kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod mollyz » ned dub 11, 2010 12:32 pm

+S úsměvem na rtech téměr do práce dotančí. Spokojeně si prohlédne uklizený kutloch a v duchu poděkuje Katty, že to tam konečně dala do pořádku. Sedne si za stůl a probírá se nějakými papíry. Každou chvíli se však zadívá z okna a nepřítomně se usmívá a vzpomíná na Isamuna.
Zapálí si cigaretku, naleje trochu vínka, sní o Samově přítomnosti a čeká na Memory.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned dub 11, 2010 2:44 pm

Objaví sa na chodbe pred dverami kutlochu. Zaklope a keď sa znútra ozve "dále" otvorí dvere a vojde.
Pri stole v útulnej miestnosti sedí žena s čiernymi vlasmi, ktorá sa usmieva.
"Dobrý deň, ja som Memory. Písali sme spolu."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned dub 11, 2010 2:51 pm

+Vstane a podá jí ruku.+ Zdravím, Molly Ztassi jméno mé. Vítejte! Dáte si skleničku - dřív než si začneme povídat? +Nabídne jí vínko.+ Kouříte?...Omlouvám se, ale vrchní lékař, pan Bariuex dnes nepřijde. má nějakou důležitou soukromou záležitost, ale věřím, že vše zvládneme probrat spolu.+ mile se na ní usmívá a vybídne jí, aby se posadila.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned dub 11, 2010 2:56 pm

Posadí sa a vezme si podávaný pohár vína. "Cigaretu musím odmietnuť. Mala som také určité obdobie.....Teraz sa snažím žiť čo najzdravšie" dodá s úsmevom. "Pripijeme si na niečo?" opýta sa po chvíli.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned dub 11, 2010 4:46 pm

Mem: No, myslím, že by bylo vhodné, připít si na plodnou a příjemnou spolupráci. +Přiťukne si s ní.+ Tak mi něco o sobě povězte, Memory... Jak dlouho jste v našem světě a kde jste byla předtím. A co vaše kvalifikace...+usměje se.+ Nebojte - to není policejní výslech, jen bych o vás ráda něco věděla. Klidně se ptejte také. +Pak vyštrachá cigarety.+ Jen se omlouvám, ale tohle je kuřácká místnost a já i můj šéf hodně kouříme. Ale větráme často.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned dub 11, 2010 6:01 pm

"Nemusíte sa ospravedlňovať" povie a napije sa vína (je výborné ;) ). "Síce som povedala, že sa snažím žiť zdravšie, no týka sa to predovšetkým môjho vlastného fajčenia. Fajčenie u ostatných mi nevadí. Aj keď sa hovorí, že je to ešte viac škodlivejšie, na niečo sa umrieť predsa len musí." šibalsky na Molly žmurkne.
"Takže, aby som sa trochu bližšie predstavila. Celým menom sa volám Memory Aeterna, ale priatelia ma volajú Mer. Pochádzam zo Slovenska, no študovala som najskôr na dívčí škole čar a kouzel v Prahe a potom na Vysokej škole liečiteľstva v Londýne. Dva roky som strávila na cestách, kde som postretala mnohých svetových liečiteľov a snažila sa pochytiť niečo z ich umenia. I keď, musím priznať, že nie vždy sa mi to podarilo. Predovšetkým mnohé východné praktiky sú dosť zložité a miestni liečitelia len neradi prezrádzajú svoje triky." na chvíľu sa odmlčí a trochu si upije z pohára.
"Do LoSu som sa prisťahovala len pred pár dňami, takže tu zatiaľ takmer nikoho nepoznám. Prenajala som si izbu v Hospůdce na Mýtince, tam mám momentálne aj trvalý pobyt."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 7:09 pm

Mem: +Pozorně poslouchá a usmívá se na ní.+ to je pozoruhodné - tedy to cestování a poznávání léčitelských praktik po celém světě. Ano, málokdo chce vyzradit své tajné triky....A už jste byla někde zaměstnána, Mem?
+Zasměje se Mýtince.+ Ano, na Mýtince se prý bydlí dobře. Ale je možnost i tady v nemocnici získat služební byt. Náš vrchní šéf ho tu též má. Já bydlím v pronajatém bytě ve Wildaranu u Eillen. A rozhodně není problém vás tu uvést do společnosti. Už jste se s někým na Mýtince potkala?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 7:35 pm

Přijde ke dveřím, ale slyší cizí rozhovor, tak se usadí za dveřmi a čeká
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 7:48 pm

+Zaslechne za dveřmi šramot.+ Promiňte Memory, ale uvítáme tady ještě jednu uchazečku o zaměstnání. doufám, že vám to nebude vadit. Myslím, že je dost praktické, že se seznámíme společně.+ Zvedne se a jde otevřít. Vystrčí hlavu ze dveří.+ Slečna von Sachsen? Pojďte dál! Vítám vás! Molly Ztassi jméno mé.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 7:55 pm

vstane a usměje se Dobrý den! vejde dovnitř a posadí se Ahoj Mem! potichu pozdraví svou známou
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga