Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 10:09 pm

Andy: projde Samův pokoj a skříň. něco vybere a má nakročeno odnést to k sobě a dát to Andymu. pak se ale rozmyslí a řekne si, že dokud je u ní, tak tam za ním nepůjde. snese hadry do obýváku. když se tam zjeví Andy v ručníku, vyjde k sobě, neb má svá podezření, že vytopil koupelnu. trochu ji uklidí a taky posbírá jeho oblečení špinavé a odnese ho dolů do prádelny. nemá na jeho bordel náladu - a u sebe už vůbec ne. taky sis mohl po sobě uklidit. to jsem nějaká služka, nebo co? nedělej mi u mě bordel a už vůbec mi nelez bez vyzvání do pokoje! nadává a jde se převléct a upravit.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Andy » úte lis 09, 2010 10:18 pm

Tir: +Souká se do Samových úzkých kalhot (trochu se bojí, že pokud se bude muset ředklánět nebo tsk něco, že Samovi vrátí jen pruhy látky) a nedlvěřivě si prohlíží květovanou košili.+ To má bejt společenský? Ten Morff se úplně zbláznil...+frflá si.+ Co jsi tak naježená, Tir? Jako za starejch časů, ne? Hele, nemohla by sis vzít takový ty modrý šaty, co si měla na sobě, když jsme si vyšli naposled?
Andy

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 10:27 pm

(Tir mu přinesla něco elegantního a aby to oblíknul. ne květovanou košili - to jste si Samíka s někým spletli. Samík je elegán a má vkus!)

Andy: no, pokud si vzpomínám, tak poslední dobou jsem ti vstup do mého pokoje naprosto zakázala. a ne, ty šaty bych si vzít nemohla - už se nepamatuješ, žes mi je pozvracel, když jsme si - jak ty říkáš - spolu naposled vyšli. poněkud naštvaně ze sebe vysype, má ruce vbok a hlavu na stranu a děsně jí to rozčílení sluší. a odběhne, aby se za chvilku vrátila.

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » úte lis 09, 2010 10:33 pm

(Co je elegantního na třičkách a džínách!?)

Tir: Jak poslední dobou? Poslední dobou jsme se vůbec neviděli!+ Všimne si, že jí to vážně sluší.+ Vážně jsem ti je pozvracel? To jsem nechtěl! +snaží se to vyžehlit a nemůže z Tir spustit oči.+
Andy

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 10:36 pm

(se tak naivně ptáš - přece Samík :D)

Andy: no, ještě abys chtěl. tak jdeme? začínám mít hlad. nechce se o tom dál bavit.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » úte lis 09, 2010 10:53 pm

No, jo...Samík :Love :happ2*

Tir: Tak jo, do toho Rivalu? Tak dem!
Andy

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 11:00 pm

(jsem netušila, že Andy jede po Samovi :geek: :shocked1* :shock: :o :lol:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » ned lis 28, 2010 5:17 pm

pustí si rádio a nasadí kuchařskou čepici. a začně vyrábět štoly podle receptů po babičce, které právě štípnul Eternity. prozpěvuje si u toho s rádiem.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » úte pro 14, 2010 2:36 pm

Morf: načape ho, když má dopečeno a spí na křesle a přes obličej má noviny. štoly voní na plechu odloženém na parapet. za oknem sněží, místnost je plná vůně a ospalého klidu. tak Et co nejtišeji uvaří dva velké hrnky grogu a čeká, až se Morfeus vyspí. upíjí a zvedne si stránku novin, co se jemu svezla na zem.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř pro 15, 2010 6:23 pm

vejde a když vidí Et, chce hlasitě pozdravit a dát se do řeči. ale Eternity má prst na puse. a druhou rukou ukazuje na spícího Morfa. Tir tedy jen kývne a položí krabici na konferenční stolek. jde se přitulit na pozdrav k Et a očuchá jí grog. protáhne čenich a uvaří si kafe. otevře krabici a ukáže Et, co jim Beuš poslala. sama si popadne dva zákusečky a sedne si na pohovku a s kafíčkem si je vychutná.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles