Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod mollyz » stř úno 24, 2010 1:22 pm

Sam: +Projde do zahrady a stejně jako před chvílí Fabien i ona nastaví tvář slunci.+ Někdo ti řekl, že po tobě toužím? +Skenuje ho pohledem a zapaluje si cigaretu.+ V askezi a odříkání jsem mistr...A ty ruce v kapsách jsou nebezpečné +nevinně se usmívá (předpokládá, že Sam ví, co je kapesní kulečník ;) :D )+ Už se na Eternity moc těším. Dlouho jsme si nepovídaly...máme toho hodně co k řešení. Asi to bude dost dlouhý rozhovor.+ Upadne jí zapalovač a ona se sehne a hledá ho mezi truhlíky.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 24, 2010 1:37 pm

Molly: (neée, to Samík ani netuší... :lol: jak by také mohl...)
celé tvé tělo, lásko, tak ke mě hovoří. nonverbální komunikace... šklebí se na ni. proč, nebezpečné? říkal jsem, že nebudu sahat na tebe. culí se. a pak provokativně odpoví. to jo, to si pohovořte. já se alespoň zatím vyspím. deset, dvanáct hodin spánku mi udělá dobře... a jde si ji poměrně z blízka prohlídnout, když hledá zapalovač. už u vás se mi líbil ten materiál... očumuje jí kalhotky, co nějak problejsknou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 24, 2010 1:46 pm

Sam: +Upraví si sukni a narovná se. + Jistě, je to velmi pohodlný kousek prádýlka. Mám ráda ten jemný materiál na těle. +Otočí se na něj a zlomyslně dodá.+ jen se prospi, Samíku. Aspoň nebudeš působit tak vyčerpaným dojmem. V tak zuboženém stavu by jsi stejně nemohl uspokojit mé "toužící" (+ironicky+) tělo.+ Prosmýkne se těsně kolem něj a prohlíží si kolem kvetoucí byliny.+ Nádhera, překrásně voňavá zahrada. Miluju ležet v trávě a užívat si vůně květin...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 24, 2010 1:53 pm

Molly: no právě. tvé toužící tělo, můj spánkový deficit, na pokraji vyčerpání... asi si dám sprchu, hezky teplou, vydrbu se froté ručníkem a rovnou zalehnu... jen co se najíme. takovej dobrej oběd - po tom se spí líp, než po průměrném sexu... culí se na ni a vrací se k baráku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 24, 2010 2:01 pm

Sam: Prima, tak já si popovídám s Eternity a Tirage a vrátím se s Fabienem do práce. Vezmeme si spolu noční službu - už jsme ji dlouho spolu neměli a máme si co povídat. Ostatně, jestli jsi schopen si zajistit nějaký průměrný sex, tak se ti bude jistě spát líp.+ Típne cigaretu a jde za ním. Sedne si znovu na židli u stolu a dopíjí si kafíčko. Něžně se na něho zadívá.+ Dobrou noc, Samíku.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 24, 2010 2:07 pm

Molly: hned se mi bude líp spát, když budu vědět, že si užíváš, najádo. prochází kolem ní, sehne se jí k oušku a strašně blízko, ale nedotkne se jí, zašeptá: já bych se průměrným sexem neobtěžoval, Molly. na to jsem moc línej a zmlsanej z poslední doby.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 24, 2010 2:13 pm

Sam: Jistě, že si budu užívat, lásko. Třeba se ti bude něco hezkýho zdát...o něčem z poslední doby.+ Náznakem ho pohladí, ale ani ona se ho nedotkne. + Aspoň budeš mít po čem toužit. +A pomalu začíná mít chuť prohrát, ale ještě to nevzdává.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 24, 2010 2:40 pm

Molly: to doufám. usměje se na ni. topí se v jejích očích a uvažuje, jak dlouho to ještě vydrží, nedotknout se jí. toužit... zopakuje po ní a zachvěje se při jejím nazanačeném pohlazení, jakoby se ho opavdu dotkla. přivírá oči a blíží se k ní rty... skoro jí políbí. pak oči otevře, povzdychne a zaxichtí se na ni vesele. no, raděj si dám oběd, pak si dám tu sprchu, zalezu do postele a otevřu tu krabici čokolády, na kterou jsem tě chtěl k sobě nalákat, kdyby nezabrala sbírka trenýrek...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 24, 2010 2:47 pm

Sam: +Málem se nechá strhnout k polibku, jak v dechne vůni jeho kůže tak blízko..Ale ovládne se.+ No, počkej, čokoládu mi nech! Pro tu bych si dokázala dojít i sbírku trenek si prohlédnout...a nedotýkat se tě. Budu se dotýkat jen spodního prádla a užívat si čokolády. Nebo si ji vezmu s sebou do práce.+ I ona přivírá oči blahem z jeho blízkosti.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 24, 2010 3:05 pm

(a já už budu zas až zítra...)

Molly: kouká jí do očí a pak jí opravdu vášnivě políbí. když se jejich rty oddělí, mazlivě se jí otírá o tvář a řekne: to je ale blbá hra! chytne ji za zadeček a pěkně pevně stiskne. a znovu ji políbí. jsem tu s tebou a budu se jenom koukat! určitě! kdo to vymyslel? sjede jí rty po krku do výstřihu.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles