HOTEL RIVAL

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: HOTEL RIVAL

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 7:55 pm

přeleze po čtyřech k Tir a obejme ji kolem ramen. skopne boty a rozvalí se. kouká se na Katty zkoumavě a provokativně zároveň. no jo, naše malá! ta je šikovná! poplácá ji po tvářičce. my jsme všechny ú-žas-né! to je taková rodinná záležitost... začne se vrhat na minichlebíčky s kaviárem. proč nemáme šampáňo? kaviár mám a šampaňské ne... to jsou věci... pořád je vysmátá.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 7:58 pm

+Se zalíbením na ně hledí a pohladí Fatu po nožce, která u ní zůstala. + O kvalitách vaší rodiny vůbec napochybuju. Oba moji šéfové zářej, že se vážně v práci poslední dobou nestresuju. A zvláště šéf je teď k sežrání...a jak to vyřešil slečnu Wenai..+uculí se.+
Katty

Příspěvekod Tirage » pon kvě 03, 2010 8:03 pm

Fata: ty jseš teda nalitá... chytí ji za ruku, aby ji nepleskala. víš, že by mě zajímalo, jak dlouho jsme nebyly tancovat? jsi mnohem rozjetější než já... šeptá jí. děje se něco? takhle se normálně ... stalo se ti něco? a šampaňský vynech, stejně ti bude zle - koukni na ten stůl...

Sigi: Sigi - hele to je, co? podpořte mě a vymluvte jí ty bublinky... nebo ji za chvíli nepoznáme. mejdan se nám přesune na hajzlík...

Katty: Wenai? cože? kouká se dooost zamračeně. a já ani nevím, jestli to chci slyšet... koukej to vyklopit, když užs to načala! nebo... naznačí, že po ní začne metat občerstvením. holky... my nemáme nic sladkýho! někde se stala chyba! když se pozornost zaměří na jídlo.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 8:18 pm

(Měla jsem tu Ondřeje a hrozně drnčel. Už vypadl.)¨

Tir: Ale to nic nebylo. Přišla s losí chřipkou a doktor s ní pěkně vymetl a to se mu tam natřásala...S Memory jsme se nasmály. Ale nakonec jsem to vzala do ruky já a byl klid...Žádný drama. Dala bych nějaký šlehačkový věcičky.

Fata: Bublinky né, myško!
Katty

Příspěvekod Sigismunda » pon kvě 03, 2010 8:19 pm

pozoruje holky, jak blbnou a mírně smutně se usmívá. to mi chybělo... jsem furt pryč, vy tady... už se mi vážně stýskalo! zasměje se. a dá si něco z dobrot, co jim donesli. mám jít to sladký zařídit? ze srandy si narovnává prsa v pushapce do dekoltu. aby barman nevypadnul z rytmu? zašklebí se a hodí vlasma a jde k baru. nikde se tak nzvrací, jako v kruhu milující rodiny! mrkne na holky.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 8:23 pm

Sigi: Klid, molly má v kabelce protikocovinovej lektvar. Říkala to!
Katty

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 8:24 pm

Katty: cpe se kavárem. tady mi nedopřejou ani ten styl, šampaňské a kaviár... to s hmm, to je jiná! cuká se smíchy. myško? zapadne jí pár kuliček kaviáru do výstřihu, kde je začne lovit. cože? lehce Katty nakopne tou nožkou, co u ní má tak blízko. a stále se cuká smíchy. a kuličky se setřásají níž do podprsenky :D .

Sigi: jasně - sladký - čokoláda, šlehačka a jahody!
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 8:26 pm

Fata: +Chytne jí za nohu a polechtá jí na patě.+ Hmm...Tak ven s tím, kdo je ten hmm..Boháč? Šampáňo má místo knih v polici v obýváku? +A kouká, kamže se ten kaviár kutálí.+ Nepotřebuješ pomoct? Zdravotnickou?
Katty

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 8:37 pm

zaječí trochu a kope. a musí se pořád smát. doprčic! nech toho - vyždyť to nevylovím! ale zdatně šátrá a olizuje si černá zrnka z prstů. ani né, zařídím to svépomocí... vydýchává se ze smíchu. no jistě - šampaňského plná vana... je to muž s velkým... ehmmm ... "em"! a zrovna stylu a šampaňského má na rozdávání... dokončí výlov a rádoby spořádaně si sedne na paty, složí ruce do klína a tváří se cnostně, což není moc věrohodné.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 8:42 pm

Fata: +Musí trochu uhnout, aby jí Fata nepokopala.+ Téda...muž s velkým...em! Už se bojím...prchám a ječím! A kde je, že tu není v zákulisí, aby tě galantně vyzvedl? +Dělá důležité obličeje a cukají jí přitom koutky, jak se směje Fatyním blbostem.+ Já se vsadím, že doktor si pro Tir přijde...je k sežrání zodpovědný.
Katty

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles