nějak doufám, že u toho tělocviku budeš se mnou... a nejen koukat... šklebí se na ni vychytrale. Fab má narozky? hmm, to je jednoduchá volba - whisky. posledně mi vypil skoro půl knihovny... a kdy máš vlastně narozeniny ty? (a kdy Samík? listopad?) dál ji hladí po zadečku, ale jaksi naléhavěji.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 12:50 pm

(23.11. Samík a Molly 20.7.)

Sam: Huš! pálit moje knihy! Jasně, že je to těžký, už jsem zabalila dvacet beden, ale když všechny jsou úžasné a hrozně důležité...+Docvakne jí to s tělocvikem a potěšeně se zaculí.+ Pokusím se při cvičení asistovat...a nebo možná předcvičovat? +Zavrtí zadečkem pod jeho rukou.+ Já mám narozeniny za měsíc..upeču dort a pozvu tě na oslavu...+Hraje si s jeho levou bradavkou.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 12:57 pm

(tak dobře, tpo bude sranda, až to prosákne...)

Molly: jenom, abys mi nezůstala v závalu zajímavých a důležitých svazků... nechceš to nechat, až budu mít čas? pomohl bych ti tahat těžká břemena. poplácá ji po vrtícím se zadečku. ano, ano! předcvičovat! skanduje skoro sportovně. ty pečeš dorty i na svoje narozeniny? neměla bys ho dostat? já bych ti třeba dovedl uvařit pudink... velkoryse nabízí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 1:06 pm

(Tohle se mi zdá zdravotně nezávadné.)

Sam: Same, až budeš mít čas, tak doufám, budeme ve Francii a i tak na tebe zbyde sestavování nové knihovny. Je to dost příjemné ty knihy balit, listovat v nich, když tě netlačí čas, je to prima....A jestli mi na narozeniny uvaříš pudink, tak jistě nic píct nebudu. Je to jen zvyk, že něco peču. V létě jsou všichni pryč a na narozeniny se rádo zapomíná, tak já jsem vždycky doma pekla, aby se jim rozbřesklo! +Klekne si nad něj a protáhne se.+ Tak předcvičovat? A nebo zatancovat?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 1:22 pm

Molly: usmívá se na ni potěšeně a hladí ji po bocích. tak třeba tančit, najádo... moooc se těší. já to zkusím nějak podržet v paměti, abys nemusela péct. a do pudinku dávám rum a marmeládu a je to docela jedlý. prohlíží si ja už se nemůže dočkat slibovaného tance.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 1:26 pm

Sam: Rum a marmeláda dobrý, doufám, že taky přimícháváš mince a drobné cetky jako se dávají do vánočních pudinků?+ Usmívá se, postaví se rozkročmo nad něj a začne se mírně vlnit, postupně přidá ruce, hladí se na ňadrech, houpá se v bocích a tiše si pro sebe zpívá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 2:15 pm

Molly: bez mincí. občas nějaký ovoce, v nouzi piškoty. fascinovaně na ni zírá a je úplně vedle sebe. až se zarazí a pak zakňučí, když se Molly pustí do zpěvu. lásko! hymnu ne! to mám pak pocit, že musím stát celej... lehce zofale.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles