Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » čtv dub 28, 2011 9:13 pm

Molly: vždycky jsem tušil, že tam dole vy holky máte takovej zázračnej knoflíček... ale že by to byl i takhle fatální vypínač? aby pacientka zemřela? myslel jsem, že je to otázka nálady a spokojenosti, ne života a smrti? je poněkud zaskočen, tak i mluví pravdu :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 28, 2011 9:23 pm

(myšáček.. :* :lol: )

Sam: No, zázračnej knoflíček.. to jo. Ten se dá právě ladit spokojeností.+ Velmi vážně sděluje.+ Fatální by to bylo v případě, že bys na mě vzal ty nástroje, cos říkal...ale nemysli si - někdy + hezky ho hladí po zádech+...někdy mám pocit, že je to otázka života a smrti, když...tě...hrozně moc... :Love :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 28, 2011 9:44 pm

Molly: najádo, začínám mít strach! obejme ji a kouká jí do očí. nechci, aby tě králík nebo někdo jinej okukoval a oashával, ale ty tady takhle vyhrožuješ a děsíš... otázkou života a smrti... vrtí hlavou a políbí ji. moc tě miluju a hrozně rád se s tebou miluju, ale nepřeháněj to... je fakt vyplašenej
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 28, 2011 10:03 pm

Samík: +Něžně ho obejme a políbí.+ Miláčku, nezlob se. Dělala jsem si legraci..Je to taková divná situace. Moc tě miluju a rozumím tvému strachu, taky bych nechtěla aby tě někdo okukoval, léčila bych si tě sama.+ Znovu ho políbí.+ Mám nápad...nejlepší začátek takového vyšetření...+rozesměje jí to, protože je to jakpo dětská hra na doktora+...je vyšetření prsou. Já samozřejmě konám samovyšetření, ale myslím, že by mi moc pomohlo, kdyby jsi mi pomohl zjistit, zda je na mých prsou vše v pořádku.+ Snaží se mu spravit náladu.. :lol: :P :Love +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 28, 2011 10:10 pm

Molly: chytne se na to. cože? polštářky v potencionálním ohrožení? jsem věhlasný zdatný polštářkolog! okamžitě zasáhnu! ukažte mi daný objekt! připraví si ruce jako chirurg před operací :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 28, 2011 10:31 pm

Sam: Jistě, polštářky jsou velmi citlivé a důležité je, pravidelně kontrolovat, da nevykazují nějaké změny - třeba boule nebo poranění na bradavkách...+ protáhne se, aby svému věhlasnému polštářkologovi nastavila objekt zkoumání lépe pod ruku a spokojeně se usmívá.+ :P :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 28, 2011 10:39 pm

Molly: chová v každé dlani jeden polštářek a zkoumá - nejprve zrakem, pak je očichá a políbí-ochutná a pak hmatá. dělají nějaké zvuky? že bych si je poslechl taky...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 28, 2011 10:49 pm

Sam: +Jestli jako pískají, když je zmačkneš?+ vykulí oči. :lol: + Ne, jenom, když k tomu levému položíš ucho, uslyšíš moje srdce... :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 28, 2011 10:56 pm

Molly: zas jí na to na vteřinu skočí, jako když se bavili o samostatném hýbání :lol: . Sam si nechá namluvit, že polštářky dokáží cokoli, myslí, že jsou kouzelné. zajiskří mu oči a pak zase pohasnou zklamáním, že opravdu nepískají, jako hračky gumové :lol: . cc. ty mě šidíš! položí ucho a zaposlouchá se do oblíbeného a známého rytmu. to ho upokojí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 28, 2011 11:06 pm

SAm: Ale já neříkala, že pískají, lásko! Nešidím tě...miluju tě!+ probírá mu dredy, jak má položenou hlavu na polštářcích. Zhluboka pravidelně d´ýchá, aby lékař mohl dobře slyšet.+ :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles