kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Fabien » úte bře 30, 2010 8:40 pm

Moll: +Rozchechtá se jako blázen.+ Ne...tuhle specialitku si schovává pro tebe! + Chytne ji za ruku a chce ji k sobě stáhnout.+ Eště že už si tady. Vážně bych se bez tebe nezasmál! Dej si taky frťana!...Jo...Katt na mně klečela, jako dycky, když mě rovná...+Vypustí konečně zásadní informaci.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » stř bře 31, 2010 1:43 pm

Fab: No, to si chudák Tir našla chvilku, kdy přijít....+vysmekne se mu a sedne si zpátky na svoje křeslo naproti němu.+ Tak to se nediv, že ji to vytočilo. Víš, že je taková impulzivní jako ...ty...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř bře 31, 2010 1:48 pm

Mol: +Bohatýrsky se napije.+ Impulzivní? Já blbec ji co pět minut ujišťuju, že ji miluju, že je úžasná...blablabla a vona se pak zjančí a ani mě nenechá domluvit a klidně se vypaří! +Dostane se do varu a huláká.+ Co byste vy ženský vlastně chtěly? Abysme se už ani na vlastní matky nedívali nebo abysme si vyznání lásky vytetovali na čelo, aby každá jiná viděla, že jsme zadaný. A nebo...já nevim co! Copak jsem nějakej plyšák do postele? Vona si courá mezi světy, já čert vim, co dělá....+znovu se napije+....doprčic....je to divný, ale já ji asi vážně miluju, jinak by mě tak nevytočila.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » stř bře 31, 2010 1:54 pm

Fab: +Uzme mu lahev a odleje si do skleničky (takové té, co vypadá nejvíc čistě). Zasněně se na něho zadívá.+ My ženský bysme, Fabienku, chtěly, abyste nás ujišťzovali o své nehynoucí lásce co pět minut...+zašklebí se.+ Ty jsi v tom až po uši, jen si to přiznej!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř bře 31, 2010 2:05 pm

Mol: Nechce se mi věřit, že vousáč co pět minut sladce vrká - miluju tě!+ Pitvoří se a dál nasává.+ A nejsem v tom po uši víc než ty!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř bře 31, 2010 3:49 pm

:mrgreen:
Naposledy upravil Tirage dne stř bře 31, 2010 7:25 pm, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » stř bře 31, 2010 7:03 pm

Fab: +Nechá se unést vzpomínkami.+ No, víš, on Samík na ty vyznání moc není, ale ...když o tom tak přemýšlím, tak mě občas ujistí! +Zahledí se do dáli.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř bře 31, 2010 7:18 pm

Moll: +Zatváří se jako by ho bolely zuby. + Jestli ještě jednou přede mnou vyslovíš SAMÍK, tak se pobleju. Začínáš bejt pěkně infantilní...+pokusí se vstát, ale spadne zpátky do křesla+...a já pěkně vožralej....A naštvanej. Ječela na celej špitál...ještěřička moje +poslední dvě slova zavrní.+ Budu jí to muset vysvětlit, že to nejde...+znovu se pokusí vstát a znovu to nevyjde.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » stř bře 31, 2010 7:31 pm

Fab: +Přestaň kvákat, Fabiene a pojď si lehnout domů! +Zavelí rezolutně a zvedne ho z křesla.+ A pokus se nedělat na chodbě kravál, protože jinak by se kromě drbů o tom, že jsi dostal nafackováno od holky ještě neslo špitálem, že jsi byl zase vožralej!+ Pořádně ho chytne a mírně protestujícího ho vede do jeho bytečku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Katty » ned dub 11, 2010 12:24 pm

+Uklízí kutloch a připravuje ho na uvítání nové posily týmu.+
No, to je teda binec, co se to tu dělo? +frflá a rovná věci na stole, vymetá nepořádek z pod kanape a smetává vajgly ze země. Štítivě vyhodí do koše lahev od Jamesona.
Poté připraví nějaké občerstvení (chlebíčky, sušenky, pár lahvinek vína, jaké má ráda Molly a čisté popelníky). Ještě urovná spisy a poštu a jde si po svých (tedy se trochu upravit, než přijde Molly).+
Katty

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga