Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Eternity » stř pro 15, 2010 6:39 pm

Tir: vezme si pití a přesune se tiše k Tir. posadí se na sedačku a uzme taky dobrotku od Bey. ahoj, Tir, kdes to vzala? a co v práci? mňam, to je dobrý! pomůžeš mi péct? Molly naslibovala pečení, ale někde se zasekla. co Fabien? má službu v nemocnici? nebo mám čekat, že přijde a odvede mi pomocnici z kuchyně do ložnice?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » stř pro 15, 2010 6:46 pm

Et: práce dobrý. Fab je ve špitále, přijde, myslím, až zítra večer. jo, pomůžu. proto jsem tady. mlaská skoro hlasitě, jak si užívá požírání sladkostí. a kafíčko. jo, Molly říkala, že napeče. asi je se Samem někde, ne? jinak by určitě úřadovala v kuchyni. vidělas už naše holky, nebo furt někde lítají?
jde si pro vodu na pití a potichounku pozoruje spícího Morfa. a očichává a okukuje štoly. raděj s rukama za zády, aby odolala pokušení dloubat do nich a ochutnat. vrátí se s nápojem k Et. co se mu stalo? výpary vanilky ho ukolébaly ke spánku? culí se.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 11:02 am

+Ještě trošku omámená ze zážitku se Samem, sejde do kuchyně.+ Ahoj holky! Jdu na to cukroví...+řekne spíš tiše, když vidí Morfea a ucítí tu vůni vánoc.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát pro 17, 2010 11:21 am

Molly: nedá jí toa chce jí pozlobit, napálit. jdeš pozdě, už je všechno hotovo! využívá všude se vznášejících oblaků vůně z Morfova pečení ke kamufláži. nějak jsi se zapovídala se Samem, ne? :lol: :mrgreen: ale podstrčí jí kafe a zákusečky nádherné od Beuš (viz Havraní pošta v Miracles)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 12:26 pm

Tir: +Vděčně přijme kafe a zákusky a začne zmatkovat (to ona umí bezvadně! :? :nin* ).+ Už je vážně upečeno? Myslela jsem, že ...no, my jsme se Samem probírali hrozně důležité věci.. :lol: :* :pii :Love ...a to jsi všechno dělala sama? To mě mrzí.. :shoced2*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát pro 17, 2010 1:20 pm

Molly: zase ji nechce tak trápit a taky je spokojená, jak se Moll pěkně rovnou chytla. nakloní se k ní a trošku ji pleskne po tváři - ale tak jemně, asi jako by jí to udělala Nicol. néé. neboj. ale pěkně jste to se "Samíčkem" (paroduje) probrali? kření se na ni. zatím makal jenom Morf - a koukni, jak dopadl. ukáže na Morfea ve vývratu pod novinami. my se s Et zrovna domlouváme, co a jak. a tužíme svaly. a preventivně se přejídáme sladkým už teď, aby neubývalo z těst a oříšků.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 2:35 pm

Tir: +Snaží se probudit mozek lokem horkého kafete. Mrkne na Morfa a usměje se.+ Je statečný. Odměníme ho, až se probere, ne?+ Na Tiraginy narážky se trochu začervená.+ Jo, probrali jsme všechno důkladně. Několikrát. :roll: :Love ..Fab je v práci? +Ochutí i ten Beuščin dortíček.+ Myslím, že radši se jich moc tláskat nebudu, jen z té vůně jsem už teď přeslazená.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát pro 17, 2010 3:22 pm

Molly a Tir: vy a vaše debaty! trochu Tir pokrotí, že se nemá na Molly co vytahovat.

Tir: když Tir pochopí Mollyinu poznámku, že se nechce natláskat tak, že může sežrat další čtyři kousky, sebere jí krabici se zákusky. nech to. nejsi tu sama.... voba stejný... utrousí ještě a míní tím, že v to si jsou Tir a Sam k nerozeznání podobni.

Molly: Morfea si já odměním sama. s tím si nedělej starosti. ale dej si kafe a mrkni do seznamu - podá jí ho - co ti tam chybí. a pak musíme udělat harmonogram prací a rozdělit činnosti. zvedne se a pustí tiše cd s vánočním Sinatrou a ten styl.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát pro 17, 2010 3:27 pm

už chvíli nespí a dobře se baví. když jde Et kolem a vytuší, že je vzhůru a odtáhne mu kontrolně niviny, chytí ji za ruku a přitáhne k sobě. tady je ale klid... to se člověk prospí... na židli... bez grogu... sáhne po hrnku na stole druhou rukou. a jak mě odměníš? upije a culí se.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 9:15 pm

Tir: +Trochu plácne Tir po stehně, jak se probírá a dochází jí, že si z ní zase dělá šoufky.+ Huš! A ne, aby Fab všechno sežral, až přijde z práce!

Et: Pochopitelně - jsem si jista, že Morfea odměníš nejlépe ty.+ Mrkne na ni. A pak kouká do seznamu.+ Ještě kandovanou pomerančovou kůru potřebuju a máme dost vanilky?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles