Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Isamun » pon pro 27, 2010 12:04 am

Fab: někdo má koloběžku, někdo tříkolku. ne, nic mě nenapadá. leda by si někdo chtěl osedlat králíka... oplatí jim významný pohled. a chechtá se, když na něj Tir vyplázne jazyk.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » pon pro 27, 2010 12:08 am

všichni: přestaňte se hádat. zazní nějaký hřmící poslední akord. a Morf vstane od klavíru a jde za Et. nebo vás pošlu hned spát. a tím myslím spát, ne jen do postele! chytí Et za ruku a přitáhne si ji k sobě. a co my? už půjdme, ne? k sobě?
dobrou, mrňata. a nezbořte barák!
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » pon pro 27, 2010 12:11 am

Sam: Víc než jeden? Jsi nenasytný...+políbí ho+...a to je dobře...možná...možná, že dostaneš překvapení víc...+trošku ho napíná.+

Morf: Ne vážně...+směje se+...Sam má pravdu. Je mě potřeba - teda svíčkovou je potřeba - pořádně vymazlit!

Sam: +Chytí se Tiraginy poznámky.+ No jo, to by byla Nicol nadšená, kdyby jsi jí zpíval...+ a radši ho k sobě trošku víc majetnicky přitiskne, jak se lekne vlastní poznámky.. :lol:

Morf a Et: Dobrou...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon pro 27, 2010 12:15 am

Molly: to určitě! a Honoré ještě nadšenější! ty už nevíš, co mluvíš a musíš jít spát, najádo! nezištně se stará, jak by ji zahnal do pelíšku. koukni na faba - ten ještě jí a Tir to už zvládne, že? těch pár sklenic narovnat do myčky a spustit ji... vstane a za ruku Moll odvádí. políbí ji na tvář letmo a ještě jí jako malé holčičce radí. řekni všem dobrou noc a zamávej jim! a obejme ji s rukou na zadečku, vůbec ne jako malou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon pro 27, 2010 12:17 am

Morf: Mlčim jako hrob...+chechtá se a oplácává Tir pod stole.+

Tir: Ještě, že nevydal ten příkaz o spaní. to bych vážně nevěšděl, co mám dělat, když tě potřebuju tak hrozně oˇˇnuňat...+šeptá jí poněkud rozrušeně.. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pon pro 27, 2010 12:23 am

Sam: +NEjprve poslušně jako holčička všem zamává..+Dobrou noc...+ pak se chytne Sama a zatne mu drápky do kůže.+ Jsem hrozně unavená...a vůbec nevím, co dělám...+lehce zavrčí, aby si nemyslel :lol: .+ Myslím, že mě budeš muset uložit...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon pro 27, 2010 12:27 am

Fab: no právě! tak si to dojez. a já nám připravím nějakou svačinku a snídani s sebou... políbí ho letmo na nos a nabalí jim plný košík dobrot, aby nestrádali. a podobný balíček vrazí do ruky Samovi, když odcházejí.

Sam: na. ať svíčková víla nestrádá s tebou. dobrou! zašklebíse na Molly, která si z nějakého důvodu nese Samův bičík.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon pro 27, 2010 12:31 am

Molly: to se neboj. já si tě uložím. culí se. a vezme s graciézní úklonou od Tir provijant.

Tir: neboj, já bych Moll strádat nenechal. my, hoši, vás, krásky naše, nemůžeme vidět trpět a strádat. udělá xicht na Faba.
dobrou, prťata! napodobí Morfea. a zítra tu máš kontrolu od vás z Králíkova. na Honorého jsem fakt zvědavej.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon pro 27, 2010 12:33 am

Tir: +Sleduje jí, jak balí dobroty.+ Ty jsi děvenka moje, starostlivá...+chválí ji a hladí.+ Už abych tě mohl rozmazlovat. +Rychle do sebe cpe poslední sousta.+

Moll: Koukám, že budeš vodhánět mouchy..+chechtá se.+ Toi zas bude kraválu..!+ šklebí se, div mu nezaskočí. :mrgreen: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pon pro 27, 2010 12:44 am

Fab: +Vyplázne na něj jazyk.+ Sklapni!...Doufám, že strávíte pěkný večer předčítáním z tvého brožovaného deníku...Myslím, že pár kapitol bude Tir moc zajímat..+ zaxichtí se na něj.+ Dobrou!

Sam: +Zajede mu rukou na záda pod triko.+ Už je nech....+zní poněkud naléhavě.. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles