Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » úte dub 26, 2011 10:48 pm

Fab: jak velkej je ten barel? a má to být sladkovodní nebo slaná vodní plocha? dál snáší věci a zjišťuje. stihne se i trochu oblíknout - kalhotky a tričko. připraví Fabienův námořnický modrý svetr, co mu v létě upletla ve Francii, a pak sáhne do spodu skříně. vytáhne balíček. no, on už Sam nějak prskal, že se mu ztrácí oblečení... tak jsem ti něco nakoupila... trochu se ošívá, aby Fab nebyl naštvanej, že si ho tak oblíká, ale z igelitu vytáhne pěknou větrovku, nepromokavou, s možností já nevím jakého vodního sloupce, s kapsičkami, větráním, kapucou a spoustou různých vychytávek. je modrozelená. protřepne ji a přiloží Fabovi na holý hrudník, ale je jasné, že Tir jeho velikost zná a umí nakupovat jeho oblečky.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř dub 27, 2011 9:35 am

Tir: Budeme na moři...já nevim, co furt Sam má. Má dvě skříně hadrů, stejně to neunosí, krasavec...+ Když vidí novou bundu, zaraženě kouká.+ Ta je skvělá...ale lásko, musela stát hroznejch peněz.+ Budna se mu fakt líbí, ale je z takového daru dost vykulenej. :oops: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 27, 2011 10:55 am

Fab: no, ani ne, když nakupujeme hromadně, máme slevy a taky občas nějaký výprodeje... ale líbila se mi, mám podobnou, stejný barvy, ale jinak členěnou ukáže svoji bundičku taky. ... zkus si to, jo? cítí tu trapnou chvilku. ty se zlobíš? vadí ti, že ti nakupuju oblečení?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 27, 2011 11:23 am

Tir: +Zkouší si bundu podle rozkazu a okukuje tu Tiraginu. Budou vypadat skoro jako dvojčátka. :P + Ne, nevadí, jen mám blbej pocit...víš, sám bych si to nikdy nekoupil. Promiň, mám velkou radost, ale nejsem na to zvyklej. Ale je skvělá...To jo!+ prohledává kapsy, kolik jich je a vážně mu skvěle sedne.+ :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 27, 2011 11:58 am

Fab: (bundy s Et nakoupila celému Miraclu, jen v různých barvách. Molly bude mít červenobílou, neb jiná ve velikosti přes hrudníček nebyla :P . Sam má černozelenou. tu slevu nějak zařídit musí :D. ) pomáhá mu prohledávat kapsy ;) . no, musíš mít něo na sebe, co tě ochrání. koupily jsme něco k vybavení a výstroji s Eternity všem. natulí se. nechci, abys s toho měl blbej pocit, přece jsi mi taky koupil oblečky... prádlo... a to je sice maliný, ale strašně drahý... ňuňá ho po tváři.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 27, 2011 12:17 pm

(Molly bude vypadat jako sociální dítě z konce 70. let... :lol: )

Tir: Aha...to jo.+ Připomene mu to, že by měl Molly vrátit prachy za to urputně drahé prádélko.. :lol: :? + Vlastně jsem hrozně rád, žes to zařídila. Strašně nesnáším nakupování oblečení na sebe...+zašklebí se a chytne jí ruku ve své kapse a líbne jí.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 27, 2011 12:21 pm

(nene, bude mít slušivou čisťounkou bundičku s prostorem na polštářky. a s kapsami, nikoli však náprsními :) )

Fab: já vím. kupoval bys jenom nestydatý motýly pro mě - teda doufám, že jen pro mě. jak to, že si nekoupíš bundu, když na byt a stravu jsi tady a jinak si taky nic nekoupíš?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 27, 2011 12:40 pm

(no dobře. Je to od Et hezké... :D )

Tir: Motýlky jsou jen pro tebe.+ dušuje se.+ No, já nevím, proč si nic nekoupím. Kupuju si knihy, odborné a taky jsem si tuhle koupil triko s králíkem...+vzpomene si.+ :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 27, 2011 12:48 pm

(nenápadně zjišťovala, kam všechny ty prachy jdou - jestli třeba neplatí alimenty... :lol: )

Fab: moc krásné tričko králičí, ano! pohladí ho. to je dobře. aspoň budeš mít něco krásného, až navštívíme časem tvojí maminku. aby mi neřekla, že pod mým vlivem pustneš. dodává do zavazadel poslední věci. tak myslím, že je zabaleno...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 27, 2011 1:07 pm

(Fab je doktor, ví, že prevence je důležitá a proto alimenty neplatí... :mrgreen: )

Tir: Když se ti to tak líbí, koupím si eště něco...+nechá se nachytat a umíní si, že si koupí až se vrátí domů i kalhoty.+ Fajn, zabaleno! Máme i lékárničku? +zajímá se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles