Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » čtv dub 14, 2011 9:21 pm

Fab: no jo, teď jo... ale až si odpočienš... ňuňá ho a tulí se. víš, že bych tě pokousala a poškrábala, kdybys mi uletěl jinam! zatíná drápky bojovně. pak ale pokrotne. ne motýl.. králíček jseš. a můj... políbí ho hezky procítěně na rty a drží si ho kolem pasu, nalepená bříškem na bříško.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv dub 14, 2011 9:27 pm

Tir: Vím..+horečně kývá hlavou.+ Už jsem to jednou zažil a to jsem ani nikam neletěl... :P + zatváří se ublíženě.+ Ano, býti králíkem je lepší...sice člověk..tedy králík kus masa nedostane, ale pořád lepčí zelenina než květinový nektar...+ dělá si šoufky a taky hrozně hezky Tir políbí.+ Hlavně ,abys nikam nechtěla letět ty...ale...+zamyslí se+...ještěrky přece atky nemají křídla..! :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 14, 2011 9:39 pm

Fab: na ublížený kukuč nedbá, neb ho už za svou chybu tolikrát oňuňala a olíbala a pomilovala, že je dávno smazána. a aspoň fab ví, že to není žádná sranda. líbá se s ním hezky. a pak se zavrtí tak, že se pěkně natiskne na jeho hruď bábovičkama. když má ještěrka křídla, je to drak! jemně mu okousne bradu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 15, 2011 10:54 pm

Tir: Au! Ty jsi teda kousavý dráče!! + plácne jí přes prdelku. + Ještě, že nepliveš oheň...+ líbá jí.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob dub 16, 2011 10:25 am

Fab: chichi - to nemůžeš vědět, jestli neplivu... nadskočí zadečkem, když je plácnuta. né kousavý, jenom žižlavý... vrní a dál ho ňuňá a jemně okusuje bradu, nos i rty. pěkně si ho olíbává a hladí. :Love
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob dub 16, 2011 11:26 pm

Tir: +Vrácí ji stejné mazlení. oplácnutý zadeček teď ohlazuje a zkouší jeho možnosti pružení a hebkost materiálu :P .+ To bych nechtěl, abys plivla oheň...dračičko! Mohla by mi ohořet patka...+směje se a pohazuje hlavou, aby bylo vidět, jaký má hustý vlas. :lol: + Radši prosím...miláčku...ještě tady...+nastavuje jí ústa a bradu, aby ho ještě líbala. Sevře její malý zadeček a zhluboka povzdechne. Znovu si uvědomí, jak je tir nádherná.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned dub 17, 2011 10:00 pm

Fab: ty a tvoje patka... zašklebí se tak, že si Fab musí vzpomenout na onu mladistvou fotografii :D . ale pak ho dle žádosti pěkně olíbává. a hladí ho po spáncích a ve vlasech. pěkně mu patku ulízne a usmívá se u toho hezky. pak si uvědomí, jak Fab pečuje o její zadeček. zatváří se hrozně vážně a vznese žádost. taky tě chci hladit po zadku. ty na můj saháš furt, ale svůj skoro schováváš. a tlapky se derou na řečenou lokalitu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned dub 17, 2011 11:14 pm

Tir: Moje patka...to je výkřil poslední módy! +udělá důležitý obličej, ale pak je zaskočen jejím přáním - příjemně. :roll: + Můj zadek? Můje apartní pozadí bys chtěla hladit, ještěrko? No...ale uvědomuješ si, že to se s tebou budu muset celej otočit, zalehnout tě a pak budu muset ochutnávat bábovičky...tvoje krásný? :twisted:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 18, 2011 10:15 am

Fab: celej jsi apartní :lol: chechtá se. a trochu zlobí. tak se otoč... stejně se už země pohnula. a ochutnat můžeš, ale nesmíš je nijak dělit. hlavně ne krájet... už se drží, že zaválí sud a otočí se a dostane se k vytoužené prdelce. :Love :*
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 18, 2011 10:56 am

Tir: Krájet?! +vytřeští vyděšeně oči a prudce se s ní přetočí. takže dopadne nosem přímo na levou bábovičku.+ Krájet?! To zní skoro stejně strašně jako dělit se o ně...+olíbne vršek a jemným pohlazenímpřejede Tir ruku, která se již ohmatává zadek krásný Fabiení.+ Spokojená? +zamručí a nechá se ohlazovat.+ Já jo... :* :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles