Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pon dub 18, 2011 11:56 am

Fab: ohmatává zadek nejprve něžně a opatrně, ale pak se pustí do podobných výzkumů, jako on dělává jí. pak ještě k porovnání sáhne na svůj, ale rychle se vrátí tlapku pátrající na jeho.
hmm, máš tam moc svalů... nezatínej je, to je jako šutr... směje se a prsty krouží v nějakém tom porostu. nenechavé prstíky kloužou všude, i do hlubin stehen a rýhy. pak se Tir vrtí, vyleze a klekne si vedle Faba ležícího na břiše. musím si ho i prohlídnout... a hlazením zkoumá, jakým směrem mu na stehnech a v okolí rostou chlupy :D
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte dub 19, 2011 9:22 am

Tir: +Nejdřív se chechotá, protože ho její průzkum lechtá a proto též zatíná svaly. Postupně se ole uvolňuje a víc vnímá, co to Tir vlasně dělá a móóóć se mu to líbí.+ Hmm...krásný, že? +pochválí se.+ Teda ten tvůj je taky moc pěkný, dokonce bych řekl, že jeden z nejpěknějších, ale v mužské kategorii se považuju za jasného vítěze široko daleko. :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 19, 2011 10:02 am

Fab: Tir zkoumá a hladí a mazlí. pak ho ale plácne, až to mlaskne. tak "JEDEN z nejpěknějších?" no počkej! ti ho už nepůjčím! straší ho. ono by se v mužské kategorii taky našlo spousta krásnejch zadků... nafrní se. ale když vidí tu paniku, která cloumá Fabienem :lol: , přitulí se tváří k jeho zadní tváři a hladí ho zase. ale takovejhle nikdo nemá, jenom Fabísek... políbí ho na prdelku, jako mimino :D .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 19, 2011 6:25 pm

Tir: Jsem jako myslel, žer tvůj je nejpěknější a daleko za ním se taky občas nějaký hezký objeví, ale já je nevidím! + hájí se.+ A opovaž se koukat na jiný zadky!+ Rád by jí rafnul, ale momentálně ona spíš může rafnout jeho. :twisted: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 19, 2011 6:41 pm

( :lol: nechci žrát svůj :o )

Fab: s nevídaným nasazením a citem pro věc mu hezky ožižlává, olíbává a hladí prdelku od dolíčků, až... všude. a culí se. copak koukání, to by bylo to nejmenší, nemyslíš? dost zlobí. a popleská mu dlaněmi obě půlky, každou jednu, asi jako když děťátko dělá "paci paci" :twisted: :lol: :*
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 19, 2011 6:49 pm

Tir: +Je vcelku dost bezmocný, protože se mu moc líbí, co Tir dělá (dokonce i to, že ho oplácává), ale vůbec se mu nelíbí, co říká.+ Jak to nejmenší? :SS Jak nejmenší? Co tím chceš říct?!!! :shoced2*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 19, 2011 6:53 pm

Fab: hrozně zlobivě se šklebí, že ho dostala. no, já když vidím takovohhle krásnou prdelku, tak se neznám... dál škádlí. ale je to pro ni novinka, žádnou prdelku ještě takhle nemazlila a vůbec - nemilovala :lol: :Love :dead: *
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 19, 2011 8:45 pm

Tir: +Přetočí se aspoň tak, aby na ní trochu viděl (i když si zřejmě hne se zádama a Katty ho bude muset rovnat.. :mrgreen: ).+ Zakazuju ti koukat se na jíný zadky..než na ten můj a vůbec...+latentní žárlivost jím cloumá :roll: + Hele...Tir...že ne...že jo?!...+je úplně zmatenej, neboť jí to spolkl i s navijákem.+ :* :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 19, 2011 8:52 pm

Fab: přesune se od jedné jeho tvářičky k druhé :lol: . položí mu dlaně na ty "základní tváře" a políbí ho krásně. copak myslíš, že mě zajímaj ještě jiný zadky? po tom jakou věnuju péči a pozornost tomu tvému? hrozně ho ňuňá. tenhle je můj... jedinej...poplácá ho po prdelce. a taky tanhle... poplácá i svůj. vrátí se k jeho. vždyť víš, že ty jseš můj miláček. políbí ho s mlasknutím.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 19, 2011 8:58 pm

Tir: +Spokojeně vydechne, zase se natáhne na postel pěkně na břicho, uvolní nervozitou napnuté svaly a nechá se ňuňat.+ + Já ten tvůj nádhernej zadeček taky miluju. Máš ho tak překrásnej...není na světě dokonalejší tvar...+říká úplně vážně, ale to její ňuňání s ním začíná dělat věci, takže když se ještě zasní nad prdelkou, je skoro hotová věc, že je pěkně vzrušenej.+ :P :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles