kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 12:55 pm

po Tirageiných havranech pošle balíček pro Molly. Jářku je dost chytrý, aby ho ulil někam, kde ho najde právě a jenom Molly. a pak se jde podívat, jak Fabien maká a ještě si rozmyslí, jak moc se mu bude pošklebovat.
Najádo,
abys mi v práci nestrádala mlsností, nedostatkem cukrů a sexu. Brzo se mi vrať, víš, že máme něco rozjednáno ;) .
Samík.
PS: Jěště pořád. A čím dál víc!

Obrázek

ObrázekObrázek
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 1:59 pm

Střídá s Fabienem službu a hrabe se v papírech, co se za celý den dělo a prochází poštu, protože na tu Fab prostě kašle. Objeví balíček mezi propouštěcími zprávami a úmrtními listy (což je opravdu místo, kam Fab ani nos nestrčí).
Otevře balík a celá se rozzáří. Chvíli rozmýšlí, zda má čokošku sníst nebo si ji uschovat na věčné časy, pak si uvaří kafe a tiše si prozpěvuje.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte bře 30, 2010 7:32 pm

(Jsme výkonní a jsme všude!)

+Pije už asi třicátý kafe a kouří tak stou cigaretu a snaží si v hlavě nějak srovnat, cože se to předchozí den stalo s Tir. +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte bře 30, 2010 7:36 pm

+Vrací se z dovolené, spokojená, šťastná, opálená...prostě v pohodě. Vpluje do dveří a málem padne smradem a přes hustou mlhu kouře Faba ani pořádně nevidí.+

Fab: Ahoj, zlatíčko, co se to tu děje...teda co se děje?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte bře 30, 2010 7:44 pm

Moll: +Vypraví ze sebe něco jako HUH... a zaboří se co nejvíc do křesla. Po chvilce jejího tápání po kutlochu zabručí.+ No, Merline dík, že jsi zpátky. To už mi nedělej...tvoje dovolená mi nesvědčí.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte bře 30, 2010 7:50 pm

+Najde okno a otevře ho, pak kouzlem pročistí vzduch, aby se nedusila, až si taky zapálí. Sedne si naproti Fabovi a ještě pořád s dobrou náladou vyzvídá.+
Fab: No, šla jsem kolem lůžkovýho a koukala jsem, že jsi měl pěknej frkot. A co že tě neopečovává ještěrka? +Zasní se při myšlence na opečovávání.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte bře 30, 2010 7:56 pm

Moll: +Sáhne pod křeslo a vyndá lahev wizoura a cvakne si.+ Ta už mě právě opečovala...hodila po mně svíčkovou, takže už jsem druhej den vo hladu a ještě...+ztiší hlas+...mi ji natáhla...a rovnou řikám, že fakt nevim proč...+to už skoro šeptá+...a jestli se budeš smát, tak ti názorně ukážu, jaký to bylo!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte bře 30, 2010 8:00 pm

Fab: +Musí se otočit a dělá, že hledá ve skříni druhý popelník, aby Fab neviděl, jak se chechtá. Najde popelník a podaří se jí usměrnit mimické svalstvo tak, že se tváří prakticky normálně. Zapálí si a se zájmem se zeptá+: Nechci se v tom šťourat, ale asi ji něco vytočilo, ne?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte bře 30, 2010 8:10 pm

Moll: +Nahne se blíž k ní a dýchne na ni alkoholické výpary.+ No, všechno bylo normálka. Tady frkot, poslal jsem jí vzkaz, že se zdržim, pak jsem si bloknul záda jako dycky a Katty mě napravovala...+děsně si krkne a znovu si přihne z flašky+...Ještěrka přisla s véčou, viděla Katt a začala dělat scénky...+sebere Molly cigárko z ruky a na dva tahy ho dokouří.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte bře 30, 2010 8:23 pm

Fab: +Odtáhne se od něj a oklepe se hrůzou .+ Ty jsi úplně na mraky, lásko! + Zapálí si znovu a pokračuje ve výslechu.+ No, a nemohla ji vytočit Katty? Po pravdě jsem si myslela, že Katt vytáčí jenom mě, ale ona je na to asi talent. Nešahala na Tir...nebo jo? +Pobaveně při té myšlence povytáhne obočí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga