café bar

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: café bar

Příspěvekod Fabien » pon zář 05, 2011 11:14 pm

Mem a Moll_: 1poslouchá jejich hovor o zvířatech a intenzivně popíjí.+ Já mám rybičky...+sdělí jim po chvíli hrdě jako dítě.+ Nevím, jestli nepochcípaly, ale jsou báječné. Tuhle jsem jim hodil kus salámu a skoro se o něj porvaly....+ Podstrčí Memory další cigaretu.+ Hele...na žal je kouření nejlepší. Já už dneska jedu druhou krabičku. Svoje plíce nikdy vidět nechci a doufám, že z nich jednou po mé smrti uděláte základní kameny nové nemocnice...a sakra...nebo z jater?

Personál:+ Koukne na patrona.+ Koho to sem čerti nesou....pošlete ji sem nahoru!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pon zář 05, 2011 11:20 pm

Memory: No jo..netopýři pořád. A kocoura si pořídím...+také si doleje další sklenku. Mohl by třeba spolu s tvými ohaři hlídat Fabovi rybičky...+Trpce se usměje.+ Mně bude na otravu stačit heřmánkový čaj. Tobě umíchám bolehlav...ale teď si dáme eště panáka, ne? +Doleje jim oběma.+Když jsem přišla do tohohle světa, byla jsem přesvědčena, že láska pro mě není. Měla jsem za sebou karambol jako hrom. Když jsem byla se Samem, milovala jsem ho nade všechno. A teď...ne! Láska pro mě vážně není! Měla jsem to vědět...

Fab: Fabiene! Jestli žraly tvoje rybky i salám, znamená to, že to nejsou akvarijní rybičky, ale pyraně! :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte zář 06, 2011 9:51 am

Moll: "Kocúr a dávať pozor na rybičky?" musí sa zasmiať, čo je asi spôsobené tým alkoholom. "No dobre, tak sme sa dohodli." vezme si od nej ďalší panák a obráti ho do seba. " už sa ani moc nezaxichtí. Keď Molly hovorí o láske, opäť ju chytí za ruku a pokrúti hlavou. "To nie je pravda, aj ja som myslela, že nikoho, koho by som mohla milovať a ja som teda ťažká povaha, nestretnem.... " zarazí sa a potrepe hlavou, aby sa zbavila tých čiernych myšlienok, čo sa jej opäť tlačia do hlavy. "... Uvidíš, že opäť niekoho stretneš." povie povzbudivo, všetkým im zas doleje, štrngne si s nimi a obráti to do seba.

Fab: Vezme si od neho ďalšiu cigaretu a len prikývne, že to tak asi bude. "Dobre, necháme ich potom vystaviť ako odstrašujúci príklad." sľúbi mu s malým úškrnom.
"Alebo pochcípali z toho salámu." doplní Mollynu odpoveď a odklepne cigaretu.

Jak sa tam objaví patronus, prekvapene zamrká, či už nemá z toho alku vidiny, ale je zjavné, že ho videli aj Fab s Molly. "Mpf, dúfam, že po mne teraz nebude nikto chcieť, aby som ho liečila. To by moc dobre nedopadlo." vrávoravo sa postaví a musí sa chytiť stola, aby sa udržala vzpriamene na nohách. "Len sa pozriem, kto to je a za chvíľku som späť. Nie že mi to všetko vypijete!" upozorní ich prísnym pohľadom, ktorý sa jej však v jej stave nepodarí a vyzerá to skôr smiešne. Ona si z toho ale nič nerobí, odloží cigaretu a vrávoravým krokom vyjde z baru, zamieri do vstupnej haly.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte zář 06, 2011 7:13 pm

Memory: Proč každej vztah bolí a zabodne se do tebe? Proč každý krok dopředu je placen krví?...+škytne.+ Bože, jsem pěkně ožralá a za chvíli začnu veršovat...+Kouká, jak se Memory potácí pryč.+ Ať je to, kdo je to, vem ho sem nahoru a ožereme ho taky...třeba ho tím vyléčíme..a nebo dorazíme!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 19, 2011 1:39 pm

Vráti sa do baru a pozerá, ako na tom Molly s Fabom sú.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte zář 20, 2011 8:58 pm

+Molly a Fab toho bez Memory zas tak moc nevypili, takže čekají skoro v pozoru, až se k nim kolegyně vrátí, aby si užili další vypíječku. A protože se mezitím stalo hodně věcí, je hned o čem mluvit.. :lol: +

Mem: Tak kdo to byl, prosim tě? Nějakej raněnej vlkodlak nebo upír, co umylem obživl?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv zář 22, 2011 10:15 pm

"Vy ste to ešte nevypili?" pozerá prekvapene raz na fľašu, raz na jedného, raz na druhého. Ale je rada, že jej nechali. Prisadne si opäť k nim.
Neleje všetkým trom do skleniek, lebo sama už úplne vytriezvela. Štrngne si s nimi a hneď to hodí do seba (sa nám z nej tuším stáva alkoholička... :pii ). "Nie, nie." pokrúti hlavou. "Bola to Bea... prišla lebo..." vlastne ani nevie, prečo bea primárne prišla, tak len pokrčí plecia. "Vlastne ani neviem." dokončí vetu napokon.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob zář 24, 2011 9:28 pm

Mem: +Hned od ní vezme sklenku, prootže je žíznivá, jak na ní čekali.. :twisted: + Beatrix? Hele, ona Chrise zaměstnává nebo je to nějaký její příbuzný? + Překvapeně na Mem kouká, co tu Bea vlastně chtěla.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob zář 24, 2011 10:40 pm

Keď dopijú, tak im zas doleje. Sklopí oči pri Mollynej otázke, ale prikývne. "Áno, je to jej zamestnanec." potvrdí. "Najskôr som si myslela, že prišla, lebo sa mu niečo stalo." mimovoľne sa zachveje.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 25, 2011 12:34 am

(že vám do toho lezu...: příbuznej? jako že sou oba stejně škráblí?) :vyprask:
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga