Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Beatrix » sob kvě 07, 2011 11:51 pm

(samozřejmě, že čtu! jen mám sáhodlouhý vedení no! víš jaká je to dálka z brna do vídně a zpátky? navíc když to vezmu přes berlín...)

Ahoj! +přivítá se s ňou+ Sem toho vzala rači víc, kdyby tam měli jenom víno..znáš mě, já na to moc nejsu. Mmh..co to jéé? +nakukuje jí vtipně za mikynu+ No nazdar Leoo!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned kvě 08, 2011 12:40 am

jooo ono je lepší víc než míň. No nebooj těhotná nejsem! +uculí se a vytáhne kočénku+ mi nedal pokoj, tak sem ho musela vzít ssebou +a leo se hned po nich prochází a tulí se k holkám+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned kvě 08, 2011 2:29 am

Si říkám, že bych pár měsíců nevěděla o novinkách! No nazdááár zvííře! +podlachmá si ho a pak ho teprve nechá zase jít+ Já teď musela všechno dát nachvílu k našim, aby mi z nich nehráblo - kdyby sis chtěla vyzkoušet menší hrůznou formu toho, jaký je to mít děti, pučím ti kitty a winnie!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned kvě 08, 2011 9:47 am

to néé koťata sou lepší než děti! +směje se a leo se jí natulí na klín a nachvilku usne+ fakt? jakto? co se stalo? dyť to sou takoví mazli!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eternity » ned kvě 08, 2011 11:43 am

slyší něco... chřestění nákupního vozíku naloženého sklem, asi flaškama. vyběhne v župánku s kartáčkem v puse omrknout, co se to děje. éééé...hahoj.... vyndá si kartáček z pusy a otírá pastovou pěnu z koutků. ahoj! jé, vy jste tu brzo... nebo mám zpoždění... zmatená lesní včela hledá očima hodiny a dělá chaotické zbytečné pohyby. pak se uklidní. jsem tu hned, nohy si holit nebudu, jen na sebe něco hodím. sedněte si aspoň, nebo něco... odběhne.

vyběhne nějaká zvěř a koťata si hrají s Leem. samozřejmě se sem nacpou havrani očumovat. když ale vidí šéfovstvo z Mýtinky, Jářku se chystá jít somrovat dobroty za Yohi, ale Matouš zmečí Beuš a klovne Jářku, že raděj vypadnou a má nějaké politicky nekorektní připomínky, že už jim přísná šéfová leze až domů :).

Beuš a Yohi: vážně za 5 minut dorazí Et a je oblečená. jsem moc ráda, že jste tady. promiňte, nějak jsem se zasekla, ale už je všechno...
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » ned kvě 08, 2011 11:49 am

Yohi a Beuš: přijde sem, přivolán ruchem a cinkotem skla :D , přesně, když Et zase zapluje do koupelny. ááá! to je vzácná návštěva! vítejte, dámy! dáte si něco k pití? omrkne náklad nápojů. buď vám mohu nabídnout skleničky, anebo tu máme cinzano, nebo jedno takové... hrabe se v báru a taky cinká. pak najde láhev. ...speciální francouzské víno sladké, husté... nepamatuju si, jak tomu říkají, ale dobře se to pije... obletuje návštěvu a dělá hrozně hodného a pozorného hostitele, neby si myslí, že by ho třeba mohly holky vzít s sebou :D
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » ned kvě 08, 2011 11:55 am

Morf: zahlédne ho, jak se holkám vtírá a je ráda, že jim aspoň dělal společnost a nabídl pití. to jsi hodný, miláčku, že se staráš o návštěvu. ale já už jsem tu. a tys, myslím, říkal, že máš hodně práce, ne? vezme mu láhev z ruky.

B +Y: dáte si? nebo něco jiného? zakrouží nádherně rubínovou tekutinou v láhvi a hodí tázavý pohled.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » ned kvě 08, 2011 12:01 pm

Et: jo, já si dám rád! už chystám skleničky. položí podnos se sklenkami na stolek a zezadu Et lehce obejme. ano, jsem velmi vytížený, ale pro tak vzácnou návštěvu si čas udělám, kdykoli je to jen trošku možné. culí se a mrká na holky. taky se to s prací nesmí přehánět... takový pěkný jarní večer, teplý, slunečný... všude voní šeříky a další kytky... to přímo svádí k posezení s přáteli... velmi nenápadně to zkouší i na Et.

Y+B: ale udělalo se nám krásně, že, dámy? přesně na příjemný večírek... odlepí se od Et a jde nalít to pití, co si holky vybraly. překračuje zvěř, hlavně prťata koťata, co se tu kočkujou. není jich zase víc? Tir si zase přinesla něco dalšího? kšá, prckové! běžte si slaňovat po záclonách!
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » ned kvě 08, 2011 12:04 pm

Morf: vím, kam míříš, drahoušku. zašklebí se na něj. ale to budou jenom takové holčičí řeči... a v ledničce máš hermelín a syrečky, pokud ti jde jenom o sejry... :lol:
cože? další kotě? já ji roztrhnu... ale nic neříkala... ale vždyť je to Leo! pohladí mrňě kočičí. a odloví ty jejich, černé a bílé, a přenese je stranou, aby se nemotala pod nohama, koťata.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned kvě 08, 2011 12:44 pm

yohannka: mazlivíí sou, až moc! Kitty se mě drží za nohu ať du kamkoliv a Winnie to od ní odkoukala, navíc je ještě hrozně maličká a dělá ty její pandovitý oči! a plače! normálně umí plakat! hrůza! +zavrtí hlavou, ale pak se usměje+ ale stejně bych je nevyměnila za nic. jen si od nich potřebuju vždycky nachvílu odpočnout, aby ze mě nebyl úplnej cvok.

+kouká, zírá, kývne na et, pozdraví Morfea, zamračí se na řeči havranů, uhne letícímu kotěti nohama a prakticky všechno odkýve, takže dovíco nakonec dostane do skleničky+ eh..díky! +zvedne skleničku+ Tak na naši výherkyni! +zvedne skleničku na Et a připije jí+ Tady od nás máš malou pozornost. +předá jí krabičku a lapne si košík+ a tohle beru s sebou! v sýrárně sem ještě nebyla, tak su vážně zvědavá!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles