Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod Isamun » pon črc 04, 2011 4:48 pm

Lionel - Molly: Slyšela, opravdu? vstřebává teprve, že to je jiná žena, než si myslel. ne sestra Eternity, ale přítelkyně Molly. a copak vám pan Morff o nás napovídal, slečno... ééé Extazi? ještě si ji prohlíží a srovnává si v hlavě, kdo je. my jsme zase slyšeli o slečně Eternity, ale o vás... vás nám drahý přítel Morff tajil!

Lionel - Sam: pročpak jste nám tajil tuto rozkošnou dámu? je to snad ta druhá vaše sestřička? ta mladší? co jsem ji kdysi viděl, když byla takhle maličká? usmívá se laškovně a myslí nejspíš Tirage, neb ukazuje dlaní od země výšku trpaslíka. dál se culí, pokyvuje halvou a blábolí něco o tom, jaká je příroda mocná čarodějka, zírá Molly na prsa a sám je udiven a okouzlen, jak z tak malé holčičiky mohla vyrůst taková lepá diva :lol: . obě, Molly i Tir, jsou hnědovlasé, tak mu to připadá úplně klidně možné, že je to jedna osoba v rozestupu několika let.

Mildred - Molly: ale kdepak, drahá. my rádi poznáváme nové lidi, že, Lioneli? usmívá se a popleská Molly levou rukou po hřbetě pravé, jak si také podali ruce. tak tedy čaj? výborně! a snad sendvič? nadhodí a ujistí se, že ano. jizvy - to snad zatím nebude třeba. ale je to jistě moc zajímavé povolání. léčitelství... jste tak statečná! obdivně poznamená a jde zařídit pohoštění.

Molly není rozhodně jediná, kdo se na Sama dívá, když Lionel hovoří o předsnídaňových aktivitách. Rachel se může zalknout a téměř červenáním shořet, Mildred se mu se zaujetím dívá na zadek :lol: a nedává na sobě nic znát.

Rachel - Molly: dobrý den. řekne vzorně, ale ruku nepřijme. ohrne nos nad Mollyiným velkým poprsím, s tím, že je to naprosto nemoderní :lol: :lol: :ss . vůbec se dívá, jak nemožně je ta ženská oblečená. zatímco panu Isamunovi to opět nesmírně sluší :mrgreen: :dead: holčička je hodně podobná svému otci, ovšem přelepená plakátem své matky, nebo spíš její mladší, vyretušovanější verzí. malá, pěkná a drzá holčička.

Rachel - Sam: pane Morffe, Isamune, já... zase jsem něco... kreslila... tiše a rádoby nenápadně, aby ji neslyšel nikdo jiný, než Sam, řekne a upírá na něj pohled plný nadějí a obav, jako by jen on byla ten, kdo ji může vysvobodit, nebo odsoudit na smrt pouhým jediným gestem.

MIldred - Lionel: dáš si také šálek čaje, drahý? mám ti udělat ten bylinkový, posilující?

Lionel - Mildred: říkáš čaj, srdéčko moje? ale jistě, jistě! ano, ten posilující! obrátí se na Sama a Molly. je to hotový zázrak, dámo a pane! řeklo by se pár bylinek, ale člověk je pom to hned o dvacet let maldší! zubí se na Sama. a na Molly svůdně zamrká. a divočejší! o třicet let divočejší, věřila byste, drahoušku?

Sam - Lionel: to rád slyším, pane Rizzo. ovšem i na bylinky je potřeba dát si pozor. tady Molly by vám vysvětlila, že jsou to vlastně drogy. nejen neškodné lístečky. ale vy máte přeci energie i radosti ze života spoustu, ne?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon črc 04, 2011 5:18 pm

Lionel: Stassi...pane Rizzo...Molly Stassi. Ne, já nejsem Samova sestra...ani ta mladší. Myslíte Tirage? +Sama uvede na pravou míru jeho omyl a instinktivně si přitahuje porozhalenou košili přes nemoderní ňadra.. :mrgreen: .+ Vy znáte Tirage? To je úžasné.

Sam: Netušila jsem, že se znáte tak dlouho...

Lionel: Vážně užíváte bylinné čaje povzbuzující tělesnou aktivitu? V určitém složení by mohly být nebezpečené...i když nepochybuji, že vaše paní přesně ví, jak uvařit skvělý čaj.

Mildred: +Zaznamená její pohled směřující na Samíkův zadek. :twisted: A nemůže věřit svým očím. + Když dovolíte, ráda ten posilující čaj dala také, když an Rozzo říká, jak je skvělý.

Rachel: +Podív¨á se na ní a pak na svá ňadra. Musí konstatovat, že Rachel zdaleka obdařena není, ale ona si jí stejně nevšímá.+ :roll:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon črc 04, 2011 6:11 pm

Mildred - Molly: jistě, slečno. pokud si přejete. ovšem možná si jako léšitelka nejdříve chcete přečíst, z jakých bylin to je... chtěla jsem nám ostatním udělat ypický anglický ranní čaj... s mlékem či citonem. nabídne nevtíravě.

Lionel - Molly. HAHAHA! slečno! to bych vám neradil! ten kořenář, co nám čaj namíchal a doporučil, - je takový jadrnější muž, má blízko k přírodě a poněkud obhroublejší vyjadřování - říká, že z koflíku toho čaje jednomu ochlupatí prsa! HAHAHA! hurónsky se směje a na pár minut ho vlastní představy a zábava vyřadí ze hry i z konverzace. celý zpocený se otírá kapesníkem a nemůže se zbavit vtíravých myšlenek. zaměřil se na její prsa a dostává ho to z jiných, než humorných důvodů. i tak těžko lape po dechu. :roll: :lol:

Sam - Rachel: jo? kreslila? no dobře. po jídle se na to můžeme mrknout. u kaf... u čaje... kývne

Rachel - Sam: hmmm, když... když já... radši bych... nechci to ukazovat všem... kroutí se a rudne zase.

Mildred - Rachel: zlatíčko, neobtěžuj teď pana Morffa. posvačí a pak mají s tatínkem práci. nech to až po obědě.

Mildred - Sam: ale budete mi muset poradit, pane Morffe, do jakých barev mám ladit závěsy v podkroví. tam budeme muset sami, Lionel má po svém léčivém thé ve výškách závratě. ale jinak je to opravdový zázračný všelék, souhlasím s tebou, drahý. uklidňuje manžela, který vehementně prosazuje kvality byliného zázraku.

Sam - Molly: máš hlad? já bych si dal jen ten čaj a sendvič si vzal s sebou. chci ti ukázat tu stavbu a pak bys se mohla podívat, co tu roste. paní Rizzová by ráda skalku se zdejšími endemity... třeba bys jí mohla poradit...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon črc 04, 2011 6:21 pm

+Nestačí se divit, co pastiček je tu na Sama nastražováno. Je do něj tak moc zamilovaná, že úplně přestala na jistý čas vnímat, jak moc může být atraktivní pro jiné ženy :D ...závěsy, kresby...co ještě všechno...začne uvažovat o vlastní bylinné směsy pro přítomné dámy.. :mrgreen: +

Mildred: Jak tak slyším pana panžela, raději si přeci jen přečtu složení. Mám alergii na heřmánek ,tak abych vám tu nezpůsobila nějaké komplikace. Mimochodem...závěsy v podkroví - to je velmi nezvyklé. Moc ráda bych se podívala, když dovolíte. Vždy jsem si myslela, že v podkroví jsou jen šikmá okna ve střeše... :lol:

Lionel: +Sleduje ho, jak rudne a smíchy se prohýba, div že do jejího výstřihu nespadne. Raději o krok ustoupí, aby Lionela nemusela lovit z podprsenky. :lol: + O vám prsa ochlupatila? Tedy myslím po tom thé!

Sam: Super...vlastně už jsem na tu skalku koukala cestou sem. Moc ráda mrknu...než zařídíš, co je potřeba...+hřbetem své ruky pohladí hřbet té jeho.+

Mildred: Pozoruhodná skalka...všimla jsem si několika velmi vzácných druhů...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon črc 04, 2011 7:06 pm

Mildred - Molly: to jse si myslela - podívejte se na složení. on je Lionel takový bezprostřední... sjede ho pohladem, aby se už konečně uklidnil :D. ale drahá slečno Stassi! my přeci máme mansardové podkroví! je skutečně ohromena, že to Molly neví, že se o její dům zase tak nezajímá. copak vám pan Morff neukázal ani náčrt... počkejte, tady někde... tady to je. podá jí obrázky z otevřené složky plánů a poznámek ležící na stole. a od tud - ukazuje v plánku - jě výhled na západ a od tud zase ny východ. jsem přesvědčena, že tam ty závěsy budou nutné, kvůli slunci. ale je důležité, aby harmonizovaly s výhledem. vydíte? okna jsou svislá, ne šikmá... ostatně na střešních oknech se používají takové ty žaluzie, dělají je různí módní návrháři, představte si... ovšem pan Morff říkal, že střešními okny zatéká... mansardové jsou mnohem lepší, dají víc světla i prostoru... výborné světlo, aby Rachel mohla rozvinout svůj výtvarný talent!

Obrázek

Obrázek

Mildred - Sam: ostatně myslím, pane Morffe, že bude potřeba vybrat více odstínů na ty závěsy - přece s ročním obdobím se změní i barvy výhledu z oken, že? mám už několik vzorníků... a také si musíme promluvit o tom, zda byste přeci jen nechtěl učit naši malou Rachel... krelit a podobně. postaví před Molly i Sama šálky s čajem a další náležitosti.

Lionel - Molly: snaží se uklidnit, ale moc se mu to nedaří. hahaha! po té po thé! hahaha! mohu vám to ukázat někde v ústraní, trváte-li na tom! hahaha!dál se zmítá smíchy. odpusťe slečno - ale s vámi je opravdu legrace! pan Morff je také veselý kumpán, ale s nikým jsem se za poslední dobou nenasmál tak, jako s vámi...utírá si slzy z očí a omlouvá se. Molly je mu moc sympatická a to ani nemusí mluvit :lol: .

Rachel: ostřížím zrakem sleduje sama a když vydí tu Mollyinu nehoráznost, prudce vstane, nadechne se, zase vydechna a překotně uteče z místnosti. oba rodiče se na sebe podívají a pak to jako ignorují.

Mildred - Molly. ano, to bych vám byla opradu neskonale vděčná... botanice a zahradnictví se teprve učím... přistrčí jim tác sendvičů.

Sam - Molly: fajn. pustíme se rychle do práce, ať jsme odpoledne doma. zvedne hlavu a promluví ke všem. máme nějaké rodinné záležitosti. počítají s námi na pátou. ale myslím, že i tak bude na všechno čas. usměje se a napije se čaje.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon črc 04, 2011 7:41 pm

Mildred: Dosud jsem s plány nebyla seznámena. Sam dost svou práci tají.. :lol: ...+Prohlíží se zájmem nákresy.+ To je skutečně krásné. Bude to nádherný dům. počítám, že zde bude mít pokojík slečna Rachel...+snaží se vést konverzaci a udržovat ji v nějakém přiměřeném tónu. Mimoděk si všimne, že Mildred si přisunula židli ještě blíž k Samovi a Molly teď jen tuší, jak Mildredina noha se dotýká té Samovy.+ Se sklakou ráda poradím...Jako začátečník rozhodně nepůsobíte..+a myslí to na více stran.+

Lionel: Myslím, že mi bude stačit slovní ujištění...+brání se tomu, jít s ním kamkoliv do ústraní.+ I s vámi se mile hovoří...

Rachel: +Vidí, jak prchá a podívá se tázavě na Sama, zda by za ní neměl jít.+

Sam: Nechtěl by sis p¨rphlédnout ty slečniny kresby, když ji budeš učit?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon črc 04, 2011 8:07 pm

Sam -Lionel: jak jste na tom, pane Rizzo? já jsem připraven vyrazit. strčí do kapsy sendvič a odloží hrnek. pojďme na základní obhlídku. vzal bych na ni veselou slečnu s sebou. poto mychom přizvali milostivou paní, vystoupali do mansary a mrkli se na ty závěsy, víc hlav víc ví, že? pak bychom dámy poslali na zahradu a my dořešíme podrobnosti a další etapu stavby. pak by byl čas na oběd a po něm pioprosím Rachel aby mi ukázala své výtvarné pokroky. to je můj plán. co vy na to? rozhlédne se kolem stolu.

Sam - Mildred: milá paní Rizzová. rád se podívám na Racheliny kresby a poradím jí, s čím budu umět. ale na tu výuku se necítím. už proto, že mám dost práce a něco z toho dokonce dost daleko. a pokud chce slačna Rachel postupovat v souladu se svým talentem, zbytečně bych jí tím brzdil. chce to pravidelnost. ovšem tady Molly má dobrého přítele z mládí, je to velký estét. hrabě Vialli. třeby by on... no, můžeme se ho zeptat, pokud byste měla zájem.

Sam - Molly: mohla bys požádat pana hraběte o takovou laskavost, lásko? trochu se podřekne, ale nevadí mu to.

Sam - Molly: ano, zajdu za ní - najíme se a pak asi půjdeme někam do soukromí. asi se před tebou stydí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon črc 04, 2011 8:25 pm

Sam: Myslím, že s hrabětem Viallim je to skvělý nápad, miláčku! Hned ,ajk se vrátíme domů, kontaktuji ho.

Mildred: +Odtrhne pohled od její nenechavé nožky.. :lol: + Hrabě Vialli je skvělý malíř a myslím, že pro slečnu Rachel by byl skvělým učitelem. Sám studoval umění ve Florencii a jistě vnese nové obzory do rozvíjejícího se slečnina talentu...+vychvaluje Luccu horem dolem.+ Ostatně, jestli Sam soudí, že Racheliny kresby jsou skutečně dobré...pak je to nejlepší vstupenka k dalšímu studiu.

Lionel: Bude mi opravdu potěšením podívat se na váš nový dům!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte črc 05, 2011 10:59 am

Mildred - Molly: to by od vás bylo velice pozorné, slečno. Lionel je výborný člověk, ale umnění příliš neholduje. ovšem vkus má, to zase ano. a Rachel je v tomhel po mně. je také umělecky založená. nerada odtáhne svou nohu od Sama. vstane a odklidí nádobí. tak tedy pojďme prohlédnout dům.

Lionel _ Mildred: ale drahá, děláš, jako bych vůbec s múzami neobcoval vůbec - tak to přeci není! jsem kulturní člověk s klasickým vzděláním! nu dobrá, dobrá. ano, poďme do práce! zvedne se a hotoví k prohlídce.

Sam - Molly: ještě počkej, Moll, až co bude říkat Rachel. ale myslím, že by se jí pan hrabě mohl líbit. oba jsou romantické duše. tak pojď. oblékne bundu a podrží i tu Mollyinu, aby se oblékla. pak sáhne po složce s plány a poznámkami. a vyrazí spolu s ostatnímio na prohlídku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte črc 05, 2011 11:09 am

Mildred: Nelamte si s tím hlavu. Jsem si jista, že hrabě bude souhlasit...tedy pokud bude souhlasit Rachel. Myslím, že by bylo vhodné se zeptat hlavně jí. Myslím, že se nebudu příliš mýlit, když řeknu, žei ona má o výuce jisté ..představy.

Sam: +Zašeptá mu.+ Romantická duše...ano, všimla jsem si...

Lionel: Jsem připravena vidět váš dům - váš hrad..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles