nenápadně a rychle tu proběhne a nechá vzkaz Molly, co načmárala, když Fabien spal. šoupne ho do obálky a zalepí. a dá do nějakých výkazů, o nichž ví, že se musí často vyplňovat a že Fabien to určitě nepíše, sestry to psát nesmějí, tak to určitě zbývá na Molly. doufá, že se dopis dostane do těch pravých rukou.Molly, zlato.
Vzpomínáš, jak jsme se u nás bavily o té svatbě? Jestli půjdeme? Šla bys se mnou? Myslím, že chlapy bude lepší tentokrát vynechat. Myslím dokonce, že budou rádi vynecháni. Jak znám Sunnyho... A Fabien vypadá v tomhle směru dost podobně.
Taky nechci s Fabem na svatbu - mám k tomu své důvody. Abys byla aspoň trochu v obraze: vdávat se zatím fakt nechci. I když Fabiena asi vážně miluju - pokud se to pozná podle toho, že chvíli mám chuť ho zaškrtit, chvíli zaškrtit kohokoli, kdo by mu buď ublížil, nebo mi kolem něj nezdravě kroužil, a chvíli je mi úplně nádherně. Ale na svatbu to nevidím. Zatím ne. A teď se nám dostalo na pořad téma "děti". Snad jsem to zdárně zaplašila, ale člověk nikdy neví. Tak bych svatbou raději neprovokovala... Chápeš, ne? No a taky bychom si mohly konečně pořádně promluvit. K oboustrannému prospěchu doufám. Určitě bys mi mohla dost poradit. A taky mám k Tobě velkou prosbu - ohledně sestřiček od Munga. Trochu mě rozhodilo, kolik jich tam je a jakých. No, to až osobně. Ale kdyby došlo k nějakému záhadnému zmizení, tak se nediv. A hlavně mě nesmíš prásknout. No, snad nebude třeba krajních řešení... Dělám si srandu. Ale fakt bych s Tebou ráda mluvila. Tak šla bys? Se mnou? Na tu svatbu, Syriany?
Dík a měj se. A dej vědět.
Tirage