"Nemusíte sa ospravedlňovať" povie a napije sa vína (je výborné
). "Síce som povedala, že sa snažím žiť zdravšie, no týka sa to predovšetkým môjho vlastného fajčenia. Fajčenie u ostatných mi nevadí. Aj keď sa hovorí, že je to ešte viac škodlivejšie, na niečo sa umrieť predsa len musí." šibalsky na Molly žmurkne.
"Takže, aby som sa trochu bližšie predstavila. Celým menom sa volám Memory Aeterna, ale priatelia ma volajú Mer. Pochádzam zo Slovenska, no študovala som najskôr na dívčí škole čar a kouzel v Prahe a potom na Vysokej škole liečiteľstva v Londýne. Dva roky som strávila na cestách, kde som postretala mnohých svetových liečiteľov a snažila sa pochytiť niečo z ich umenia. I keď, musím priznať, že nie vždy sa mi to podarilo. Predovšetkým mnohé východné praktiky sú dosť zložité a miestni liečitelia len neradi prezrádzajú svoje triky." na chvíľu sa odmlčí a trochu si upije z pohára.
"Do LoSu som sa prisťahovala len pred pár dňami, takže tu zatiaľ takmer nikoho nepoznám. Prenajala som si izbu v Hospůdce na Mýtince, tam mám momentálne aj trvalý pobyt."