Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » úte dub 26, 2011 11:15 am

Sam: tam jsou ale jenom černobílý, medvídě zlobivý, pologramotný... se smíchem jí okousne ouško.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 26, 2011 11:32 am

Sam: +Medvídě se víc přitulí. :P + Černobílý nevaděj. Stejně nedokážu rozlišovat ani barvy... :)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 26, 2011 11:39 am

Molly: tulí ji a kouká se jí zblízka do obličeje. co? fakt? medvědi jsou barvoslepí? to jsem netušil... to je škoda, já si na barvách dávám tolik záležet...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 26, 2011 11:48 am

SAm: Ve skutečnosti trochu barevně vidí, ale řídí se hlavně čichem.+ Začne ho oňuchávat očichávat.+ Vím, jak ti na barvách záleží, malíři. Řekni - namaloval jsi poslední dobou něco hezkého?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 26, 2011 11:55 am

Molly: opatrně ji chytí za nos. netaháš mě za nos? no, teď moc nemaluju. něco k interiéru té horské chaty, ale moc se tam s tím nezdržuju... mají tu nadšenou dcerušku...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 26, 2011 6:08 pm

Sam: +Oplatí mu stejně a taky ho zatahá.+ Hádej...+směje se.+ Božínku...úplně jsem na tu jejich dcerku zapomněla. Je hodně dotěrná? Otravuje tě? Jaká vlastně je?+ Neříká to ze žárlivosti, jen jí to zajímá.+ Vlastně jsi my slíbil, že tu tvou chatku budu moct vidět...+napadne jí, že by vážně ráda viděla Samovo architektonické dílo.+ :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 26, 2011 10:41 pm

Molly: no jo, slíbil. tak tě vezmu příště s sebou... kývne a zamyslí se, kdy bude to příště, a zapíše si za uši do plánování, že ji má vzít na čumendu. no, ona chodí tiše a náměsíčně dva metry za mnou a fur jenom zírá a divně se usmívá... a občas si na sebe navlíkne něco šílenýho, co má asi být sexy, nebo tak... je to trochu nepříjemný a blbě se u toho pracuje...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř dub 27, 2011 9:42 am

Sam: Chudáku, to je jako když ti někdo při čtení novin kouká přes rameno a ještě přitom roztouženě dýchá...+poškrabká ho na zádech.+ A to ona vážně ani nemluví? A máš tam ještě hodně práce? :hug
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř dub 27, 2011 10:50 am

Molly: jo, ještě je toho dost. kývne a zavrní při drbání. pak se ošije. fuj, dýchá do novin... ty máš nápady. a jak tě tohle vůbec napadlo? no asi něco říkala, ale já ji nerozuměl a když jsem se zeptal, co říkala zrudla a utekla. ale mám podezření že mi zbalila jednu vestu a pár šátků. teda pokud to nestopil Fabien, ten si ze mě taky dělá charitu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř dub 27, 2011 11:35 am

Sam: No, já nesnáším, když mi někdo kouká přes rameno při čtení novin. +Pokračuje ve škrabkání.+ Teda, doufám, žes nepřišel o tu černou vestu se stříbrnými květy. Tu mám moc ráda...+vyděsí se+...ale myslím, že Fab by ti vesty a šátky nekrad, ten tak kalhoty nebo trika. Nedávno jsem viděla elektronicky zabezpečenou skříň. Možná...no nevím, asi je to blbina. Možná by stačilo promluvit si s Tir, aby ti to pořád nekradl, navíc je mu to stejně velký na dýlku..+povzdechne a ošije se při pomyšlení, že nějaký holčička má pod polštářem Samíkovo oblečení.. :roll: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles