kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Tirage » ned bře 21, 2010 9:24 pm

Fab: to víš, drahouši... pohladí ho po tváři a dodizajnuje si obleček a věci svoje si chystá. pak Fab otevře a ona zblejskne krásku.dobrý den. neutrálně pozdraví sestřičku. jak se dveře zase zavřou, koukne na Faba dost ostře. strčí do něj a přirazí ho na zeď. koukne se na něj přísně. tohle řeknu jenom jednou: ty sestry jsou zbytečně hezký. a jestli s některou, nebo s jinou ženskou budeš mít, tak už mě neuvidíš. a nedělej, žes to neudělal schválně! je pěkně napružená. a jak je u zdi, tak se k nemu přitiskne a schová mu tvář na rameni.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned bře 21, 2010 9:29 pm

Tir: +Je poněkud zaskočen tak prudkou reakcí a popravdě vůbec nechápe, co se děje.+ Já přece za to nemůžu, jak vypadá...já...prostě...chtěl sem, aby tu někdo uklidil. +Opatrně ji pohladí po vlasech.+ Nikdo na tebe nemá...a já se už na ně nebudu koukat, jo? :lol: :lol: + Utěšuje jí a v duchu velmi intenzivně myslí na cokoli k jídlu a postel.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned bře 21, 2010 9:40 pm

Fab: zase trochu pokrotne. a lísá se. tak jo... tak... tak jdeme k nám? stydí se, jak vyjela. chytí se ho za ruku. promiň... zašeptá skoro neslyšitelně.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned bře 21, 2010 9:43 pm

Tir: Kamkoli, kde bude jídlo...ale vlastně - mám překvápko. Otevřeli znovu ubytovnu pro zaměstnance a mám tam taky nějakej prostor. A v lednici určitě budou vajíčka a salám, takže hemenex půjde. Chtěla bys to tam vidět? + Hladí ji, aby věděla, že je všechno, jak má být.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned bře 21, 2010 9:51 pm

Fab: zase zbystří. ubytovnu... a kolem krouží stádo sestřiček... prohlásí smutně a žárlivě trochu. no, to mám radost. zaboří mu čeníšek na prsa. jak chceš... hemenex dokážu uvařit kdekoliv. tulí se.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned bře 21, 2010 9:54 pm

Tir: +Je vážně zmatený, protože mu kroužící sestřičky prostě přijdou v pořádku.+ No tak, ještěřičko...aspoň už nebudu muset bydlet u Molly. to je přece lepší, ne? +Ňuchňá ji a otevře dveře na chodbu, aby ji zavedl přes budovu na ubytovnu. Cestou napříč špitálem vykukují různě hezké sestry ze dveří a nepokrytě na ty dva čumí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned bře 21, 2010 10:00 pm

Fab: tak jo... asi je to lepší. když to říkáš, budu tomu věřit... jak vylezou na chodbu, natulí se k Fabienovi bokem a nechá se vést. hodí pohled královny ze Sáby a úsměv, naprosto věrohodný. tady je rušno, spousta práce, co? prohodí do vzduchu. a tváří se dál, jako výhradní majitelka.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned bře 21, 2010 10:04 pm

Tir: +I on se nese jako páv a sebevědomě se usmívá. Je tam koneckonců nejvyšší, tak si to může dovolit...a s Tir po boku doplují až ke služebnímu bytu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 22, 2010 6:01 pm

nenápadně a rychle tu proběhne a nechá vzkaz Molly, co načmárala, když Fabien spal. šoupne ho do obálky a zalepí. a dá do nějakých výkazů, o nichž ví, že se musí často vyplňovat a že Fabien to určitě nepíše, sestry to psát nesmějí, tak to určitě zbývá na Molly. doufá, že se dopis dostane do těch pravých rukou.

Molly, zlato.
Vzpomínáš, jak jsme se u nás bavily o té svatbě? Jestli půjdeme? Šla bys se mnou? Myslím, že chlapy bude lepší tentokrát vynechat. Myslím dokonce, že budou rádi vynecháni. Jak znám Sunnyho... A Fabien vypadá v tomhle směru dost podobně.
Taky nechci s Fabem na svatbu - mám k tomu své důvody. Abys byla aspoň trochu v obraze: vdávat se zatím fakt nechci. I když Fabiena asi vážně miluju - pokud se to pozná podle toho, že chvíli mám chuť ho zaškrtit, chvíli zaškrtit kohokoli, kdo by mu buď ublížil, nebo mi kolem něj nezdravě kroužil, a chvíli je mi úplně nádherně. Ale na svatbu to nevidím. Zatím ne. A teď se nám dostalo na pořad téma "děti". Snad jsem to zdárně zaplašila, ale člověk nikdy neví. Tak bych svatbou raději neprovokovala... Chápeš, ne? No a taky bychom si mohly konečně pořádně promluvit. K oboustrannému prospěchu doufám. Určitě bys mi mohla dost poradit. A taky mám k Tobě velkou prosbu - ohledně sestřiček od Munga. Trochu mě rozhodilo, kolik jich tam je a jakých. No, to až osobně. Ale kdyby došlo k nějakému záhadnému zmizení, tak se nediv. A hlavně mě nesmíš prásknout. No, snad nebude třeba krajních řešení... Dělám si srandu. Ale fakt bych s Tebou ráda mluvila. Tak šla bys? Se mnou? Na tu svatbu, Syriany?
Dík a měj se. A dej vědět.
Tirage
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 7:16 pm

+Vyplňuje výkazy a každou chvíli kouká z okna a usmívá se. Narazí po chvilce na dopis, přeletí ho očima a po chvilce přemýšlení sepíše odpověď.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga