lůžkové oddělení

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: lůžkové oddělení

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 9:13 pm

Děkuju. +poděkuje za pomoc s převlíkáním i za ukládání do postele, vezme si s kývnutím od Mem flakonek a obrátí do sebe jeho obsah, dalo by se říct, že se přímo zachumlá do peřin, i když leží na zádech a ruce má na peřině na hrudi, po chvíli ucítí jak jí mysl zaplavuje klid, tak odlišný od toho předchozího, zavře oči a po chvíli už klidně spí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte pro 07, 2010 9:15 pm

Počká než Nef zaspí a ešte chvíľu ju zamyslene pozoruje a rozmýšľa čo také sa mohlo stať. Asi pôjde odniekiaľ vyštrachať najnovšieho DV. Zhasne, zavrie za sebou dvere a poberie sa chodbou opäť na ošetrovňu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 07, 2010 9:55 pm

+Je opravdu nenápadný, tentokrát vážně. Protáhne se do nemocnice nějakým zadním vchodem, protože on v určitých situacích předem nechodí a pak jde po čichu. I když je tu cítit ozon od kouzel a desinfekce docela snadno Nef najde, hlavně proto že má několik ran na těle které nedávno krváceli. Vklouzne do jejího pokoje, zavře za sebou dveře a strnule na ni hledí+ Neferet? +zašeptá, pomalu se k ní přibližuje až stane nad jejím lůžkem. Neferet je nepěkně bledá a vůbec nevypadá zdravě. Vlastně vypadá až mrtvě, nebýt tlukotu jejího srdce, který je ale taky trochu pomalejší a slabší než u zdravého člověka+ Neferet.... +vezme jí za ruku, čímž se dotkne i zápěstí. Pomalu ho obrátí k sobě a podívá se na jizvu. Přejede po ní prstem+ Kurva lásko cos to prováděla? +políbí jizvu a pak Neferetino čelo+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 10:05 pm

+v rozporu s tím jak jí Mem ujištovala se jí zdá, že se jí zdá sen a to moc pěkný sen, zdá se jí že slyší Spikeův hlas, ucítí i dotek jeho rtů na svém čele. je si jistá, že se jí to jen zdá, ale přesto jedna její část chce vědět jestli by to nemohla být pravda. co když je skutečně u ní? zhluboka vydechne, jak se začíná probouzet a pohne rukou. otevře oči a pomalu několikrát zamrká, v pokoji je docela tma, i když má dojem, jakoby u postele viděla něčí siluetu a cíti něčí dotek na ruce+ Kdo....? +zamžourá do tmy směrem k postavě, opravdu skoro nic nevidí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 07, 2010 10:13 pm

+Opírá se čelem o její ruku když Neferet promluví. Zvedne halvu a pohlédne na ni, aby viděl že je skutečně vzhůru+ Ahoj pudlíčku +řekne s něhou jakou od něho už slyšela. Odrhne jí vlasy z čela+ To jsem já Spike... William +znovu se nakloní a políbí ji na čelo+ Co si to u všech pekelných démonů prováděla?! +vystartuje po ni hned, protože začíná mít zase žahu když vidí co si udělala+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 10:23 pm

Spikeu? +zní to překvapeně, i když mluví tiše+ Ty... ty si se vrátil? +nějak nemůže uvěřit tomu, že se jí to nezdá, trhne sebou, když po ní vystartuje a ruce se jí začnou lehce třást+ Nic... já... +chce lhát, nechce se jí o tom mluvit, ale z nějakýho důvodu lhát nedokáže+ Všechno ztratilo smysl... +řekne až vyčerpaně+ Angel... +trhavě se nadechne a zavře oči, aby ovládla slzy, který se jí nahrnou do očí když si vzpomene na urnu v hale, nechce o něm teď mluvit, nechce na to ted myslet, dokud nebude zase čas truchlit+ A ty si nikde nebyl... +oči opět otevře+ Nemohla jsem... dál...
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 07, 2010 10:36 pm

Nesmysl! +zamračí se+ Když už si mermocně chtěla přijít o všechnu krev, proč si mi neposlala vzkaz. Takové plýtvání... +nakrčí nos a čelo+ Ať ti ten bručou řekl cokoliv nestojí to za to aby sis ublížila. Ani já nestojim za to aby sis ublížila. Jasný?! +důrazně na ni ukáže prstem. Je z něho cítit alkohol a cigarety, prostě je jasně vidět kde celou dobu strávil+ Co tu vůbec ještě děláš? +rozhlédne se po nemocničním pokoji+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 10:49 pm

+dokonce se pousměje, když mluví o plýtvání+ Ještě bys mi to chtěl rozmluvit. +koutek rtu jí cukne v dalším úsměvu+ Ublížila jsem vám. Tolik jsem vám ublížila. +zakroutí lehce hlavou, když na ni tak ukazuje prstem+ Nemluvila jsem tak uplně s Angelem spíš... spíš jsem mluvila s Angelusem. +zhluboka se nadechne+ Když vyšel ten článek, tak... +nemůže to říct, nemůže to pojmenovat+ V hale jsem po tom článku našla prach s jeho přívěskem... +z koutku jí steče slza, Angel je mrtvý, to pro ni byla poslední kapka+ Memory mi dala něco na spaní. Prý musim hodně odpočívat a několik dní tady zůstat.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 07, 2010 10:57 pm

Jakej prach? Jakej přívěsek? Jakej doprdele článek? +nechápe vůbec nic. Jen mu dochází že mu tu Neferet asi chce říct že je Angel mrtví. Nemůže tomu uvěřit, nechce tomu uvěřit+ Angel není mrtví, kdyby byl tak by si to odbil s velkou pompou. Apokalipsa, draci, démoni, brečící zástupy sexuálně nabuzených puberťaček... Vždyť ho znáš, on všechno dělá.... +nedořekne. Neví jak by dál pokračoval+ To je holej nesmysl, v nemocnici nikdy nikomu nepomůžou. Pojď +hodí si její ruku přes krk a snadno jí zvedne do náručí, jakoby nevážila ani deko+ Budeš říkat jestli je čistej vzduch +odnáší ji ke dveřím+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 11:07 pm

+neví jak mu to říct, neví jestli ho vůbec přesvědčovat, možná je dobře, že nechce věřit, nebude ho Angelova nepřítomnost bolet jako jí. po tváři jí tiše steče dalších pár slz a musí si skousnout ret, aby se nerozbrečela naplno. neví co říct, proto mu jen stiskne ruku. jen stačí překvapeně zamrkat a už jí drží v náručí, chytí se ho ještě kolem krku a už míří ke dveřím+ Spikeu počkej... +snaží se ho zastavit+ Nemůžeš mě jen tak odnést. Mem se bude zlobit, že jsem tak zmizela. Mohla by z toho mít problémy.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga