Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » čtv lis 18, 2010 10:02 am

Molly: no jo, poprvé... nahne se k ní přes stůl. trochu se zbrzdí, když si málem upálí dred o svíčku, dá ji tedy stranou a pak už Molly políbí. dobrou chuť, lásko. to jsem ti nakrájel! půl v žertu a pl hrdě pronese nad jídlem a usměje se.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv lis 18, 2010 7:10 pm

Sam: + Uleví se jí, že nedošlo k vzplanutí. Opětuje polibek a pak s cukajícími koutky naslouchá Samově řeči.+ Ano, je to skvělé jídlo...a bezpochyby proto, že je zelenina nakrájená na přesně stejně velké kostičky. Ještě že jsi ten architekt, jinak by naše jídlo nestálo za nic.+ Tváří se hrozně vážně a má co dělat, aby se nerozesmála.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát lis 19, 2010 1:00 pm

Molly: práávě! přitáhne si ji ještě a políbí na tvář. dobře ví, že vařila Moll. nebýt mých prostorvě-architektonických zásahů... posadí se a dá se do jídla. a sleduje, jak plameny svíček hrají divadélka jisker v jejích očích.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát lis 19, 2010 8:42 pm

Sam: +Jí a v očích jí nehrají jen jiskřičky ohně, ale i smíchu.+ Osobně se domnívám, že dokonale nakrájená zelenina dodává jídlu neobyčejnou chuť. +Tváří se hrozně vážně a důležitě. + Vždycky jsem měla pocit, že těm mým jídlům něco chybí. A teď jsem si jista - je to tvůj tvořivý zásah. Mé kuchařské umění a tvé estetické cítění jsou pro sebe stvořeny. Dokonale se doplňují - všiml sis?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát lis 19, 2010 9:06 pm

Molly: samozřejmě! je ovšem víc zaujat jídlem, než řečí. přesto se chytí tématu. náhodou - a ty jako zkušená a výborná kuchařka víš, že když nakrájíš mrkev třeba na nudličky a na kostičky je rozdíl v chuti. velmi přesvědčivě vykládá a vychutnává pokrm, hudbu a Molly ve světle svíček.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát lis 19, 2010 9:36 pm

Sam: +Už to nevydrží a rozesměje se.+ Ano, v tom je jasný rozdíl...jako třeba v pivu. Je rozdíl, když se pivo vaří v zemi k tomu stvořené a v zemi, kde to nikdo neumí (zrovna piju Mariestads a je to děsný :nin* ). Totéž je to s mrkví i s muži.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát lis 19, 2010 10:04 pm

(ale s mrkví je to pravda...)
(co že to piješ?)

Molly: rozesměje se s ní. tady se člověk dočká jen posměchu... kromě večeře. upře na ni pohled plný zájmu a se špetkou strachu. země, stvořené k tomu, že v nich vaří muže a země, kde to neumí? ty mě děsíš, najádo! co to je za země? neměl bych se klidit, emigrovat od tud?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát lis 19, 2010 10:11 pm

(Sverige beer)

Sam: Neposmívám se...+směje se.+ Země, kde vaří muže musí být hrozně barbarská, fuj!+ Zaškaredí se.+ Toho se tady nedočkáš! Tady pokud se chceš někumu stát chutnou večeří...bránit ti ve zvláštních zájmech nemohu...ale u mě by ses mohl dočkat lepšího zacházení.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát lis 19, 2010 10:26 pm

(aha, takže svačinka do letítka...)

Molly: no, nejsem to já, kdo má sebepoškozovací tendence. jsem moc rád, že mne ušetříš. tak zacházení... lepší... a co by to obnášelo? ptá se zvědavě a dlouhou nohou pod stolem šátrá po Mollyině.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát lis 19, 2010 10:32 pm

(tak nějak... :oops: )

Sam: Já? Sebepoškozovací tendence? +překvapí ji to.+ Lepší zacházení by obnášelo...+opětuje jeho mazlení pod stolem+...že bych mohla pana Morffa svléknout, namasírovat mu záda a pak by si pan Morff mohl dělat se slečnou Stassi, co by chtěl...+pozvedne sklenku vína na pozdrav přes stůl Samíkovi.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles