HOTEL RIVAL

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: HOTEL RIVAL

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 2:33 pm

Tir: Ani vlastně nevím, co to je. Nechala jsem toho miláčka, co míchá za barem pití, aby tam nalil všechno, na co poslepu ukážu a je to docela dobrý. Chceš ochutnat? +Nabídne jí brčko.+ Nevím, kde je Molly...+otočí se na Sigi tázavě+..už tu není docela dlouho. Hlad teda mám...co třeba trochu oliv k tomu pití? Aspoň na chuť?
Katty

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 2:35 pm

dorazí taky. sice by ještě tančila, ale... holky, asi mi jede oko na punčochách... udělejte mi zeď... kroutí se, jak zjišťuje stav punčoch a otáčí se dozadu. mužete se některá mrknout? já nic nevidím, je tu šero... vytahuje si a zase rovná sukni.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 2:40 pm

Fata: Počkej, podívám se...+klekne si vedle židle a zkoumá Fatino pozadí a hledá v šeru díru na punčochách.+ Taky vidím prdlačku...+frflá a pomůže se prsty, aby postižené místo aspoň cítila. Přejíždí prsty po jejích nohách až na zadní straně stehna najde problematické místo.+ Tady, Fato, ale není to nic velkého, to zamaskujem.+ A použije šikovné kouzlíčko.+
Katty

Příspěvekod Sigismunda » pon kvě 03, 2010 2:42 pm

Katty: no, něco, aspoň ty olivy by to chtělo. a mají i takové ty studené mísy. na obrázku vypadají fakt dobře. listuje lístkem. Molly? ta se šla před chvilkou přepudrovat... není to tak dlouho, ale za chvíli bycho se po ní určitě podívat měly... jestli třeba taky něco nechce objednat. myslím, že jí taky nesedlo to víno... po vodce. ale dobrý, nebylo jí zle, když šla... chce Molly dopřát chvíli klidu, než se dá dohromady a vrátí se.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 2:47 pm

Katty: díky. já na to fakt nevi... trochu ji překvapí Kattyina ruka na stehně, ale nic jí ještě nedochází. kouzlíčko, hm. normálně na to dám lak na nehty, ale tady... díky! usměje se.

Sigi: no já bych něco dala. klidně i ty krevety, nebo kaviár. olivy určitě... vrhá se na lístek. a vzpomíná na mořskoplodovou (to je hrooozný slovo ;) ) dobrotu, co nedávno měla.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 2:48 pm

Sigi: O Molly bych se nebála. Poradí si i s panem Fabienem, takže kombinace vína s vodkou jí nebude dělat žádné potíže. + Vstává ze země a trochu se přitom opře o Fatin pas, aby na vysokých podpadcích neupadla.+ Hmm...mísa vypadá skvěle...hlavně ty sýry!
Katty

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 3:08 pm

jo, do sýrů jdu taky... a nemám co pít! vyrazí na bar objednávat. tak kdo co checte? zjišťuje. a mává z dálky na barmana, který původně mrkal na Tir, ale teď, chudáček, neví, co a kterou dřív.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 3:11 pm

Fata: +Přidá se k ní.+ Pomůžu ti to přinýst. Myslím, že tu obsluha ke stolkům nechodí.
Katty

Příspěvekod Tirage » pon kvě 03, 2010 3:12 pm

fata: vem ty mísy, dvě aspoň. a já chci rozhodně ten předkrm - krevety s mandlema a česnekam, to je strašně dobrý! mám jít s tebou?

Sigi: a jak je tam ta Molly dlouho? třeba je jí jenom zle z pití.

Katty: co jí máme objednat k jídlu? ty ji znáš nejlíp.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 3:16 pm

Tir: Dá si určitě taky sýry. Má je hrozně ráda... V tom případě ty mísy tři.

(Pauza na vyzvednutí zdravého dítěte ze školky.)
Katty

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles