od Memory » úte zář 06, 2011 9:51 am
Moll: "Kocúr a dávať pozor na rybičky?" musí sa zasmiať, čo je asi spôsobené tým alkoholom. "No dobre, tak sme sa dohodli." vezme si od nej ďalší panák a obráti ho do seba. " už sa ani moc nezaxichtí. Keď Molly hovorí o láske, opäť ju chytí za ruku a pokrúti hlavou. "To nie je pravda, aj ja som myslela, že nikoho, koho by som mohla milovať a ja som teda ťažká povaha, nestretnem.... " zarazí sa a potrepe hlavou, aby sa zbavila tých čiernych myšlienok, čo sa jej opäť tlačia do hlavy. "... Uvidíš, že opäť niekoho stretneš." povie povzbudivo, všetkým im zas doleje, štrngne si s nimi a obráti to do seba.
Fab: Vezme si od neho ďalšiu cigaretu a len prikývne, že to tak asi bude. "Dobre, necháme ich potom vystaviť ako odstrašujúci príklad." sľúbi mu s malým úškrnom.
"Alebo pochcípali z toho salámu." doplní Mollynu odpoveď a odklepne cigaretu.
Jak sa tam objaví patronus, prekvapene zamrká, či už nemá z toho alku vidiny, ale je zjavné, že ho videli aj Fab s Molly. "Mpf, dúfam, že po mne teraz nebude nikto chcieť, aby som ho liečila. To by moc dobre nedopadlo." vrávoravo sa postaví a musí sa chytiť stola, aby sa udržala vzpriamene na nohách. "Len sa pozriem, kto to je a za chvíľku som späť. Nie že mi to všetko vypijete!" upozorní ich prísnym pohľadom, ktorý sa jej však v jej stave nepodarí a vyzerá to skôr smiešne. Ona si z toho ale nič nerobí, odloží cigaretu a vrávoravým krokom vyjde z baru, zamieri do vstupnej haly.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.