Řecká idyla

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Řecká idyla

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 9:28 pm

Samík: +Nádherně si užívá Samova vzrušení, jeho spokojenosti a svých příjemných pocitů. Nechá se Samem vést a je ráda, že klečí ve vodě, která se přece jen malinko vlní a způsobuje jí tak vzrušující pocity na pohlaví.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 22, 2010 9:38 pm

Molly: pod její něžnou a zkušenou péčí se nádherně udělá. částečně Molly do pusy a částečně na její hruď a bříško. je strašně spokojený. a musí si k ní kleknout, nevydrží už stát a chce ji mít blízko. pohladí jí po tváři a krku a přes ňadra a bříško jí rukou vklouzne do klína. chvíli ji dráždí a pak ji políbí a přitáhne těsně k sobě. sjede jí rukou po zadečku a dostane se k jejím citlivým místům z druhé strany.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 9:47 pm

Sam: +Je omámená množstvím Samova spermatu, málem se v něm utopí, ale než se stačí pořádně nadechnout, je zaplavena vlnou rozkoše pocházející ze Samových rukou. Vykřikne a málem se zhroutí do vln.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 22, 2010 9:58 pm

(hauuuuuúúúú :lol: :lol: :lol: )

Molly: když se mu v rukou změní v hadrovou panenku, zachytí ji a drží. vlny oceánu je chvíli houpou a v nich se rozpustí pomalu vlny Mollyina orgasmu. Sam už se natolik uklidní, že je schopen vzít ji do náručí a odnést na dekohadr. myslím, že se oba potřebujeme napít. otevřu další láhev... a posunu hadr do stínu, jinak se od tud příčetní nedostaneme... otevře láhev a najde i nějakej kelímek a nalije Molly, sám pije z láhve. připije jí. vyhlašuji dvohodinovku bez sexu... slíbilas mi čtení... a já budu kreslit. tváří se neoblomně a doufá, že to vydrží.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 10:07 pm

(No, co co co? :lol: :lol: ) (Jo, kde se tam vzal oceán? :o )

Sam: +Ochotně si od něj vezme víno a přiťukne si s ním.+ Jsem pro...ale dvě hodiny? Není to málo? +Udělá nevinný obličej a hrabe v batohu knihu.+ Budeš nejdřív malovat mě nebo na mě?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 22, 2010 10:15 pm

(připlul po moři. lodí. :mrgreen: )

Molly: je, ale nechtěl jsem před tebou vypadat, že nemůžu... zatváří se velkopansky, jako správný macho - tudíž přehnaně. nejdřív tebe. na tebe, až se opečeš... chci říct opálíš. usměje se a jemně ji pohladí předloktí. je mu hrozně dobře a má náladu na blbnutí a je ochoten podniknout cokoli, slíbit cokoli, dokonce i vydrží chvíli vedle ní v klidu, aniž by spal.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 10:21 pm

Sam: +Najde knihu, pohodí ji na dekohadr a začne taky blbnout a předvádět pózy, v kterých by ji mohl malovat.+ Hlavně nechtěj, abych stála na hlavě nebo nějakou jinou blbost...to by se mi špatně četlo..viděla bych to vleže na břiše, s knihou u nosu a vínem na dosah...+ a přesně do takové polohy se rozplácne a narazí si na hlavu klobouk.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 22, 2010 10:30 pm

Molly: kření se, jak se Moll šteluje do póz a když jich je pár ala Schiele, zvedne obočí pobaveně a jako pohoršeně. blbost? já? chm? pak se naaranžuje s knihou atd.ano, je to charakteristické, ale jen pro zasvěcence. s tím kloboukem, bys mohla být kdokoli... i když ty křivky zadečku... no já bych tě poznal... přemýšlím, jakm bych své dílo nazval... zadívá se zamyšleně. a pak se mu úsměv zkroutí do pobaveného a lehce rošťáckého.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 10:32 pm

Sam: Co?...Jak bys to nazval...okamžitě mi to vyzraď nebo...! +hodí po něm hrst písku.+ Nezapomeň, že název musí projít cenzurou!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 22, 2010 10:37 pm

Molly: přestane se potměšile usmívat. skoro... distinguovaně se oklepe od písku, který Molly v ráži hodila stejně víc na sebe a Sam jí to dal znát jen bleskovým škodolibým úsměvem. no, pokud skutečně zachytím to, o čem jsem mluvil... a když už to musíš vědět... jemenovalo by se to "Sladká prdýlka" :D . a už se kreje před další salvou písku a chechtá se.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles