Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod Isamun » ned črc 24, 2011 1:27 pm

Molly: že by? to musí být tebou... však mi říkali, že na mě máš špatný vliv... tak takhle to myslili! taky si dá jeden košík jahodový a svorně s Moll drobí do postele.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 24, 2011 2:17 pm

Sam: Cože!! :o Kdo říkal, že mám na tebe špatný vliv?+ načuří se.+ Ostatně, to není mým vlivem, to musí mít člověk v povaze...+uloví další košíček.+ Škoda, že v nich není čokoláda...+povzdychne smutně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned črc 24, 2011 2:49 pm

Molly: všichni... culí se agent provokatér. třeba dámy Rizzovy... ovšem povaha já jsem ryzí a skromnej k tomu... huhlá s plnou pusou a do každé ruky si bafne jeden košíček, aby byl plně spokojen, tak jak to dělají batolata.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 24, 2011 3:06 pm

Sam: Pche...dámy Rizzovy jsou z tebe úplně vedle sebe obě. U těch by stačilo, abys kývnul prstem ... to se nepočítá! Kdo ještě?+ vyzvídá a urafne mu z ruky půlku košíčku.+ A ještě kradeš ty s největšíma jahodama...+huhlavě si s plnou pusou stěžuje.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned črc 24, 2011 4:07 pm

Molly: vidíš, kývnout prstem... to budu muset zkusit někdy... matku s dcerou dohromady - to jsem ještě neměl. urafne pro změnu z košíčku, který si vzala Molly a jahod na něm jsou ještě obrovštější. puo Famíška touliko nejuepší f neulepšího... huhlá s plnou pusou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 24, 2011 4:15 pm

Sam: Matku s dcerou bys chtěl? No, proč ne - užij si to...sice už pak nebudeš mít Molly, ale jestli jsou pro tebe ty dvě větší lákadlo...+pokrčí rameny a jme se rychle vydloubávat velké jahody z košíčků, co ještě zbyly na táce.+ To nejlepší už máš...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned črc 24, 2011 4:31 pm

Molly: i s plnou pusou jí z prstů sežere jednu velejahůdku. já vim! polkne a chytí ji, nafučenou, kolem pasu a dá jí pusu na brříško - a pak ještě jednu, neb se napoprvé netrefil na pupík. to já dobře vím! culí se a dělá na ni psí oči průhledem mezi jejími ňadry. a když se Moll neusměje, schválne ducá čelem a nosem ze spoda do polštářků, dokud se jí pusa neroztáhne aspoň trochu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 24, 2011 4:47 pm

Sam: +Trochu na něj zahlíží a usměje se, až když Samík hodně blbne.+ Tak nezlob...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned črc 24, 2011 6:02 pm

Molly: já vůbec nezlobím... pusinkuje ji na bříšku stále výš, až narazí na "strop" z polštářků. tos vymyslela ty, že bych měl mít něco s nějakejma babama... já o žádný nestojím...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 24, 2011 6:12 pm

Sam: Nene..tys říkal, žes matku s dcerou ještě neměl. Já nechci, abys o nějaký jiný stál...A pojď ke mně..+láká ho, aby ho mohla políbit (a zjistit, zda neskrývá v puse ještě nějakou jahodu.. :mrgreen: )+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles