Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 7:18 pm

Et: +Zasměje se.+ Nebuď kruťas...budou potřebovat si odpočinout a úplně nevěřím, že by konverzace vázla...jsou - teda ty co znám - dost komunikativní (nechce říct ukecaný :lol: ). Takže...to mi radši dej domácí vězení hned, protože...asi je budu trochu rozmazlovat!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 7:25 pm

Et: neříkej dvakrát! koukne po ní vážně. můj dům, moje pravidla. bylas varována. mám je moc ráda a nenechám jim ubližovat. ale kazit si je taky nenechám. pozor! vstane od stolu a rovná papíry a uklízí všechno. schyluje se k prostírání. klidně jim podstrojuj, budou tě milovat. ale hromadné rozmazlování netrpím. to si užijte se Samem v soukromí.
přejde k příborníku. jaký skleničky - a jaký víno? jestli dorazí a bude to na tu tvou konverzaci, určitě si něco rádi dají.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 7:30 pm

Et: +Sklopí ušiska.+ Už jsem hodná holka. Hromadně rozmazlovat bych stejně nezvládla...Skleničky na bílý. K tomu masu se zeleninou rozhodně bílý. Šedé rulandské, nejlépe. Ještě možná nějaké misky na olivy...+pomáhá Et prostírat.+ Mám moc ráda tvůj dům, Et.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 7:46 pm

Molly: jasný! tady se bude poslouchat. už takhle tady vládne nekázeň a rozklad. zašklebí se a vyndá skleničky. skočí pro víno a odnese s sebou papíry, aby tam při večeři neotravovala práce. stačí, co budou vyprávět chlapi. rulandské šedé říkáš, zkusíme to... za chvíli se vrátí se dvěma láhvemi. jo, tady. vezme vývrtku a otevře jednu láhev, nalije maličko do dvou sklenek a dá Molly ochutnat.

Obrázek
(to je ono, dvojitý závit, nahoře se přehodí ta hlava a jede špunt nahoru.)
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 7:52 pm

(Týjo, to fakt neznám. No co, napiš Ježíškovi, on ten dvojitý závit zkusí nastudovat.)

Et: +Vezme od ní sklenku a znalecky ochutná.+ Je skvělé. Až budeme ve Francii, koupím ti tam tamnější podobu. Je taky dobrá, ale není tak báječně trpká jako takhle....A vážně si taky myslím, že je tu nekázeň, ale stejně všechno dobře klape.+ Usmívá se na Et a v duchu počítá vteřiny, kdy už se vrátí Samík.+

(Někdo mi tu nad hlavou bubnuje nebo si pouští nějakej kravál, ale čekám, kdy se propadne stropem a skončí mi na klíně. :evil: )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 8:01 pm

(jasně, napíšu ježíškovi a budu ho čekat v prosinci, že přijede s kamionem s přívěsem... drobnost k drobnosti...)

(bubnuje? skončí na klíně? to mi připadá ze severu geograficky nemoné... :mrgreen: )

Molly: klid, drahá. uberte, nebojte se. je to pitelné, ale vím, že to jsou i jiná vína, než ta, co máme ve sklepě. upije a je docela dost spokojená. neboj, tak do dvaceti minut jsou tady... řekla bych...
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 8:07 pm

(U vrátek stojí Fabík se Samíkem a k tomu bubnování ještě dělají kravál klackem...Doufám, že pokud mi někdo ze severu skončí v klíně, že u těch bubnů aspoň udrží rytmus...a ne jako to, co tu teď mám!)

Et: Stejně ti asi nějaké vínko přivezu, aby jsi lépe přežívala tu zdejší anarchii. +Mrkne na hodiny, aby mohla odpočítávat těch dvacet minut...+ Jo, jo, všechno už je hotový! Et? Ty nikdy o Morfea nemáš strach? A nebo jsi tak otrlá nebo já nevím co?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 8:17 pm

Molly: ne, nemám. slíbil, že se vždycky vrátí a zatím to vždycky dodržel. taky slíbil, že kdyby něco, řekne mi. jako kdyby se mezi námi něco změnilo. ale to je něco jinýho. Morfeus je Věčný. ten, koho tu potkáváš, s kým žiju, to je jenom jeho část, lidská část, Morfea. je to složitý zase z jiného hlediska. podívá se po ní. já se nebojím. já vím, že o ně všechny jednou přijdu. z toho je mi hodně smutno. ale zatím, dokud je mám, tak se nebojím.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát čer 11, 2010 8:27 pm

Et: +Dívá se na ní trochu překvapeně.+ To je zvláštní...ty jsi zvláštní. A já si vedle tebe připadám daleko víc jako člověk než jako čarodějka, ale to není špatně. Promiň, nikdy jsem se tě na to nezeptala, ale já to vlastně nevím. Ty jsi taky Věčná jako Morfeus?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát čer 11, 2010 8:34 pm

Molly: ne. já ne. možná, že budu trvanlivá. ale věčné mám jenom jméno. pokrčí rameny. Věční jsou věční. tím se nedá stát. jsou asi něco jako sourozenci. (pro pilné: http://cs.wikipedia.org/wiki/Sandman)
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles