Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » stř čer 29, 2011 7:09 pm

Sam: Co je? Něco se ti nezdá? Říkal jsi větrovku, tak jsem fakt na dlouhé večerní šaty nepomyslela....+Přijme jeho rámě.+ S tebou připravena na cokoliv! :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 29, 2011 7:48 pm

Molly: co se zdá, to je sen! tak a pravou nohou! chytne ji a přemístí se k chatě. tak tady to máme.

uvidí rozestavěnou chatu vedle "rozkládací" středně velký srub, jako přechodné sídlo majitele. vede sem lanovka (spíš na náklad, stavební materiál a zásoby, ale i lidi, kdyby to jinak nešlo) a dělníci stavební tu zrovna nejsou. no, že by bylo zrovna vedro... ale viditelnost ujde. ukáže Moll ten výhled. je skutečně docela chladno a pod horami se v některých údolích převaluje mlha. krásný výhled se otevírá dychtivým pohledům. jsou opravdu docela vysoko.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 29, 2011 7:53 pm

Sam: +Trochu se jí motá hlava, ale rozkoukává se rychle.+ To je nádhera...+Dívá se do údolí a po nejblížším okolí, na pásy lesů a trochu se zachvěje zimou.+ No, teplo fakt nic moc...+uzná a zadívá se na rozestavěný dům.+ Vážně vypadá moc pěkně i v téhle fázi, myslím, že až bude hotový, že sem pěkně zapadne...+a vážně se jí to líbí a je na Samíka hrdá.. :P +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 29, 2011 8:15 pm

Molly. koukne na srub. zdá se, že jsou tam a topí. určitě nám udělají ka... čaj pro zahřátí. a stejně musíme asi nejdřív pozdravit a ukázat se. vede ji, hrdou :* , do srubu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 29, 2011 10:51 pm

Sam: Páni...kafe..+schlípne+..teda čaj by byl super!+ Pevně mu stiskne ruku.+ Navruješ jim i interiér - nábytek a tak?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 30, 2011 10:52 am

Molly: jo, taky něco. ale nenavrhuju to celé, spíš něco hotového doporučím. vede ji tady za ruku do srubu. zaklepe a s pozdravem vstoupí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 30, 2011 7:28 pm

Sam: +Vstoupí a rozhlíží se po přítomných. Poměrně útulný srub provizorní skrývá staršího pána, elegantní dámu a mladinkou dívku..všichni sedící před krbem.+ Dobrý den..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon črc 04, 2011 3:33 pm

osazenstvo zpozoruje příchozí. pán domu (srubu :) ) vstane a s napřaženou pravicí vítá Isamuna i jeho sličný doprovod.
Vítejte, příteli! To je dost! Čekali jsem vás už včera. Děvčata se na vás tolik těšila - Mildred napekla ty svoje moučníky a Rachel jí pomáhala. posunkem zahrne manželku a dceru a celý prostor kuchyně, který je spojen s obývací částí přízemí. Byly obě včera v v kuchyni celý den! srdečně a upřímně se veselí, že Sama vidí. tiskne mu ruku, potřásá jí a žoviálně křičí, neb je ve svém pokročilém věku asi mírně nahluchlý. a taky mírně senilní :D . Čokoládový dort a kdesi cosi - to víte, to já nesmím a nejím, my cukrovkáři... Ale vy si po obědě jistě rád dáte, že? Hlavně že jste tady! To je radost, to je radost! Rachel! Vidíš? podívá se k stále víc rudnoucí dceři.Tak pan Morff nakonec skutečně dorazil! A ty ses bála... Vždyť jsem říkal, že je to sportovec a gentleman! Nerušil by před svačinou. Ani by nemohl! Je to sportovník! předvede pantomimu boxu a lehce se pěstí dotkne Samova ramene. Jiste si před snídaní dával do těla! ještě jednou ho náznakem boxérsky uhodí do ramene a pak přenese svou pozornost na dívku. Á! Pěkně vítám, krásná slečno. Koho pak nám to pan Morff přivedl? Já tuším, já tuším! A jistě bych neprohádal, že je to někdo, koho nám už dlouho slibuje! Vítejte, slečno! usmívá se okouzleně na dívku, zabloudí pohledem po její tváři a postavě, až se zastaví na jejích přednostech, kde setrvá. a velikost úsměvu je přímo úměrná velikosti předností. není divu, že jejich majestátnist :lol: mluvčího přiměla konečně zmlknout.

elegantní dáma, manželka majitele srubu a zadavatele stavby, je velice krásná a udržovaná žena. také o dost maldší, než její muž. na oba příchozí se usmívá dokonale nalíčenými ústy a její obličej má neproniknutelnou masku vlídnosti. sedí a pohledem sleduje a vybízí Sama, aby se s ní přišel pozdravit. když k ní přistoupí, podá mu ruku takovým gestem, že možná vteřinu čeká, že jí bude políbena. není. klidně dokončí podání, jakoby se nic nestalo.Oh, Lionel samozřejmě přehání... Drahý pane Morffe, nechal jste nás čekat. Ale jsem moc ráda, že vás tu opět máme! A nejen vás! Konečně jste přivedl slečnu Eternity, vaši sestřičku? Výborně. Myslím, že už je čas zamyslet se nad dekoracemi a bytovým textilem, tapetami... Slečno slibuji si mnoho od vašeho vkusu a citu pro barvy. I váš bratr nám o vás mnoho pěkného řekl a nasliboval! Těším se, že nám pomůžete se zařizováním domu. Ale já mluvím a zatím je venku takové hrozné, sychravé počasí... Určitě si dáte něco teplého? konečně vstane a jde připravit teplé nápoje. Snad trochu grogu? Nebo kuřecí vývar? Kávu s whisky?

slečna kolem šestnácti let jenom střídavě rudne a bledne, na jejím obličeji bojuje mezi sebou spousta výrazů, podle toho, co rodiče zrovna říkají. jenom pípne. Aho...dobrý den. a když se otec příliš rozvypráví a zmíní její snahu, zakňučí. ale tatíííí... a nespouští oči z mladého muže. snad jen když si zúženýma očima podrobně prohlíží dívku, která přišla s ním.
Naposledy upravil Isamun dne pon črc 04, 2011 4:56 pm, celkově upraveno 2
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pon črc 04, 2011 3:45 pm

potřese rukou domácímu pánovi a statečně čelí přívalu jeho řeči. nebere to moc vážně, jen se mile usmívá a snaží se po několika vteřinách vyprostit ruku, neb muž zapomněl, že ho ještě nepustil. dobrý den. áá, tolik starostí si nemáte dělat, pane Rizzo. ne, jsem si skoro jist, že jsme byli domluveni na dnešek... nevadí, hned se pustíme do práce.

madam! děkui vám za tak vlídné přijetí! ukloní se hlavou a nahodí příjemný společenský úsměv. aha, no, určitě by nám něco pro zahřátí udělalo dobře... jen... ne, kávu ne, to teď nejde. a na alkohol je příliš brzy, ještě jsme se ani umělecke nerozmáchli... zavtipkuje. snad čaj, když budete tak laskava...

a rád bych vám všem představil svou přítelkyni Molly Sttasi. ne, není to má sestra Eternity. ta přijde snad jindy. Molly je léčitelka. myslím, že dizajnem se moc nezabývá. představí všem Molly, aby ji omylem nepokládali za někoho jiného.

ahoj, Rachel. kývne na dívenku. jak se vede? co škola a večírky? dobrý? mrkne na ni. a ta skoro nedýchá pod takovým náporem pozornosti.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon črc 04, 2011 4:09 pm

Lionel: Dobrý den..+ usměje se na pána srubu i na to, co na ní nejvíce zdraví a aby odvedla pozornost od svých předností :lol: , podá mu ruku.+ Molly Stassi. Moc mě těší, že vás poznávám. Hodně jsem o vás slyšela...

Sam: +Významně pohlédne na Sama sportovce, co si rád před snídaní dává do těla.. :lol: :lol: :mrgreen: + Sportovec...to on je velký..

Mildred: Dobrý den...děkuji...jen čaj, prosím. Doufám, že jsem vás nijak nezaskočila, že jsem s Isamunem přijela. Velmi mě zajímalo, na jakém projektu¨momentálně pracuje. Opravdu nejsem příliš zdatná v disignu, spíše umím šít estetické jizvy, aby tělo příliš nehyzdily.

Rachel: +Pečlivě, ale ne nijak nápadně si prohlédne mladinkou osůbku, která může na Samovi oči nechat.+ Molly Stassi...těší mě...+ podá jí ruku a opravdu si není jista tím, zda jí do ní Rachel nezabodne vidličku.+ :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles