Samík: Jasně, tu si bereš jen u příležitosti rodinného fotografování...+ chytne šálu a přitáhne si Sama blíž k sobě.+ Už teď mi hrozně chybíš...i se šálou!
Molly. ne, tu si beru u příležitosti svádění žen, rozhovorů pro televizi a inaugurací do vysokých postů... stáhne si šálu z krku a přitáhne si ji blíž kolem pasu.
Sam: Televizi a vysoké posty, prosím, ale jestli tě uvidím svádět nějakou jinou ženu než mě, tak tě tou šálou uškrtím...+nemůže odolat jeho vůni. Zaboří nos do jeho hustých vlasů.+ A nezlob mě! Víš, že umím i škrábat a kousat!
Molly: ale tu sis vytáhla sama... a já svádím výhradně tebe. kousat a škrábat... zajímavá myšlenka - myslím, že to ještě ve Francii probereme, lásko. líbá ji a trochu u toho okusuje. a drbe ji na zádech, aby to kousání a škrábání procvičili.
Sam: To bysme asi měli rozhodně probrat. To je důležité téma...+souhlasně ho kousne do ramene.+ Když ona zase ta růžová...jsem vidět na dálku, neztratíš se...uvidím tě, víš.+ A ještě ho trochu líbá.+
Sam: +Vysmekne se mu a hodí mu šálu zpátky kolem krku.+ Ne, nejsi označkovanej, Samíku. Možná snad bezpečnostní opatření, aby jsi byl k nalezení, když se dostaneš do maléru...třeba...
Samík se navrátí, slzy dojetí ze shledání s Molly setře tou nádhernou šálou, popadne Moll do náručí, olíbáí ji, a přemístí se s ní - pod jejím vedením - k Fabienově matce na oslavu bláznových narozenin.