Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 4:43 pm

Fab: budu o tom přemýšlet... o podorsence - zahuláká z poza paravanu. pak ho jen obtaní a zase mu zdrhne a za chvilku vytančí opět v oblečku na břišní tance... vrtí se a cinká. dráždivě blízko, ale aby na ni nedosáhl, když se povaluje. tak který - tyhle nebo tamty? zamrská bokama a hrudníkem až se panízky rozezvoní, ladně kroutí rukama a dělá včechny ty taneční pózy. a už se mu nepokrytě směje, jak se mu líbí, chytá ji a ona mu uhýbá a utíká.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » sob úno 20, 2010 6:20 pm

Tir: Tak tohle je vážně nestydatě sexy! Jednoznačně půjdeš v tom prvním. Takhle bych to na té slávě nevydržel. Ty mi vážně dáváš...+A jak se před ním kroutí, lapne ji a strne si ji k sobě na klín. Pohrává si s penízky na podprsence.+ Tak tobě jeden striptýz nestačil, co? Takhle by ses chtěla předvádět na veřejnosti? +Nebezpečně zavrčí a prudce ji políbí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 6:40 pm

Fab: nechá se ulovit. a líbá ho taky. tak ty první? a co ti vadí, na těhle? vyprsí se. tam právě jde o to, abych byla sexy a aby mi to slušelo... dobývá se mu prstíky pod triko. možná, zavrní mu do ouška, jak se mazlí a otírá o jeho tvář, možná bys mi mohl říct, jak moc sexy ti v tom připadám... napřímí se, až má jeho nos v košíčcích podprsenky. dělá na něj oči a penízkama ho šimrá po obličeji.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 20, 2010 6:46 pm

Tir: Sexy jseš i v těch prvních - až moc.+ Mručí a snaží se pomoct Tir, aby se dostala na jeho holou kůži.+ Každý tě bude okukovat a to já nechci. Jsi moje...a v těhle jsi...+ústy prozkoumává lem podprsenky a jazykem se snaží zjistit, co je pod ní.+ Mám chuť tě hned teď...nenuť mě to říkat!!!!+ skoro to zahuláká, popadne ji a už si ji nese na postel.+ Ty nestydo...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 7:10 pm

Fab: nějak z něj serve to triko, i se svetrem, jestli nějakej má, a pohladí a plíbí ho na hrudníku. taky bych si mohla vzít lyřařkou kombinézu, s kapucou... protočí oči a směje se mu. nechá se odnést na postel. tam trošku zvážní, nadzvedne se a políbí ho. vítej v mojí posteli. tady ještě žádnej chlap nespal - kromě těch čtyřnohejch, kočičích... přitulí se k němu a hladí ho po vlasech a do ucha mu šeptá: to já mám chuť celý den a jak jsem tě odpoledne uviděla tak dvakrát takovou... a nemyslím, že jsem nestyda, když tě chci... vadí ti, že ti to říkám? mám si raděj hrát na upejpavou a nedobytnou? olíbává mu ouško a spánek a čelist a krk, mezi tím co mu šeptá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 20, 2010 7:23 pm

Tir: +Hladí ji, líbá, zkouší, jak sundat ten orientální obleček a vrní.+ Říkej to lásko, prosím...chci,aby si tahle postýlka užila svou premiéru ve velkém stylu. Jsi nádherná, jsi tak strašně sexy...miluju tě. Každý centimetr tvého těla chci líbat...chci tě teď hned. A jestli sem poleze nějaká zvěř, tak jen na vlastní nebezpečí. Merline, co mám dělat, abych bez tebe vydržel, když nejsi tam kde já? + Snaží se jednou rukou si zout boty a druhou rozepínat tu její cinkavou podprsenku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 8:15 pm

Fab: na zvířátka buď hodnej... budou tě mít taky rádi... olíbává ho a ví, že pro dnešek to všechno vyhodila ven, někomu na krk, aby nezlobili ;) kdo chtěl dávat koťatům moje kalhotky na hraní, co? sáhne si na záda a rozepne si podprsenku sama, ale zbytek nechá na něm. viď! jak se to dá vydržet? asi musíme trénovat... akdyž jsme spolu, tak se odměnit, že jsem to vydrželi... byls v práci hodnej? malinko podezíravě a žárlivě...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 20, 2010 8:19 pm

Tir: Kotě tu žádný nevidím.+ Vrčí potichu a sundavá jí podprsenku.+ S kotětem ybch si hrál, ale když jsi tu jenom ty...budeš to muset vzít za něj. A já náhodou odměnu zasloužím, protože jsem byl v práci hodnej...+ale nedá mu, aby ji nepozlobil+...jenom jsem sahal na hrudník jedný slečně, která se nechala pokousat od merlin ví čeho.+ Do zorného úhlu se mu dostanou její nahá ňadra a on se k nim hned hladově přisaje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 9:18 pm

Fab: ještě chvíli mluv o slečně a pokušu tě já! chce na něj vyjet naštvaně, ale s jeho rty na prosu jí z toho ke konci vyjde slastný vzdech. hladí ho ve vlasech a nastavuje ňadra k mazlení a líbání. náhodou vím, že tě ta slečna dost vzala... bylo to, jako když se otevřou stavidla a všechna voda odteče...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 20, 2010 9:24 pm

Tir: +Vymění ústa za talentované prsty a stiskne její bradavky, které se mu před očima tyčí jako malé Everesty.+ Pochopitelně, že mě vzala...zkus pustit všechnu svoji magii do otrávené rány...vždycky jsem pak vyřízenej...+Ale aby dokázal, že ne zas tolik, položí ji ruku na svůj podbřišek.+ Ale ty mě dobiješ okamžitě, žárlivko, žárlivá, nádherná!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles