Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » pát čer 25, 2010 3:27 pm

(Zatím si nikdo jiný nestěžoval a hned další číslo v telefonu za C je pevná linka na dětskou doktorku.. ;) )

Sam: +Dech se jí už stabilizoval do normálu, baví se svou oblíbenou hrou "Uvaž Samíkovi co nejvíc copánků" a souhlasně šeptá, že je to všechno jeho, že se nemusí bát, že by na tahle území ztratil nárok.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát čer 25, 2010 3:39 pm

(haha. sms na pevné lince je načtená automatem - kiš! :lol: )

Molly: vrní si u ní a ani nevnímá, co mu vyvádí s vlasama. hladí ji po zádech až na zadeček. celá moje, sladká, jenom moje. prohlásí hrozně vážným hlase, jako to umějí někdy malé děti.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát čer 25, 2010 3:45 pm

(Chachacha!!!...To mám radost...no, snad se mi to nikdy nepovedlo.. :roll: ....Právě jsem nadělala asi šedesát jahodových knedlíků. Zamrazím ti, jo?)

Samík: Same! +řekne hrozně vážně a donutí ho, aby se jí podíval do očí.+ Jsem jenom tvoje...nechci být nikoho jiného. A jsou věci, které už chci v životě dělat jenom s tebou...a když jsem se tě ráno ptala, zda už jsem ti řekla, že tě miluju, tak ...takhle tě miluju. Jenom tvoje, rozumíš?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát čer 25, 2010 3:55 pm

(blázne... díky, zlato. a já prchám... běží liška k Tábooru... pod dubem (sorry ) )
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon čer 28, 2010 7:55 am

mollyz píše:
Samík: Same! +řekne hrozně vážně a donutí ho, aby se jí podíval do očí.+ Jsem jenom tvoje...nechci být nikoho jiného. A jsou věci, které už chci v životě dělat jenom s tebou...a když jsem se tě ráno ptala, zda už jsem ti řekla, že tě miluju, tak ...takhle tě miluju. Jenom tvoje, rozumíš?

Molly: rozumím...- moje... miluješ... taky se dostává pomalu do normálu. ale ta slova si rád zopakuje. ještě chvíli vydrží tak. a potom pronese s všemy významy, které to pro ně má. kafe?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 28, 2010 11:22 am

Sam: +Hlavou jí proběhnou všechny zmíněné kávové významy a usměje se.+ Ano, kafe...+přikývne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte čer 29, 2010 7:57 am

Molly: tak jo, lásko. jdem na snídani, pak mě olíbáš pro šťastnou cestu... políbí ji. a dorazím ten hnus a pak už bude klid, žranice u Fabiena a snad taky chvíle klidu... jenom pro nás dva.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte čer 29, 2010 3:32 pm

Samík: Přesně taK to bude, Same. Olíbám tě a ty to dáš do pořádku...a pak spolu.+ Opakuje mechanicky a vstává, aby si našla oblečení.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 30, 2010 7:56 am

Molly: taky se obléká a tváří se, ž pomáhá i Molly, ale hlavně proto, aby si ji ještě mohl hladit a dotýkat se jí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 30, 2010 9:48 am

Sam: Je oblečena a ověšuje Sama i sebe nějakýma cetkama, které našla na nočním stolku. Pak se ještě prohrabe v šuplíku se zdobnými šálkami a přehodí Samovi jasně růžovou kolem krku.+ Tak tahle by mohla vyděsit i tu čůzu...+zasměje se vesele a hladí ho pod rozepnutou košilí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles