Řecká idyla

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Řecká idyla

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 3:07 pm

Řecká idyla

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Re: Řecká idyla

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 3:16 pm

Molly: zavede Molly za ruku na pláž a zahodí batoh do písku pod cypřiš. kdo bude poslední ve vodě, musí toho druhýho namatzat! bleskově se svlíkne a běží do moře.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 18, 2010 7:00 pm

Sam: +Otevře oči a okouzleně mžourá do slunce. Ovšem soutěž nehodlá prohrát! Ani se nevysvlíkne a utíká za Samem, snaží se rozšněrovat ze šatů cestou.+ To je nespravedlivý, máš delší nohy! +Volá za ním a ještě stihne zahodit sluneční brýle do písky, než vběhne za Samem do vody.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 7:27 pm

Molly: máš pravdu. obejme ji už ve vodě. ale ty určitě umíš líp mazat, léčitelko... když pěkně poprosíš, tak tě namažu taky. nenápadně ukolébá její pozornost hlazením a pak ji stáhne do vody, drží ji a spadne schválně i s ní. a potopěj se na chvíli.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 18, 2010 7:33 pm

Sam: To bylo řečí o mazaní a teď mám prosi...+stihne ještě říct, než skončí s hlavou pod vodou. Pěkně si lokne, ale zápolí se Samem statečně, trošku se s ním pere, prostě blbnou. +Když pěkně poprosíš, tak tě budu oživovat, kdyby jsi se přiutopil..+směje se, ale sama zase skončí pod vodou díky Samovým nečestným praktikám.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 7:39 pm

Molly: topí ji velmi zamilovaně a s citem. zaoživuju si já... začne se zabývat jejím mokrým oblečkem. teda najádo, nějak se to šprajclo. mokrý ti to asi nesundám. pokud to nemám zničit... a zapluje pod hladinu při Mollyině odvetné akci :).
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 18, 2010 7:44 pm

Sam: +Sotva popadá dech a snaží se znovu neskončit pod hladinou. Chvilku bojuje s šatičkama a pak rezignovaně vykřikne (dřív než zase skončí pod vodou :D ).+ Znič to! To ti jde dobře! A hned pak mě oživ....+na chvilku se vynoří+...ještě chvilku a máš tady zase tu svoji nezávislost a jednoho utopence!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 7:50 pm

Molly: utopence jsem nevzal... jenom sejry... strhne z ní harřík - kupodivu povolí a nerozerve se. pohladí ji po bledé, neopálené kůži ňader. a políbí ji s hloubkou umělého dýchání. pak ji zase vezme do náručí a chvilku jí chová na vlnách.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 18, 2010 7:56 pm

Sam: +Obejme ho kolem krku a tiskne se k němu, nechá se houpat moc si to užívá.+ Ty jsi ten batoh nebalil, Samíku...+má chuť si z něho chvilku utahovat, ale je k ní tak něžný, že zaboří tvář do jeho vlasů a prostě si to užívá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 8:51 pm

Molly: nebalil, lásko.... pouze jsem dohlížel. uculí se a položí Molly ještě víc na vodu a začne jí něžně olíbávat ňadra a krk. hraje si pomalu a jemně. usmívá se na ni a drží ji na rukou pod zády a zadečkem. najáda ve svém živlu... brouká, když vidí, jak si to Molly užívá.
Isamun
NEaktivní

Další

Zpět na Portal Miracles