Molly: políbí jí na našpulenou pusu a hraje si s polštářky - zkouší jejich proužnost, ale i váhu a pohybovou setrvačnost. hrozně zaujatě si hraje jako malý vědec s pokusnickou stavebnicí
Sam: +Ne všechny Samíkovy pokusy jsou úplně příjemné, tak Molly občas malinko zavrčí, ale jinak se jí to moc líbí. Kouká na Samův zaujatý výraz a směje se, čímž pomáhá Samovi realizovat test pružnosti, kterak se polštářky smíchem klepou a on na n+ě může tlačit rukama. +
Molly: snaží se být tak něžný, jak jen to vědecká práce dovoluje teda tohle je ale věc... já to furt říkám... fascinovaně hledí a jemně mačká polštářky natřásající se, tlačící se mu skrz prsty.
Sam: Vždycky mě fascinovalo, že nejdou vůlí ovládat, že i dyž patří k mému tělu, nedokážu s nimi hýbat jako třeba s rukou nebo tak...v pubertě, když mi narostly, tak jsem to hrozně řešila...+směje se sama sobě.+ Možná bys je měl namalovat v perspektivě nebo nějaký jiný vědecký výstup ze svého zkoumání vytvořit...
Molly: no perspektivy krásné si já maluju pořád... spokojeně bručí. pak po ní koukne a culí se. ukaž! prosím! zahejbej s nima... skočí jí na to a úplně mu svítí oči.
Sam: Jako malej...+vrtí hlavou a hrozně se směje. Vezme svá ňadra do dlaní a cvičně s nimi hýbe, občas brabavkami přejede po Samových vousiskách, jak Samík hodně zblízka sleduje její počínání. To jí rozesměje ještě víc a zhroutí se do peřin.+
Molly: pfff. to je zrada a podvod! takhle to umím taky... já myslel, že se budou právě hýbat sami od sebe, bez držení... kňučí přesně jako malej kluk a pak se na Moll vrhne, chhytí polštářky a opatrně s nimi krouží a líbá ji na pupíček. hele, že to umím...
Sam: To je proto, že mě špatně posloucháš, Samíčku.+ Směje se, ale přivírá oči spokojeně, že Samík dělá, to co dělá.+ Vy kluci to máte lepší...teda ne s prsama...+nožkou se dotkne penisu, který zvolna začíná měnit velikost... +
Molly: cha! lepší? jak - lepší? myslíš, že je sranda mít mezi nohama samostatně a nezávisle myslící a jednající jednotku? zalehne ji a otře se jednotkou o její stehno.
Sam: Nooo...+odtuší+..mně to vždycky legrační připadalo, ale, jaké to doopravdy je? Je to nepříjemné? +Otírá se stehnem o jednotku a cítí, kterak jednotka samostatně jedná.. +