Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Tirage » pát pro 17, 2010 9:26 pm

Et: šklebí se ublíženě, že ji utrhly od úst :D .

Morf: ahoj, spící krasavče. jde se s ním přivítat.

Molly: no, Et mě chce přikovat k otrocké práci, ale aby Fab všechno nesežral, sama se mu nabídnu místo cukroví - své dívčí tělo dám za oběť! šklebí se a velikášsky deklamuje.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » pát pro 17, 2010 9:34 pm

Tir: ahoj škvrně.ty taky trefíš domů? popleská ji po tváři. opovaž se mi z toho ožírat rozinky a mandle! sjede ji preventivně, když vidí, jak se její pohled stočí k pečivu. to je posvátný štědrovečerní pokrm, ne krmení pro zvlčilé amazonky.

Molly: á, slečna svíčková! vítejte! a poslužte si kávou, jak je jen ctěná libost. máme dobrou, brazilskou. s úsměvem na ni pomrkává a tváří se velice nezištně, že vůůůbec nevzpomíná na skvělou krmi. ;)
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » pát pro 17, 2010 9:39 pm

Morf: no, myslím, že tentokrát diplomem... přitulí se a políbí ho. moc hezky to voní. i vypadá - vůbec nic připáleného ani trhliny... "teda Karle, jak ty to děláš, já ti nevim..."

Molly: jo, tak to připiš na seznam, ještě se dá rychle dokoupit. spíš jsem mylela, jaké druhy cukroví a pečiva, nebo čeho. a jíš salát? jak jsi zvyklá? tady se dohadují o receptuře. já to nejím, já budu mít bramborovou kaši. a fata hranolky. skloní se nad seznamy a doplňují je. najednou se všichni shluknou u Morfa a kuchyňského stolu.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 9:45 pm

Tir: O tom nepochybuju, že uděláš ráda zrovna tohle..+zatváří se, jakoby vůůůbec nemyslela na totéž se Samem, i když o tom mladičkém dívčím těle už by se dalo s úspěchem pochybovat.+ :lol:

Morf: Dobré ráno! Kávou jsem si již posloužila, díky. Ten váš výtvor vypadá a voní nádherně! +chválí přesně tak, jak muži potřebují ;) .+ No, to jsem se chtěla zeptat, zda budete chtít někdo na boží hod svíčkovou...+ a dělá, že vůůbec nepochopila, na co Morf myslí. :lol: +

Et: Díky. Super. Já salát ráda. Dávám do něj hodně okurek a vajíčka. Pokud vím, Fab tuhle verzi taky docela rád - teda vždycky snědl všechno, co u mě v lednici našel. Nevím, co Sam...a ty Tir? +otočí se po divošce.+ ;)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát pro 17, 2010 9:56 pm

Molly: ale ano, myslím, že se někdo najde, když jinak nedáte. pronese blahosklonně, ale oba s Molly vědí, že je to hra a jaká ;)

Et: jo, diplom... hmmm... to jsem si vždycky přál! děkuji vám, dámy, za uznání. přes svou příslovečnou skromnost musím připustit, že mé výtvory nemají zjevnouchybu. a jsem tomu rád! trochu ironicky pronese, ale tváří se upřímně, když se dozná k vlastní radosti, že se to povedlo.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » pát pro 17, 2010 10:01 pm

Morf: no jistě. políbí ho a jde všem udělat další rundu grogu.

Molly: to musíme nějak mazaně dořešit, salát. aby nikdo neskučel, že nemá své zamilované.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát pro 17, 2010 10:03 pm

Molly: no, je to oběť, ale co bych pro vás neudělala. zašklebí se, že ji má prokouknutou a že "trpí" obě stejně. salát? ale jo. ale mě víc chutnají ty zeleninové placičky s muškátovým oříškem. udělám je taky. hlavně v tom salátu nesmí být salám.

Morf: já jsem úplně vzorná! do ničeho neďoubu náhodou! a už mám připravený mandle na rohlíčky - vyloupaný a nastrouhaný. a taky rozlouskaný ořechy! a nedělej, žes nepřipravil vzorek pro odborné nedočkavce a musím to vydržet až do 24.!

Et: dost jsem toho předpřipravila předvčírem.je to v lednici ve špajzu. vidíš, jak jsem pracovitá?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 10:06 pm

Morf: +S potěšením sleduje, že ani nesmrtelným se nevyhnula příslovečná mužská ješitnost a v Morfeově případě ještě ke všemu tak roztomilá.+ Dobrá, udělám svíčkovou. Kdyby náhodou něco zbylo, balo by se to zamrazit...+mrkne na něj vesele a pokrčí rameny.+

Tir: +Udělá na ní obličej spolutrpitelky. :lol: .+ Vím, jak je to hrozné. Jsi statečná...+ a málem se zakucká vlastním kafem.+ Fajn, placičky. A co rybí polévka? Jí to tu někdo?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát pro 17, 2010 10:11 pm

Molly: skvěle. asi že je nesmrtelný, dokáže si dělat legraci i z vlastní ješitnosti. prostě k tomu za ta tisíicletí nějak došel. plívku? jistě. tu dělá zde přítomná principálka a velitelka. podívá se po Et, kterou si drží na klíně.

Tir: jsem dojat! jsi zlaté děvče a děvenka moje starostlivá.

Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 10:24 pm

Et: +Mírně si jí ukloní a zahraje si na vybrané způsoby dam z lepší společnosti (nebo na ně zavzpomína? :? )+ Teda, to jsem hrozně zvědava. Moc ráda ochutnám tvoji verzi. Znám jen tu moji a Nicolettinu a ještě nikdy jsem nechutnala ničí jinou. 'Budu ti moct kopukat pod pokličku?

Morf: Takovou velitelku jest potřeba na rukou nosit...ale to vy zjevně děláte..+uculí se na něj.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles