Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » čtv bře 17, 2011 9:15 pm

Fab: k dozvukúm orgazmu jsou i dozvuky hýčkání a mazlení. Tir se něžně usmívá a je moc spokojná, jak se jí Fabíska povedlo potěšit. myslím, že až si odpočineme, dáme si svačinku. a pak bychom mohli jít někam ven... já úplně nutně potřebuju nějaké květiny sem do vázy... a nějaký skleničky a tak... a ty zase potřebuješ nová trička bez fleků od oběda a dírek prožraných lektvary... hladí ho a nenápadně ho chce bez šoku připravit na to, že půjdou nakupovat :)
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv bře 17, 2011 11:56 pm

Tir: +I když je stále ještě mírně mimo, přece jen k němu skrze její něžný hlásek dobíhá smysl jejích slov.+ Cože? +zatváří se zmateně.+ Jaký trička...ty moje sou docela dobrý, ne? :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 18, 2011 9:56 am

Fab: uvědomí si, že Fab prostě není na holou pravdu nákupů připraven, tak mu ji trochu osladí. jistě. ale já bych nějaké tričko... a taky kalhotky a prádlo vůbec...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 18, 2011 4:12 pm

Tir: +To je samozřejmě něco, na co skočí a sežere to i s navijákem. + Jo, takže půjdeme nakupovat tvoje prádýlko...tak to jo. To beru..+spokojeně zamručí.+ :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 18, 2011 5:15 pm

Fab: :lol: tušila, že to klapne. ano, lásko, i moje prádýlko... trička pro nás. a tu kytičku bych chtěla... uvědomí si, že naštěstí ve stejném kšeftě nejspíš pořídí i nové džíny pro Faba a doufá, že nákup jeho bot nebude takový horror jako se Samem. napadne ji taky, že tentokrát zažene do kabinky zkoušecí Faba ona a zabaví mu gatě, aby neutekl, než mu nanosí nutné věci ke zkoušení. snad to hrdinný králíček vydrží, když mu slíbí cukrárnu a doma že mu předvede na sobě všechno to prádlo, co si NEkoupila :lol:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob bře 19, 2011 3:03 pm

Tir: +Je chudák utažen na vařené nudli. Kdyby věděl, co ho čeká, tak z postele nevyleze. Ale takhle - naivní chlapec - už se souká z postele.+ Jo jo...posledně to bylo moc hezký, jak jsme vybírali...a jak ti to slušelo. To mu síme zase toho hodně vyzkoušet, aby ti to pěkně sedlo... :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob bře 19, 2011 6:36 pm

Fab: taky se brchá z pelechu. nakloní se k Fabovi a políbí ho pěkně. právě. a dneska! dneska budeme teprve zkoušet! culí se lstivě a nedodá, že budeme zkoušet Fabískovi :lol: .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob bře 19, 2011 7:15 pm

Tir: Jasně, jasně...představoval bych si něco páskového nebo krajkového...možná nějaké těsné kalhoty na tu tvoji krásnou prdelku...+pořád je úplně mimo mísu... :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob bře 19, 2011 7:29 pm

Fab: nechá ho při jeho představách a rychle proletí koupelnou a oblíká se. no, kalhoty jistě koupíme nějaké... tak máš volnou koupelnu. až nakoupíme, zajdeme si do té dobré pekárny na kakao a něco dobrého... češe se a bere si nějaké šperky.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob bře 19, 2011 8:21 pm

Tir: Ty jsi dneska studnice skvělých nápadů, miláčku...+ zaleze do koupelny a tam si lehce promne vlažnou vodou oko a natáhne na sebe včerejší trenky, aby si nešpinil čistý.+ :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles