Rival - bar

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Rival - bar

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 7:33 pm

zbystří. Molly? kde je? jak sebrala? dík! kopne to tam a je hned na nohou, že ji půjde hledat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 03, 2010 7:38 pm

Fab: ještě ho trochu napoj, je nevyzbrojenej...

Sam: a ty brzdi. mohlo to být horší. zvládnuls to dobře. snad. doufám... kouká na něj. Tomas? tvůj přítel Tomas? hmm, je mi to líto, Same. napij se. výjimečně ani nedělá vtípky.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 7:44 pm

Sam: +Chytne ho za rukáv a strčí mu do ruky svoje pití.+ Eště tohle...na lékařskej předpis! Nevim, kde Moll je...asi na hajzlu. Její oblíbené útočiště...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 7:47 pm

kopne to tam a musí se usmát,když si vzpomena na Molly a její teorii, že má chodit jenom tam, kde ví, kde je záchod. kdybyste slyšeli křik, ne abyste mě chodili hned zachraňovat! jsem hotov si kleknout a všechno jí vysvětlit... snad mi ani neuteče, ani mě nezabije... vydá se hladat záchody, potažmo Molly.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 03, 2010 7:51 pm

Sam: nějak se ti vrací kuráž a smysl pro humor... no, aby nám to vydrželo! já tě nezachráním, ani kdybys prosil... leda bys řekl heslo... kouká za ním a konečně si dá taky druhého panáka.

Fab: asi má pocit, že našel řešení. jinak si to nedovedu vysvětlit... po těch zážitcích... s Tomasem chodil jako malej do školy... škoda. byl to prima kluk... tak na Tomas! dopije panáka.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 7:53 pm

Morf: Na Tomase, kterýho jsem neznal a kterej se stal obětí místo Sama...děsný příběh! Chudák!

Sam: +Křikne za ním.+ Si to moc nemaluj a bacha, má v ruce flašku!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 7:57 pm

otočí se na odchodu a zeptá se: flašku? vezme mě s ní po hlavě, nebo ji urazí o zeď a mám se bát střepu coby dýky? a neohroženě kráčí dál.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 8:00 pm

Sam: +Huláká.+ Rozbije jí o zeď a podřeže vás voba!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 03, 2010 8:11 pm

Fab: podívá se na něj s přimhouřenýma očima. máš s sebou zdaravotnickou brašnu? zašklebí se a pozvedne panáka. myslím, že mi můžeš tykat.

Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 8:22 pm

Morf: Dík, Morfee. Brašnu nemám, stačí, když prohrabeme Molly kabelku. Ta nosí všechno. Ale počkal bych až na ten jekot a řinčení skla...a dal bych ještě panáka. dáš si taky?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles