Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » úte bře 01, 2011 6:32 pm

Fab: otře se mu tváří o tvář a zašeptá: králíčku můj... drží se ho a uklidňuje se. a vnímá, co se děje s ním a je moc spokojená - za sebe i za něj.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát bře 04, 2011 3:02 pm

Tir: +Je úplně mimo. Vnímá její teplé tělo, přejíždí prsty po něm, ale víc toho nezvládá. Jen se cítí hrozně šťastný.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 04, 2011 4:09 pm

Fab: Tir náhle něco popadne a zasměje se. pak se trošku nadzvedne a začne Fabiena celého opusinkovávat rychlými lehkými polibky. když se mu dostane na pupík, malinko ho rafne a řekne. můj! celej jenom můj! pak se k němu zase nalepí a hodně pevně ho obejme.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 04, 2011 8:36 pm

Tir: +Spokojeně zavře oči, když je pusinkován a pak vyjekne leknutím, když je kousnut.+ Co to děláš?! +Popadne ji rychle za pas, natočí si ji a plácne ji přes zadeček.+ Jenom tvůj...to jo, ale nesmíš zlobit, ještěřičko! :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 04, 2011 8:41 pm

Fab: nezlobím, jenom žužlám... směje se a pošťuchuje ho. vlastně tě musím zlobit, abys věděl, že mě máš... a kdo mi slíbil kafíčko se šlehačkou pařížskou, no? vytáhne se k němu nahoru. když budeš ty hodnej králíček, bude králíček na smetaně... chci říct králíček se šlehačkou... chňapne po spreji šlehačky a udělá mu malou šlehačkovou pusinku na nose a pak mu ji olízne. ale až po kafi.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob bře 05, 2011 7:56 pm

Tir: Jak bych mohl nevědět, že tě mám.. :lol: To bych musel být hluchý, slepý, hmat by mi musel přestat fungovat a jiné funkce taky.. :lol: +řehní se.+ Tak kávičku - tu jsem slíbil a když pak dostanu šlehačkovou nadílku..+mrkne a dělá úslužného Jeana.+ Ano, madam, kávička...jiště, hnedto bude! + Chtě nechtě se odloupne od Tir, skulí se na zem a hledá trenýrky, aby mohl doběhnout udělat kafe a v pokoji ho pěkně nazdobit šlehačkou.+ :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 07, 2011 4:08 pm

Fab: ještě když lozí po čtyřech a hledá trenky, hbitě mu udělá šlehačkový věneček na dolíček na zádech. tak mi přines kafíčko, ty mé sladké zlatíčko! rozverně pokřikuje a směje se.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 08, 2011 10:19 pm

Tir: +Věneček ho na zádech zastudí. Rychle po něm hmátne, setře ho a olízne si prsty.+ Nezlob...jestli někoho potkám na schodech a budu mít šlehačku všude, co si budou v Miraclu myslet! +Chňapne jí po nožce a rychle olíbá jeden prstík po druhém a polechtá jí chodidlo.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř bře 09, 2011 11:59 am

Fab: nechá si olíbávat prstíky požitkářsky, ale při lechtání se mrská a kvičí. no co... že se musíš ke mně rychle vrátit, abych si tě odšlehačkovala! přijď brzo... a vem to přes lednici, jsou tam větrníčky, nebo žloutkové řezy nebo něco ... mlsně bo navádí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř bře 09, 2011 1:44 pm

Tir: +Ještě jí rychle polechtá - tentokrát na vnitřní straně stehna - a vyrazí ke dveřím.+ Ano, ano...větrníčky, rakvičky, indiánky...ale budeš mě muset pořádně očistit a nakrmit a ...+radši nechá těch řečí, aby si kolemjdoucí obyvatelé Miraclu nemuseli myslet o stavu jeho těla i jiné věci než jen to, že mají s Tir divné šlehačkové hrátky... :twisted: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles