od Eternity » čtv čer 10, 2010 7:50 am
Molly: jasně. a dej něco i Matoušovi, prosím, nebo se pohádají. ohlídne se po havranech. oni se domluví a zaletí tam. Tir říkala, že jedou na dovolenou. čučí do lejster, listuje jimi a konečně najde, co hledala. spokojeně se usmeje a naťuká pár slov na noťásku. pak zvedne oči k Molly. teda jestli to byly hovory o literatuře, se Samem, tak to mě zajímá, co čteš, a dost ráda bych si něco půjčila! my jsme se tentokrát na čtení vykašlali a byli co nejvíc spolu. občas nějaký poslech hudby, tanec, trocha památek a nakupování... a já se zapustila co nejčastěji do vody, do moře, zavřela oči a nechala se houpat. špuntování tomu říkáme. doporučuju. Morf měl nějaké plavecké záchvaty, ale dobře mu tak. nechala jsem ho plavat a pak mě vždycky vylovil a šli jsme na frapé. nebo na něco. pohoda to byla. a teď zase máme rozlítáno. během proslovu jde k ní, vezme ji - maniakální - kolem ramen. klid. klidně si pracuj, ale klídek. je to pohodový. chlapi jsou spolu. nic se nestane. jenom toho uvař hodně. myslím že přitáhnou ještě i posily.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman