Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod Isamun » ned črc 24, 2011 6:47 pm

Molly: jahodové košíky ještě asi čtyři zbyly. ale Sam talíř odložil již. neměl. ale ani by mě nenapadlo se po nich koukat, kdybys ty tady nebyla s tím kýváním prstu... prodírá se k jejím ústům mezi polštářky. jsem u tebe celou dobu - to sis nevšimla?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte črc 26, 2011 11:29 am

Sam: A kdo začal s tím, že všichni říkají, že tě kazím...zkaženého?+ Když se prodere k jejím ústům, obdaří ho něžným polibkem.+ Právě jsem si všimla...+udtuší a ještě jednou ho políbí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon srp 01, 2011 5:08 pm

Molly: políbí se. ano, jak říkáš - zázračného! políbí se znovu. no tohle... si mě ani nevšimne! a já se tak tulím... chytne ji pevněji, aby si ho skutečně všimla. pro jahody chodím, za ruku ji vodím, mazlím hezky polštářky, ignoruju narážky - a stejně o mě ani neví! co to já mám za ženskou? pevně i drží a dívá se jí do očí velice zblízka.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte srp 02, 2011 2:53 pm

Sam: Máš takovou, jakou sis vybral.+ Vyplázne špičku jazyky na Samíka a zavrtí se v objetí tak, aby cítil pohyb jejích bradavek na své hrudi.+ Zkaženou ženskou pro zkaženýho chlapa...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř srp 03, 2011 2:23 am

dárek pro Molly od Samíka
Obrázek

Obrázek
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » čtv srp 04, 2011 11:28 am

Molly: pustí ji a trochu naštvaně se odsune. tak to tedy varuju: jestli je fakt zkažená, spláchnu ji do hajzlíku a najdu si novou, čerstvou, nezávadnou! a nech toho, nemusí tě přeci provázet aureola protřelé zkaženosti jak hejno much tejden starou makrelu, abys byla zajímavá. já zkaženej nejsem. jenom normálně ošlehanej životem... tahle debata se nějak zvrhla. jě nějak přešlý mrazem. asi bych se šel projít někam... třeba koupit nějaký sýry a něco sladkýho, když jsme Morfovy ty košíky... půjdeš se mnou? zeptá se. nechtělas dokoupit něco ještě... ty police, nebo ručníky, nebo cos říkala?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv srp 04, 2011 12:05 pm

Sam: +Taky se nafučí.+ Hele, dělala jsem si legraci a ty to víš....a víš, že jsem zkažená jen v rámci možností. Nemusíš mi tady kázat...A sladký chci...chci kafe a čokoládu...a ručníky s kávovým potiskem a police do špajzu na sladký...+ Vyštrachá se z pod Sama a hledá nějaké oblečení a Sama si nevšímá. Natáhne si triko a kalhoty a poněkud smířlivěji dodá.+ A potřebuju do bylinkářství..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv srp 04, 2011 1:44 pm

Molly: legraci? ne, to nevím. doobleče se a zamíří ke koupelně. skočí si na záchod.
ok. zajdeme nakoupit. řekni si, u čeho mám být a u čeho nemusím. skočím ještě něco vyřídit do kanclu, když budeme venku. a s tím kafem... jak chceš. třeba Et nemá pravdu. taky někdy šlápne vedle. třeba to nemusíš vynechávat. sama víš nejlíp, co je pro tebe dobrý.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv srp 04, 2011 3:58 pm

Sam: +Pokouší se smotat si vlasy do přijatelného uzlu.+ Víš co, zaběhnu do práce taky. Zastav se pro mě, až půjdeš z kanclu...musím něco probrat s Fabienem a Memory. Fab vypsal konkurz na novýho doktora, tak chci vědět, co se děje...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Předchozí

Zpět na Portal Miracles